Tamam canım bana çarşamba gel dedi ama ben pazartwsi gidip tekrar yaptıracağım hafta sonu giriyor araya zatenTmm cnm korkma ama takibe devam mutlaka dediğim gibi aynı yerde yaptır hep kan tahlilini yoksa bi sonuc alamazsın 2 kat artıyor mu bilemezsin
Canim bilmiyorum o zaman..
Dikkat et ssen Kendine birkac gun kalkma hic tvlt harici ayaklarnin altina yastik koy o sekilde dinlen yat bol bol
Hadi hayırlısı İnşaAllah, bir oğlum vardı şimdi birde kızım olsun diye isterim açıkcası ama sağlıklı olsun erkekse olsa üzülmemTıbbi dayanakları varmış öyle diyorlar ben onların yalancısıyımkarın ultrasonunda aynı taraf görünüyor da vajinal ultrasonda tam ters tarafı diye düşüneceksin. Gönlünden geçeni versin Allah ve sağlıkla inşallah
Benim de aynı.. Bir oğlum var (bi de kızımız var eşimin ilk evliliğinden) ama bi de kız büyütmek isterim nasipseHadi hayırlısı İnşaAllah, bir oğlum vardı şimdi birde kızım olsun diye isterim açıkcası ama sağlıklı olsun erkekse olsa üzülmemne olursa ondan sağlıkla hayırla gelsin İnşaAllah
yok canım daha da düşürüyor.. bwn hamileyken aş eriyordum:)) ondan çok yiyordum. okadar ilaç içiyordum birde üzerine kahve yiyip içiyordum..normalde yasak biliyosun hamileyken aşırısı...kahve kansızlığa iyimi geliyomuş
canım belki kızına da iyi gelir kardeş.. daha bi kaynaşır , ısınır, belki rahatsızlığına da iyi gelir inşallah.Benim de aynı.. Bir oğlum var (bi de kızımız var eşimin ilk evliliğinden) ama bi de kız büyütmek isterim nasipsesağlıkla ilerlesin bu süreç sağlıkla alalım kucağımıza da, isteklerimiz gerçek olursa o da bonus olsun
o yüzden tüm kan sayımları düşük ve vitaminler düşük.. d vit. hiç yok en son tahlilimde, ve gebeliği önleyen en büyük etkenmiş...İyi geldiğinden değil canımMEMUR54 ün ve benim gibilerin durmak bilmez kahve aşkı yüzünden düşük kalıyor.
İyi geleceğine çok inanıyorum zaten. Hepimizin ortak noktası olacak, en güçlü bağımız olacak inşallah hayırlısıylacanım belki kızına da iyi gelir kardeş.. daha bi kaynaşır , ısınır, belki rahatsızlığına da iyi gelir inşallah.
Özel değilse kaça çektirdiniz acaba ben şimdi hastaneden geldim 1100 diyorlar anestezisiz çok pahalı değil mi şehirde sadece bir yerde çekliyor diye aldıkları paraya bakın üzüldüm ya versek olmuyor vermesem olmuyorKuzum ben 2 hafta önce çektirdim anestezisiz. Gayet rahattım ama tüpler falan açık çıktı. Tüpleri kapalı olanlarda ağrı oluyor olabilir emim değilim tabi doktora da bağlı. Doktor vajinismus geçmişi falan yoksa normal vajnal muayeneden bile çok korkmuyorsa anestezisiz çekiyoruz hastaların yüzde 95ine dedi.
Ben 2 hafta önce çekildim canım. Ben de önce vajinal muayene yapacak sanmıştım. Yapmadı ama röntgen odasında baktığında bir enfeksiyon görse belki yapmazdı bilemiyorum. Ama zaten ne olur ne olmaz diye antibiyotik veriyorlar sonrasında 3 gün içsen yeter demişti bana 5 gün içti
Yaa kuzum hani benim tam silikleşmiyor yavaş yavaş siliklrşiyor ya acaba böyle büyüyüp geri mi küçülüyor ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. @evrem92 senin de geç siliniyordu canım ama takip edildiğinde böyle bir şey demiş miydi Dr?
