Hıı evet tamam o zaman vajinal ultrasonda ayna görüntüsü olduğu için doğruymuşAma ayna görüntüsünde böyleydi vajinslde ayna görüntüsü oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıı evet tamam o zaman vajinal ultrasonda ayna görüntüsü olduğu için doğruymuşAma ayna görüntüsünde böyleydi vajinslde ayna görüntüsü oluyo
Öyle valla ama her bünye bir değildir herkesin anatomisi farklı insan kendini az çok biliyorÇok ilginç valla neler öğreniyoruz. Ben şimdi ağrım olmazsa üzüleceğim artık
Aynen canmHıı evet tamam o zaman vajinal ultrasonda ayna görüntüsü olduğu için doğruymuş
Ben henüz gebelik için tam teşekküllü kan testi yaptırmadımo yüzden tüm kan sayımları düşük ve vitaminler düşük.. d vit. hiç yok en son tahlilimde, ve gebeliği önleyen en büyük etkenmiş...
Kahverengi kan var şu an akıntı gibi bir şey olmaz dimi ondan
Karnımdan baktı ultrasonla sağa sola baktı kasıklarımda gezdirdi baya kese gözükmüyor dedi kanamam olduğu için düşük olabilir dedi düşük ilacı verdi ama dış gebeliğe karşı uyanık ol dedi karnında ağrı olursa mutlaka gel dedi hastaneyeIyide dis gebelkk ise görmesi gerekiyo kotnrol etmedimi iyice dis gebelikte cabuk olmak lazm büyürse tehlikeli
Kahverengi leke için endişelenmeyin diyorlar genelde kırmızı kan olursa sıkıntıymış ama sen yine de her şeyden haberdar et doktorunuKahverengi kan var şu an akıntı gibi bir şey olmaz dimi ondan
Canım kese bu değerde gözükmez zaten 1000leri geçmesi gerekiyor değerin. Beta HCG çok yükselmemiş ama yüzde 60 üzeri olması yeterli tam iki katı olmayabilir diyorlar. Sanırım son tahlilden iki gün sonra artış miktarı fikir verir sağlıklı ilerleyip ilerlemediği hakkında. Çok şiddetli ağrı ve kanama oluyor diye biliyorum ama şiddetli hale gelmese bile gitmeniz gerekebilir ihmal etmeyin riskli bir durum ama şimdi kese gözükmemesi çok normal hemen endişelenmeyin. Adet kaç gün geçti ?Kızlar dış gebelik nasıl anlaşılır kese gözükmüyorsa dış gebelik mi oluyor kan değerlerim birincisi 134 üç gün sonra yaptım 273 çıktı kahverengi lekelenme şeklinde kanamam var kaşığım ağrıyor biraz onun haricinde bir problem yok.
Merhaba bende bugün gebe olduğumu öğrendim. Gecikmenin 1. günü bugün kan testi sonucum pozitif çok şükür. Sizinle aynı olduğumu görünce yazmak istedim. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirip alırız kucağımıza. Tüm arkadaşlar duamda olacak inşallahKahverengi leke için endişelenmeyin diyorlar genelde kırmızı kan olursa sıkıntıymış ama sen yine de her şeyden haberdar et doktorunu
Hayirli olsun Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşMerhaba bende bugün gebe olduğumu öğrendim. Gecikmenin 1. günü bugün kan testi sonucum pozitif çok şükür. Sizinle aynı olduğumu görünce yazmak istedim. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirip alırız kucağımıza. Tüm arkadaşlar duamda olacak inşallah
dış gebelik yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki değerlerim 102 ile başladı 4300 e kadar düzenli ilerledi kahverengi leke gelince doktor keseyi de göremeyince dış gebelik dedi çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi kürtaj oldum bına rağmen beta 9000 lere kadar Çıktı methotrexat vuruldum değer 12.000 e yükseldi ikinci doz iğneyi vurulduğum gün düşük yapar gibi kanamam oldu sonra beta bir ayda ancak sıfırlandı değerlerine takılma ben 10 gün öyle mutluydum ki değerlerim güzel falan diye ama rabbim nasibimize ne yazdıysa onu yaşıyoruz şu an panik yapmanın sana bir faydası olmayacak sakin ol Allah’a emanet et o en doğrusunu bilir. Dualarım seninleKarnımdan baktı ultrasonla sağa sola baktı kasıklarımda gezdirdi baya kese gözükmüyor dedi kanamam olduğu için düşük olabilir dedi düşük ilacı verdi ama dış gebeliğe karşı uyanık ol dedi karnında ağrı olursa mutlaka gel dedi hastaneye
Teşekkür ederim amin inşallah. Femera kullanmıştım bu ay ilk defa yumurta takibi oldu. Tuttu çok şükür..Hayirli olsun Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inş
. Tedaviyle mi kendiliginden mi acaba
Cnm dis gebelikte kese görünmüyor cunku embriyo genellikle tüplerde sıkışıp kaliyor orda büyümeye başlıyor rahme inemedigi icin ultrasonda görünmüyor ve beta hcg değerleri cok dengesiz ilerliyor inip çıkıyor mesela benim degerler şöyleydi ilk 114 le öğrendim iki gün sonra 172 cikti sonra 154 bu değerden sonra anlaşıldı zaten dış gebelik olduğu cunku ayni hastanede bakındım hep ondan sonra igne yapıldı tek doz düşük yapmam için ondan sonra değer gittikçe düştü zaten 0 i gorene kadar 2 güne bir kan verdim benimki de kahve lekelenmeyle basladi bu arada sonra agri siddetlendikce kanama rengi de kırmızıya dönmüştüKızlar dış gebelik nasıl anlaşılır kese gözükmüyorsa dış gebelik mi oluyor kan değerlerim birincisi 134 üç gün sonra yaptım 273 çıktı kahverengi lekelenme şeklinde kanamam var kaşığım ağrıyor biraz onun haricinde bir problem yok.
