Ama yumurtlama olmadığında kahve leke şeklinde adet oluyorum.. ne göğüs hassasiyeti ne adet sancısı nede yoğunluk oluyo.. doktorum yumurtlama olmadığı için bu şekilde adet oluyorsun demişti o yüzden bende böyle düşünüyorumEvet yani eğer ben şimdiye kadar yumurtlamamış olsaydım doktora gittiğimde herhalde kist görünürdü. Yavaş yavaş da olsa çatlıyordur herhalde inşallah. Ay keşke içeride olan bitenleri görebilsek yayoğun adet sancısının onla alakalı olduğunu çok sanmıyorum ama ben canım
Ben denemedim nasıl kullanıldığını da bilmiyorum ama faydalı olduğunu çok söylüyorlar tabi hormonal dengesizlik olur mu bilemedim
Merhaba Bursa medicanada 750 TL'ye çektirdim. Anestezili 1000di. Fiyat şehir ve hastaneye göre çok değişiyor gerçekten. Ortalama bu kadar ama hep sanırımgerçi Medicananın tahlil fiyatları falan pahalı diğer yerlerle karşılaştırdığımda. Öyle düşünecek olursak sizinki daha da pahalı
Bugün yolladım sonuçları. Pazartesi tekrar kan ver dedi. Sonuca göre söyleyecekmiş randevu tarihini. Önce sonucu gönder bana dedidoktora ne zaman gideceksin tatlımm
Ay iki test varsa hiç harcama benceİki testim var birini yarın birini salı 1gün kala yapayım diyorum..
Çok ilginç valla neler öğreniyoruz. Ben şimdi ağrım olmazsa üzüleceğim artıkAma yumurtlama olmadığında kahve leke şeklinde adet oluyorum.. ne göğüs hassasiyeti ne adet sancısı nede yoğunluk oluyo.. doktorum yumurtlama olmadığı için bu şekilde adet oluyorsun demişti o yüzden bende böyle düşünüyorum
Hiç umudum yok ki kuzuAy iki test varsa hiç harcama bencebenim ovulasyon testiyle gelenler duruyor hep önceden yapmadığım ve benim regl zaten bekletmeden geldiği için ama yine de kıyamıyorum onları çift çizgiyi gördüğümde tekrar tekrar yapıp hem saklamak için hem de sürpriz yapmak için saklıyorum. Şaka bi yana 4 gün baya erken varsa da çıkmaması çok olası ama belki ilkini bir gün kala ikinciyi de bir gün geçe yılbaşı günü yapabilirsin
Niye umutsuzsun ki canımHiç umudum yok ki kuzuNegatifi görüp kurtulayım diye yapayım diyorum
Benim kizim daa soldaydi yigenkm erkek sagdaydiBenimde bildiğim soldaysa kız sağdaysa erkek olur zaten :) @SnowySecret
Akinti derken o sünen cinsten oluyor ya yumurtlamaya yakin 2 3 gün öncwsindwn o olmusmuydu? Bende misal oldu bu ay sonra yumurtlama bitince kurudu tabi catlama oldumu bilmiyorumCatlayamama sebebini, stres uykusuzluk ve kafein tuketimine bagladi. Bende stres ve uykusuzluk oldu cok kahve tuketen biri degilim cunku sigarada kullanmiyorum. Saglikli besleniyorumda fakat her seyin basi stres.. Akintim oldu regle yakin yine akintim oldu hatta gebeysen rahim islak olur adet oncesi kuru derler ama bende de o teori tutmadi adetime kadar akintim vardi hic yasamadigim belirtileri yasadim benBu yuzden karar aldim reglim pazartesi bitti ve inan hic kasmiyorum iliski oluyorsa normal uzaniyorum o kadar
Bende bilmiyordum... ben bu ara hic icmiiyorum canm istemiyo nedense sende azalt bence eger gercekten rol oynuOrsaKahve buna engel mıymış ben her gün 3 4 bardak kahve içiyorum Nescafe ve Türk kahvei
Aynen ayna görüntüsü oluyoO zaman ayna görüntüsü yani sağ tarafsa kız
Ben de negatifi göreyim de kurtulayım kafasıyla yaptım zaten ama şoke oldum. 5 gün kala yapıp da modunu düşürme nolur, 2-3 gün daha sabret
3 gün önce baktırdım 134 bugün baktırdım 273 çıktı normal mi yani
Iyide dis gebelkk ise görmesi gerekiyo kotnrol etmedimi iyice dis gebelikte cabuk olmak lazm büyürse tehlikeliDış gebelikte dedi iyice canımı sıktı gerçekten burnumdan geldi mutluluğum
Aaa siz eminseniz o durumdan dicek bişey yokBenim kizim daa soldaydi yigenkm erkek sagdaydi
Insallah canm hayirli haberlerini bekliyorumİnşallah kuzum inşalllaahh olmuştur
Benim evde 50 tane test var hahahah olmasn fazla yapa yapa bitiroyo insanaAy iki test varsa hiç harcama bencebenim ovulasyon testiyle gelenler duruyor hep önceden yapmadığım ve benim regl zaten bekletmeden geldiği için ama yine de kıyamıyorum onları çift çizgiyi gördüğümde tekrar tekrar yapıp hem saklamak için hem de sürpriz yapmak için saklıyorum. Şaka bi yana 4 gün baya erken varsa da çıkmaması çok olası ama belki ilkini bir gün kala ikinciyi de bir gün geçe yılbaşı günü yapabilirsin
Benim hic gögüs hassasiyetin olmaz hamilelikte bile olmamisti insandqn insana degisiyor benceÇok ilginç valla neler öğreniyoruz. Ben şimdi ağrım olmazsa üzüleceğim artık
Ama ayna görüntüsünde böyleydi vajinslde ayna görüntüsü oluyoAaa siz eminseniz o durumdan dicek bişey yokben hiç ne taraftaydı oğlum bilmiyorum. Bunu da ilk kez duydum zaten kesin olması imkansız
Bilmiyorum kzuum umudum yok
Yarın bi yapıyım 1gün kala yapayım diyorumBen de negatifi göreyim de kurtulayım kafasıyla yaptım zaten ama şoke oldum. 5 gün kala yapıp da modunu düşürme nolur, 2-3 gün daha sabretGeminiWoman
İnşallah kuzum inşalllaahhInsallah canm hayirli haberlerini bekliyorum