Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kizlar size bisey soracağım benim adetim bundan 2 ay öncesine kadar en erken 35 gunde bir olurdu genelde 35 -48 gun arasi degisiyordu regl düzenim. Gecen ay adet bitiminden sonra hasta olmayalım bagisikligimiz güçlensin diye ari sutu bal polen propolis karışımından almıştım (ki maalesef kargodan geldigi gun kovid olduğumuzu ogrendik:KK43: ) neyse hastalik sürecinde kullandim ben bundan bi tatlı kaşığı gecen ay 30. Gunde adet gördüm bu ay çok kullanmadim ama bu ay da 28. Gunde oldum acaba bu karışım benim adetimi düzene mi soktu yoksa zayıfladığim için (eylülden bu yana 10 kilo verdim ) insulin direnci seviyem düştüğü için hormonları düzeltti de ondan mi böyle oldu sizce etkili olan hangisi

Tıbbi dayanakları varmış öyle diyorlar ben onların yalancısıyım 😁 karın ultrasonunda aynı taraf görünüyor da vajinal ultrasonda tam ters tarafı diye düşüneceksin. Gönlünden geçeni versin Allah ve sağlıkla inşallah 💐
Hadi hayırlısı İnşaAllah, bir oğlum vardı şimdi birde kızım olsun diye isterim açıkcası ama sağlıklı olsun erkekse olsa üzülmem ❤️ ne olursa ondan sağlıkla hayırla gelsin İnşaAllah

Hadi hayırlısı İnşaAllah, bir oğlum vardı şimdi birde kızım olsun diye isterim açıkcası ama sağlıklı olsun erkekse olsa üzülmem ❤️ ne olursa ondan sağlıkla hayırla gelsin İnşaAllah
Benim de aynı.. Bir oğlum var (bi de kızımız var eşimin ilk evliliğinden) ama bi de kız büyütmek isterim nasipse 🙏 sağlıkla ilerlesin bu süreç sağlıkla alalım kucağımıza da, isteklerimiz gerçek olursa o da bonus olsun ❤️☺️

Benim de aynı.. Bir oğlum var (bi de kızımız var eşimin ilk evliliğinden) ama bi de kız büyütmek isterim nasipse 🙏 sağlıkla ilerlesin bu süreç sağlıkla alalım kucağımıza da, isteklerimiz gerçek olursa o da bonus olsun ❤️☺️
canım belki kızına da iyi gelir kardeş.. daha bi kaynaşır , ısınır, belki rahatsızlığına da iyi gelir inşallah.

Kuzum ben 2 hafta önce çektirdim anestezisiz. Gayet rahattım ama tüpler falan açık çıktı. Tüpleri kapalı olanlarda ağrı oluyor olabilir emim değilim tabi doktora da bağlı. Doktor vajinismus geçmişi falan yoksa normal vajnal muayeneden bile çok korkmuyorsa anestezisiz çekiyoruz hastaların yüzde 95ine dedi.

Ben 2 hafta önce çekildim canım. Ben de önce vajinal muayene yapacak sanmıştım. Yapmadı ama röntgen odasında baktığında bir enfeksiyon görse belki yapmazdı bilemiyorum. Ama zaten ne olur ne olmaz diye antibiyotik veriyorlar sonrasında 3 gün içsen yeter demişti bana 5 gün içti

Yaa kuzum hani benim tam silikleşmiyor yavaş yavaş siliklrşiyor ya acaba böyle büyüyüp geri mi küçülüyor ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. @evrem92 senin de geç siliniyordu canım ama takip edildiğinde böyle bir şey demiş miydi Dr?
Yani böyle olsa küçülüp küçülüp yok mu oluyor ne oluyor kızlar? Yoksa polikistik dedikleri şey bu mu? Yoğunluktan Banu çiftçinin pcos videosunu izleyemedim daha 🙈 buraya da pek bakamıyorum bhgün de baya yoğun
Özel değilse kaça çektirdiniz acaba ben şimdi hastaneden geldim 1100 diyorlar anestezisiz çok pahalı değil mi şehirde sadece bir yerde çekliyor diye aldıkları paraya bakın üzüldüm ya versek olmuyor vermesem olmuyor

Doktorum bana çatlatma iğnesi veriyordu bidaha çağırmıyordu adet olursa 5. Günü gel diyordu gittiğimde muayne edip yumurtan çatlamış kiste dönüşmemiş diyodu.. bikere gittiğimde 20 mm di yumurtam kendide çatlar demişti ama destek amaçlı tekrar iğne verdi... ama ben çatlamasa sancılı yoğun adet olmam diye düşünüyorum
Evet yani eğer ben şimdiye kadar yumurtlamamış olsaydım doktora gittiğimde herhalde kist görünürdü. Yavaş yavaş da olsa çatlıyordur herhalde inşallah. Ay keşke içeride olan bitenleri görebilsek ya 😔 yoğun adet sancısının onla alakalı olduğunu çok sanmıyorum ama ben canım 🙄
Kızlar ben bir yere daha yazmıştım ama cevap gelmemişti.. Arı sütü polen deneyen iniz var mı? Sabahları aç karna dilimin altında bir dakika tutup yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum.. Yanlış kullanmaktan çok korkuyorum gram fiyatlı pahalı bir şey.. yanlış kullanıyorsam veya zararlıysa yol yakınken döneyim.
Ben denemedim nasıl kullanıldığını da bilmiyorum ama faydalı olduğunu çok söylüyorlar tabi hormonal dengesizlik olur mu bilemedim 🤷
Özel değilse kaça çektirdiniz acaba ben şimdi hastaneden geldim 1100 diyorlar anestezisiz çok pahalı değil mi şehirde sadece bir yerde çekliyor diye aldıkları paraya bakın üzüldüm ya versek olmuyor vermesem olmuyor
Merhaba Bursa medicanada 750 TL'ye çektirdim. Anestezili 1000di. Fiyat şehir ve hastaneye göre çok değişiyor gerçekten. Ortalama bu kadar ama hep sanırım 😔 gerçi Medicananın tahlil fiyatları falan pahalı diğer yerlerle karşılaştırdığımda. Öyle düşünecek olursak sizinki daha da pahalı 😔

yok canım daha da düşürüyor.. bwn hamileyken aş eriyordum:)) ondan çok yiyordum. okadar ilaç içiyordum birde üzerine kahve yiyip içiyordum..normalde yasak biliyosun hamileyken aşırısı...
Benim de görücem böyle kahvenin telvesini yer kaşık kaşık kansız olduğu halde. Adet kanamaları aşırı yoğun geçiyor. Olmadı uyarırım onu yemesin.

tşk canım

X