- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşımız kızmasın ama kendi de söylemiş cahil olduğunu kendisine katılıyorum
tabi insan sahip olduğu şeyleri kaybetmeden değerini bilmiyor o da var
ne deyim Rabbim hayırlısını versin
arkadaşımız kızmasın ama kendi de söylemiş cahil olduğunu kendisine katılıyorum
tabi insan sahip olduğu şeyleri kaybetmeden değerini bilmiyor o da var
ne deyim Rabbim hayırlısını versin
umarım bu mubarek kurban bayramı rabbım senınde dualarını kabul eder ve yuvan saglıklı bır bebısle senlenır,Şeniz
Hay Allah Allah Mi Söyletiyor Acaba
benim 4 tane düşüğüm oldu ilki 4 aylıktı aldılar sonrakilerde daha küçüktü onlarıda kaybettim daha sonrada bir ameliyat geçirdim şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum iki aydır aşılama yapılıyor tutmuyor doktorlar sorunuma hiçbir sebeb bulamıyor en çok canımı sıkanda bu doktorların her şey
in yolunda olduğunu söylemesi 5,5 senelik evliyim ve yaşım 31 oldu artık umudum kalmadı artık hamile kalmaktan bile korkar oldum yine kaybediceğimi düşünmek beni öldürüyor her şeyden medet umuyorum koca karı ilaçları bile denedim olmuyor işte eşimi çok seviyorum ama ona bile bu gece ben gideyim dedim oda çok üzüldü tabi ama ne yapayım bu kadere onuda mahkummu edeyim o çocukları çok seviyor ve bir çocuğu olsun çok istiyor hatta birden çok ama ben yapamıyorum ona bunu yaşatmaya hakkım yok kendimi eksik ve güçsüz hissediyorum hayatta her istediğimi zorda olsa başardım bu güne kadar ama bunu yapamıyorum yüce allahın isteği bu belkide buna birşey diyemem inşallah allah isteyen herkese bebek nasip eder tabi banada
ben yenı üye oldum 15 s.evliyim tüp bebek icin iyi doktur ve fıyat lar nasıl bekliyorum cok doktura gıttım ama son care
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?