Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet yani eğer ben şimdiye kadar yumurtlamamış olsaydım doktora gittiğimde herhalde kist görünürdü. Yavaş yavaş da olsa çatlıyordur herhalde inşallah. Ay keşke içeride olan bitenleri görebilsek ya 😔 yoğun adet sancısının onla alakalı olduğunu çok sanmıyorum ama ben canım 🙄

Ben denemedim nasıl kullanıldığını da bilmiyorum ama faydalı olduğunu çok söylüyorlar tabi hormonal dengesizlik olur mu bilemedim 🤷

Merhaba Bursa medicanada 750 TL'ye çektirdim. Anestezili 1000di. Fiyat şehir ve hastaneye göre çok değişiyor gerçekten. Ortalama bu kadar ama hep sanırım 😔 gerçi Medicananın tahlil fiyatları falan pahalı diğer yerlerle karşılaştırdığımda. Öyle düşünecek olursak sizinki daha da pahalı 😔
Ama yumurtlama olmadığında kahve leke şeklinde adet oluyorum.. ne göğüs hassasiyeti ne adet sancısı nede yoğunluk oluyo.. doktorum yumurtlama olmadığı için bu şekilde adet oluyorsun demişti o yüzden bende böyle düşünüyorum

İki testim var birini yarın birini salı 1gün kala yapayım diyorum..
Ay iki test varsa hiç harcama bence 🙈 benim ovulasyon testiyle gelenler duruyor hep önceden yapmadığım ve benim regl zaten bekletmeden geldiği için 😒 ama yine de kıyamıyorum onları çift çizgiyi gördüğümde tekrar tekrar yapıp hem saklamak için hem de sürpriz yapmak için saklıyorum. Şaka bi yana 4 gün baya erken varsa da çıkmaması çok olası ama belki ilkini bir gün kala ikinciyi de bir gün geçe yılbaşı günü yapabilirsin 💃💃

Ama yumurtlama olmadığında kahve leke şeklinde adet oluyorum.. ne göğüs hassasiyeti ne adet sancısı nede yoğunluk oluyo.. doktorum yumurtlama olmadığı için bu şekilde adet oluyorsun demişti o yüzden bende böyle düşünüyorum
Çok ilginç valla neler öğreniyoruz. Ben şimdi ağrım olmazsa üzüleceğim artık 🤣

Ay iki test varsa hiç harcama bence 🙈 benim ovulasyon testiyle gelenler duruyor hep önceden yapmadığım ve benim regl zaten bekletmeden geldiği için 😒 ama yine de kıyamıyorum onları çift çizgiyi gördüğümde tekrar tekrar yapıp hem saklamak için hem de sürpriz yapmak için saklıyorum. Şaka bi yana 4 gün baya erken varsa da çıkmaması çok olası ama belki ilkini bir gün kala ikinciyi de bir gün geçe yılbaşı günü yapabilirsin 💃💃
Hiç umudum yok ki kuzu😔 Negatifi görüp kurtulayım diye yapayım diyorum😔

Hiç umudum yok ki kuzu😔 Negatifi görüp kurtulayım diye yapayım diyorum😔
Niye umutsuzsun ki canım 😔 hayat devam ettiği sürece umut vardır.. ben de regl olunca böyle oluyorum ama şimdiden umutsuz olma bence. Ha rahatlarım diyorsan istiyorsan yap ama bak daha yeni R Random3 ün 5 gün kala negatif çıktı yani o kadar erken yapınca netleşmiş olmuyor ki 🤷

Catlayamama sebebini, stres uykusuzluk ve kafein tuketimine bagladi. Bende stres ve uykusuzluk oldu cok kahve tuketen biri degilim cunku sigarada kullanmiyorum. Saglikli besleniyorumda fakat her seyin basi stres.. Akintim oldu regle yakin yine akintim oldu hatta gebeysen rahim islak olur adet oncesi kuru derler ama bende de o teori tutmadi adetime kadar akintim vardi hic yasamadigim belirtileri yasadim ben😊 Bu yuzden karar aldim reglim pazartesi bitti ve inan hic kasmiyorum iliski oluyorsa normal uzaniyorum o kadar😊
Akinti derken o sünen cinsten oluyor ya yumurtlamaya yakin 2 3 gün öncwsindwn o olmusmuydu? Bende misal oldu bu ay sonra yumurtlama bitince kurudu tabi catlama oldumu bilmiyorum

Niye umutsuzsun ki canım 😔 hayat devam ettiği sürece umut vardır.. ben de regl olunca böyle oluyorum ama şimdiden umutsuz olma bence. Ha rahatlarım diyorsan istiyorsan yap ama bak daha yeni R Random3 ün 5 gün kala negatif çıktı yani o kadar erken yapınca netleşmiş olmuyor ki 🤷
Ben de negatifi göreyim de kurtulayım kafasıyla yaptım zaten ama şoke oldum. 5 gün kala yapıp da modunu düşürme nolur, 2-3 gün daha sabret GeminiWoman GeminiWoman

Bak başka topikte gördüm bunu A aybukee34 endişe etmene gerek yok. Sadece kanı takip et

Eklentiler

• Screenshot_20201225_194523_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.jpg
    Screenshot_20201225_194523_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 42
Benim evde 50 tane test var hahahah olmasn fazla yapa yapa bitiroyo insana

Elimizde hiç test olmasa keşke bende 5 tane kalmıştı yemek yedik biraz önce bida yapım amaan dedim bu sefer de negatif çıktı 😂 testlerin bana garezi var 27 si yaparım yarın yapmam iyice psikolojimi bozdu testler 😂

Bilmiyorum kzuum umudum yok
Ben de negatifi göreyim de kurtulayım kafasıyla yaptım zaten ama şoke oldum. 5 gün kala yapıp da modunu düşürme nolur, 2-3 gün daha sabret GeminiWoman GeminiWoman
Yarın bi yapıyım 1gün kala yapayım diyorum
Insallah canm hayirli haberlerini bekliyorum
İnşallah kuzum inşalllaahh

X