Yaaa çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz inşallah.. Yakın zamanlarda anne olucaz inşallah kısmetse tabii benim normalde yarın bat günüm 2 gün fark varmış aramızda.Merhaba bende bugün gebe olduğumu öğrendim. Gecikmenin 1. günü bugün kan testi sonucum pozitif çok şükür. Sizinle aynı olduğumu görünce yazmak istedim. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirip alırız kucağımıza. Tüm arkadaşlar duamda olacak inşallah
Evet 28 kasım SAT. 10 Aralık yumurtlama günümdü.Yaaa çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz inşallah.. Yakın zamanlarda anne olucaz inşallah kısmetse tabii benim normalde yarın bat günüm 2 gün fark varmış aramızda.
Yaaa çok sevindim aramızda 1 buçuk hafta var sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin AllahmMerhaba bende bugün gebe olduğumu öğrendim. Gecikmenin 1. günü bugün kan testi sonucum pozitif çok şükür. Sizinle aynı olduğumu görünce yazmak istedim. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirip alırız kucağımıza. Tüm arkadaşlar duamda olacak inşallah
6 gün oldu canım bugün 6 gün geçmeye bu kadar yükselme az değil miCanım kese bu değerde gözükmez zaten 1000leri geçmesi gerekiyor değerin. Beta HCG çok yükselmemiş ama yüzde 60 üzeri olması yeterli tam iki katı olmayabilir diyorlar. Sanırım son tahlilden iki gün sonra artış miktarı fikir verir sağlıklı ilerleyip ilerlemediği hakkında. Çok şiddetli ağrı ve kanama oluyor diye biliyorum ama şiddetli hale gelmese bile gitmeniz gerekebilir ihmal etmeyin riskli bir durum ama şimdi kese gözükmemesi çok normal hemen endişelenmeyin. Adet kaç gün geçti ?
Canım bana da kese gözükmediği için dış gebelik olabilir dedi ama bu değere göre burda öğrendiğim kadarıyla kese zaten gözükmez kanamam olduğu için de düşük de yapabilirsin dedi. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun Allah razı olsun duaların için bin kat senden panik yapmıyorum ama inan ki haber aldığım günden beri mutsuzluk oldudış gebelik yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki değerlerim 102 ile başladı 4300 e kadar düzenli ilerledi kahverengi leke gelince doktor keseyi de göremeyince dış gebelik dedi çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi kürtaj oldum bına rağmen beta 9000 lere kadar Çıktı methotrexat vuruldum değer 12.000 e yükseldi ikinci doz iğneyi vurulduğum gün düşük yapar gibi kanamam oldu sonra beta bir ayda ancak sıfırlandı değerlerine takılma ben 10 gün öyle mutluydum ki değerlerim güzel falan diye ama rabbim nasibimize ne yazdıysa onu yaşıyoruz şu an panik yapmanın sana bir faydası olmayacak sakin ol Allah’a emanet et o en doğrusunu bilir. Dualarım seninle
Benim ilk gün Kırmızı geldi sonra kahverengi oldu kanamam leke leke rabbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin gerçekten peki ameliyat falan oldun mu ?Cnm dis gebelikte kese görünmüyor cunku embriyo genellikle tüplerde sıkışıp kaliyor orda büyümeye başlıyor rahme inemedigi icin ultrasonda görünmüyor ve beta hcg değerleri cok dengesiz ilerliyor inip çıkıyor mesela benim degerler şöyleydi ilk 114 le öğrendim iki gün sonra 172 cikti sonra 154 bu değerden sonra anlaşıldı zaten dış gebelik olduğu cunku ayni hastanede bakındım hep ondan sonra igne yapıldı tek doz düşük yapmam için ondan sonra değer gittikçe düştü zaten 0 i gorene kadar 2 güne bir kan verdim benimki de kahve lekelenmeyle basladi bu arada sonra agri siddetlendikce kanama rengi de kırmızıya dönmüştü