Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Sanmam bu doktorlar da bir degisik
.. en az 2 kat yani %60 artis olmasi gerek dün .. siz bgn baktirmissiniz. Gec dollenme vs olabilir herkesin ayni degil snucta pazar gnu ozelde de kan verin artis devam ediyor ise kendinize gün belirleyip bir doktora görünün benim kese 2000lerde karindan göründü
3 gün önce baktırdım 134 bugün baktırdım 273 çıktı normal mi yani 😭

Canim bence normal yani azicik dusuk gbi ama dedgm gbi gec dollenme olablr kuzenimin cok dusuk gidiyorfu doktoru neler neler dedi.ama suan 39 hafta da gununu bekliyor yani degere cok takilma artiyorsa sknti yoktur Allahin izni ile pazar gnu birdaha baktir.. 2 gune bir baktir ki karismasin 3 gun bekleeme yani Allahin izni ile bisey olmaz. Saglikla buyusun insallah

Canim bence normal yani azicik dusuk gbi ama dedgm gbi gec dollenme olablr kuzenimin cok dusuk gidiyorfu doktoru neler neler dedi.ama suan 39 hafta da gununu bekliyor yani degere cok takilma artiyorsa sknti yoktur Allahin izni ile pazar gnu birdaha baktir.. 2 gune bir baktir ki karismasin 3 gun bekleeme yani Allahin izni ile bisey olmaz. Saglikla buyusun insallah
Dış gebelikte dedi iyice canımı sıktı gerçekten burnumdan geldi mutluluğum

Cnm slm ben de kızımdan once dis gebelik geçirmiştim öncelikle şunu sormak istiyorum iki tahlili de ayni yerde mi yaptırdın çünkü farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkabiliyor değer artışının saglikli olup olmadığını anlamak için hep aynı yerde kan vermek gerekir bir de kasiklarda ozellikle tek taraflı dayanılmaz sanci oluyor ve sanciyla beraber kahve lekelenme ya da bildigin adet kanaması gibi kanama başlıyor eger sende bu dediklerim yoksa hic korkma cnm insallah sağlıkla ilerler gebeliğin doktor yanilmistir

Sikma canini tadini cikar cok dinleme doktoru sen degerlerine bak 1^2 kere daha kan ver artista sorun yoksa 2000^2500 civarına gelince kendone iyi bir doktor bulve kese icin git suan gitme cok erken gorunmez.ben 4^5 kere kan verdim cok erken ogrendim 18 falandi en son son 600^700ler de birakip 2000e kadar2 gun de bir ne kadar artar 2 kat hesaplayip 2000 oldugu gun hemen hemen 4/5 gun sonra doktora randevu aldim keseyi gördüm. Sakın sikma kendiniAllahın izni ile hcbsey olmaz

Ayy negüzel yaaa🧿🧿 Hamileliğiniz Hayırlı uğurlu olsun, Allahım kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah🤗🌹 Sağlıklı huzurlu bir 9 ay geçir inşallah 🤲🙏
Allahım biz bekleyenlerede birgün bu mutluluğu yaşatsın inşallah 🙏🙏🙏🙏🤲
Dilediğiniz bütün güzellikleri siz de yaşayın inşallah 🙏 çok teşekkür ederim hepinize dua ediyorum 💐

Düşük içinde ilaç verdi günde üç kez iç diye kanamam olduğu için
Tamam bu iyi bişey sen sadece rahat ol, huzurlu ol, bebeğin bir mucize sen de o mucizeye sarıl ve dua et sadece 🙏 bu sürecin tadını çıkar doktorlar gerekli gereksiz herşeyi söylüyor bazen

Cnm doktorlara da hak vermek gerekiyor her ihtimali söylemesi gerekiyor bildikleri biseyler var ki söylüyorlar sana böyle bi ihtimali soylemese sen de umursamasan baktirmasan Allah korusun dis gebelikse ve ilerlerse gerçekten kötü sonuçlar olabilir çünkü dis gebelik bir düşük ya da kimyasal gebelik gibi bisey degil dollenen embriyonun bir sekilde vücuttan atilmasi gerekiyor seni korkutmak için söylemiyorum cnm doktorun dedigi gibi takip et kendini ama az önceki mesajimda dedigim gibi belirtiler yoksa sen de hiç korkma

Cnm doktorlara da hak vermek gerekiyor her ihtimali söylemesi gerekiyor bildikleri biseyler var ki söylüyorlar sana böyle bi ihtimali soylemese sen de umursamasan baktirmasan Allah korusun dis gebelikse ve ilerlerse gerçekten kötü sonuçlar olabilir çünkü dis gebelik bir düşük ya da kimyasal gebelik gibi bisey degil dollenen embriyonun bir sekilde vücuttan atilmasi gerekiyor seni korkutmak için söylemiyorum cnm doktorun dedigi gibi takip et kendini ama az önceki mesajimda dedigim gibi belirtiler yoksa sen de hiç korkma
Sadece kahverengi kanamam var başka bir şey yok çok şükür şu an 😭

Aaa ilk defa duydum öyle bişey var mı acaba? 😂 Benim soldaydı kesen gittiğimde
Tıbbi dayanakları varmış öyle diyorlar ben onların yalancısıyım 😁 karın ultrasonunda aynı taraf görünüyor da vajinal ultrasonda tam ters tarafı diye düşüneceksin. Gönlünden geçeni versin Allah ve sağlıkla inşallah 💐

X