Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ama yumurtlama olmadığında kahve leke şeklinde adet oluyorum.. ne göğüs hassasiyeti ne adet sancısı nede yoğunluk oluyo.. doktorum yumurtlama olmadığı için bu şekilde adet oluyorsun demişti o yüzden bende böyle düşünüyorum

İki testim var birini yarın birini salı 1gün kala yapayım diyorum..
Ay iki test varsa hiç harcama bence benim ovulasyon testiyle gelenler duruyor hep önceden yapmadığım ve benim regl zaten bekletmeden geldiği için ama yine de kıyamıyorum onları çift çizgiyi gördüğümde tekrar tekrar yapıp hem saklamak için hem de sürpriz yapmak için saklıyorum. Şaka bi yana 4 gün baya erken varsa da çıkmaması çok olası ama belki ilkini bir gün kala ikinciyi de bir gün geçe yılbaşı günü yapabilirsin

Çok ilginç valla neler öğreniyoruz. Ben şimdi ağrım olmazsa üzüleceğim artık

Hiç umudum yok ki kuzu Negatifi görüp kurtulayım diye yapayım diyorum

Hiç umudum yok ki kuzu Negatifi görüp kurtulayım diye yapayım diyorum
Niye umutsuzsun ki canım hayat devam ettiği sürece umut vardır.. ben de regl olunca böyle oluyorum ama şimdiden umutsuz olma bence. Ha rahatlarım diyorsan istiyorsan yap ama bak daha yeni R Random3 ün 5 gün kala negatif çıktı yani o kadar erken yapınca netleşmiş olmuyor ki

Akinti derken o sünen cinsten oluyor ya yumurtlamaya yakin 2 3 gün öncwsindwn o olmusmuydu? Bende misal oldu bu ay sonra yumurtlama bitince kurudu tabi catlama oldumu bilmiyorum

Ben de negatifi göreyim de kurtulayım kafasıyla yaptım zaten ama şoke oldum. 5 gün kala yapıp da modunu düşürme nolur, 2-3 gün daha sabret GeminiWoman

Bak başka topikte gördüm bunu A aybukee34 endişe etmene gerek yok. Sadece kanı takip et

Eklentiler

• Screenshot_20201225_194523_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 42
Benim evde 50 tane test var hahahah olmasn fazla yapa yapa bitiroyo insana

Elimizde hiç test olmasa keşke bende 5 tane kalmıştı yemek yedik biraz önce bida yapım amaan dedim bu sefer de negatif çıktı testlerin bana garezi var 27 si yaparım yarın yapmam iyice psikolojimi bozdu testler

Bilmiyorum kzuum umudum yok
Ben de negatifi göreyim de kurtulayım kafasıyla yaptım zaten ama şoke oldum. 5 gün kala yapıp da modunu düşürme nolur, 2-3 gün daha sabret GeminiWoman
Yarın bi yapıyım 1gün kala yapayım diyorum
Insallah canm hayirli haberlerini bekliyorum
İnşallah kuzum inşalllaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…