Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kizlar size bisey soracağım benim adetim bundan 2 ay öncesine kadar en erken 35 gunde bir olurdu genelde 35 -48 gun arasi degisiyordu regl düzenim. Gecen ay adet bitiminden sonra hasta olmayalım bagisikligimiz güçlensin diye ari sutu bal polen propolis karışımından almıştım (ki maalesef kargodan geldigi gun kovid olduğumuzu ogrendik ) neyse hastalik sürecinde kullandim ben bundan bi tatlı kaşığı gecen ay 30. Gunde adet gördüm bu ay çok kullanmadim ama bu ay da 28. Gunde oldum acaba bu karışım benim adetimi düzene mi soktu yoksa zayıfladığim için (eylülden bu yana 10 kilo verdim ) insulin direnci seviyem düştüğü için hormonları düzeltti de ondan mi böyle oldu sizce etkili olan hangisi

Hadi hayırlısı İnşaAllah, bir oğlum vardı şimdi birde kızım olsun diye isterim açıkcası ama sağlıklı olsun erkekse olsa üzülmem ne olursa ondan sağlıkla hayırla gelsin İnşaAllah

Hadi hayırlısı İnşaAllah, bir oğlum vardı şimdi birde kızım olsun diye isterim açıkcası ama sağlıklı olsun erkekse olsa üzülmem ne olursa ondan sağlıkla hayırla gelsin İnşaAllah
Benim de aynı.. Bir oğlum var (bi de kızımız var eşimin ilk evliliğinden) ama bi de kız büyütmek isterim nasipse sağlıkla ilerlesin bu süreç sağlıkla alalım kucağımıza da, isteklerimiz gerçek olursa o da bonus olsun

canım belki kızına da iyi gelir kardeş.. daha bi kaynaşır , ısınır, belki rahatsızlığına da iyi gelir inşallah.

canım belki kızına da iyi gelir kardeş.. daha bi kaynaşır , ısınır, belki rahatsızlığına da iyi gelir inşallah.
İyi geleceğine çok inanıyorum zaten. Hepimizin ortak noktası olacak, en güçlü bağımız olacak inşallah hayırlısıyla

Özel değilse kaça çektirdiniz acaba ben şimdi hastaneden geldim 1100 diyorlar anestezisiz çok pahalı değil mi şehirde sadece bir yerde çekliyor diye aldıkları paraya bakın üzüldüm ya versek olmuyor vermesem olmuyor

Evet yani eğer ben şimdiye kadar yumurtlamamış olsaydım doktora gittiğimde herhalde kist görünürdü. Yavaş yavaş da olsa çatlıyordur herhalde inşallah. Ay keşke içeride olan bitenleri görebilsek ya yoğun adet sancısının onla alakalı olduğunu çok sanmıyorum ama ben canım
Ben denemedim nasıl kullanıldığını da bilmiyorum ama faydalı olduğunu çok söylüyorlar tabi hormonal dengesizlik olur mu bilemedim
Merhaba Bursa medicanada 750 TL'ye çektirdim. Anestezili 1000di. Fiyat şehir ve hastaneye göre çok değişiyor gerçekten. Ortalama bu kadar ama hep sanırım gerçi Medicananın tahlil fiyatları falan pahalı diğer yerlerle karşılaştırdığımda. Öyle düşünecek olursak sizinki daha da pahalı

yok canım daha da düşürüyor.. bwn hamileyken aş eriyordum:)) ondan çok yiyordum. okadar ilaç içiyordum birde üzerine kahve yiyip içiyordum..normalde yasak biliyosun hamileyken aşırısı...
Benim de görücem böyle kahvenin telvesini yer kaşık kaşık kansız olduğu halde. Adet kanamaları aşırı yoğun geçiyor. Olmadı uyarırım onu yemesin.

tşk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…