Yani böyle olsa küçülüp küçülüp yok mu oluyor ne oluyor kızlar? Yoksa polikistik dedikleri şey bu mu? Yoğunluktan Banu çiftçinin pcos videosunu izleyemedim dahaburaya da pek bakamıyorum bhgün de baya yoğun
doktora ne zaman gideceksin tatlımmİnceleme fırsatım olmadı kuzum daha ya
Evet yani eğer ben şimdiye kadar yumurtlamamış olsaydım doktora gittiğimde herhalde kist görünürdü. Yavaş yavaş da olsa çatlıyordur herhalde inşallah. Ay keşke içeride olan bitenleri görebilsek yaDoktorum bana çatlatma iğnesi veriyordu bidaha çağırmıyordu adet olursa 5. Günü gel diyordu gittiğimde muayne edip yumurtan çatlamış kiste dönüşmemiş diyodu.. bikere gittiğimde 20 mm di yumurtam kendide çatlar demişti ama destek amaçlı tekrar iğne verdi... ama ben çatlamasa sancılı yoğun adet olmam diye düşünüyorum
Ben denemedim nasıl kullanıldığını da bilmiyorum ama faydalı olduğunu çok söylüyorlar tabi hormonal dengesizlik olur mu bilemedimKızlar ben bir yere daha yazmıştım ama cevap gelmemişti.. Arı sütü polen deneyen iniz var mı? Sabahları aç karna dilimin altında bir dakika tutup yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum.. Yanlış kullanmaktan çok korkuyorum gram fiyatlı pahalı bir şey.. yanlış kullanıyorsam veya zararlıysa yol yakınken döneyim.
Merhaba Bursa medicanada 750 TL'ye çektirdim. Anestezili 1000di. Fiyat şehir ve hastaneye göre çok değişiyor gerçekten. Ortalama bu kadar ama hep sanırımÖzel değilse kaça çektirdiniz acaba ben şimdi hastaneden geldim 1100 diyorlar anestezisiz çok pahalı değil mi şehirde sadece bir yerde çekliyor diye aldıkları paraya bakın üzüldüm ya versek olmuyor vermesem olmuyor
Hadi inşallah canım ama hala erken yani çıkmayabilirYarın sabah test yapıcam. 4gün kala. Lütfen olmuş olsun
Bekle bence ben 4gün kala yaptım negatıf az daha bekle erkenmiş cnku iki gün kala felan yapYarın sabah test yapıcam. 4gün kala. Lütfen olmuş olsun
Hadi inşallah canım ama hala erken yani çıkmayabilir
İki testim var birini yarın birini salı 1gün kala yapayım diyorum..Bekle bence ben 4gün kala yaptım negatıf az daha bekle erkenmiş cnku iki gün kala felan yap
Sen bilirsin bende de ıkı test kaldı bırını pazar birini adet günu olmazsam yapayım diyorum . Eğer duramam dersen yap gitsin nasılsa beklicez bata kadar :)) ınsss olmuşturrİki testim var birini yarın birini salı 1gün kala yapayım diyorum..
İnşallah kuzum inşalllaahh olmuşturSen bilirsin bende de ıkı test kaldı bırını pazar birini adet günu olmazsam yapayım diyorum . Eğer duramam dersen yap gitsin nasılsa beklicez bata kadar :)) ınsss olmuşturr
İnşallah kuzummmmYarın sabah test yapıcam. 4gün kala. Lütfen olmuş olsun
Benim de görücem böyle kahvenin telvesini yer kaşık kaşık kansız olduğu halde. Adet kanamaları aşırı yoğun geçiyor. Olmadı uyarırım onu yemesin.yok canım daha da düşürüyor.. bwn hamileyken aş eriyordum:)) ondan çok yiyordum. okadar ilaç içiyordum birde üzerine kahve yiyip içiyordum..normalde yasak biliyosun hamileyken aşırısı...