Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim yaşadıklarım bana göre belirti değil bunlar adet geliyorun sinyalleri.. sadece sancılarım daha erken başlardı bu sefer daha geç oldu(onunda rahim filmiyle alakalı olduğunu düşünüyorum).. neyse çok değil az kaldı hepimiz görücez neymiş ne olmuşu

Tövbeler olsun öyle bişey galiba.. Kadının içine doğmuş söylemek istemiş belki. Sağlıklı olsun inşallah

Kızlar ben bir yere daha yazmıştım ama cevap gelmemişti.. Arı sütü polen deneyen iniz var mı? Sabahları aç karna dilimin altında bir dakika tutup yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum.. Yanlış kullanmaktan çok korkuyorum gram fiyatlı pahalı bir şey.. yanlış kullanıyorsam veya zararlıysa yol yakınken döneyim.

Bi zararı yok canım tüket

Ayy negüzel yaaa Hamileliğiniz Hayırlı uğurlu olsun, Allahım kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah Sağlıklı huzurlu bir 9 ay geçir inşallah
Allahım biz bekleyenlerede birgün bu mutluluğu yaşatsın inşallah

Kızlar salı günü beta 134 dü bugün ki 273 doktor dış gebeliğe karşı uyanık ol dedi
Sanmam bu doktorlar da bir degisik
.. en az 2 kat yani %60 artis olmasi gerek dün .. siz bgn baktirmissiniz. Gec dollenme vs olabilir herkesin ayni degil snucta pazar gnu ozelde de kan verin artis devam ediyor ise kendinize gün belirleyip bir doktora görünün benim kese 2000lerde karindan göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…