- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 31
Hayır gitsek çatlamamış dese ne yapıcak ki bidaha iğne olmuyo bildiğim kadarıyla.. o yüzden gereksiz geliyo zaten gitmekbenimki de aynı yapıyor zaten ben gidemem sürekli işten dolayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır gitsek çatlamamış dese ne yapıcak ki bidaha iğne olmuyo bildiğim kadarıyla.. o yüzden gereksiz geliyo zaten gitmekbenimki de aynı yapıyor zaten ben gidemem sürekli işten dolayı
Off offBelki bende yaparım.. bile bile lades olucak ama olsun
Benim yaşadıklarım bana göre belirti değil bunlar adet geliyorun sinyalleri.. sadece sancılarım daha erken başlardı bu sefer daha geç oldu(onunda rahim filmiyle alakalı olduğunu düşünüyorum).. neyse çok değil az kaldı hepimiz görücez neymiş ne olmuşubende sıfır belirti. ara ara kasığa giren sızı bugun bırazda sırta vurdu ama üşüttüm sanırım ben ona yoruyorum. zaten normalde de adet oncesı pek belirtim olmaığı için 4 gunu beklıyorum bakalım
Aynisuni dedim esime kiz erkek farketmez bu teyzeyi birdaha bul bana dedimTövbe bismillah kız olursa bebek o teyzeyi bulmamız lazım
Tiroit ne alaka kuzum anlamadım kiTroit problemin var mı senin,
Belirsizlik kötü birşey biran önce geçse su 5 gün bariBenimde yoktu bugün o da başladı
O zaman ayna görüntüsü yani sağ tarafsa kızHe bu baktigim karin degil vajinaldi
Tövbeler olsun öyle bişey galiba.. Kadının içine doğmuş söylemek istemiş belki. Sağlıklı olsun inşallahYolda bir teyze gordum gecen gun, yururken bana kızım dedi buyur teyze dedim.. hamilemisin sen dedi yoooo dedjm bende korktum yok yok hamilesinnn kendine cok dikkat et kizina dikkat et dedi, esime de döndü hanimini cok yorma bu bebek sizin sansiniz dedi.
Sonra basti gitti dedm bize ii sihhatte olsunlari gonderdi herhalde yuce rabbim hcbsey anlamadjk teyze bir anda basti.gitti
Beta takibinde sıkıntı yoksa korkma bikaç gün belki 1 hafta geç görünür. Stres de yapma sakınKese gözükmüyor canım ondan dolayı beta takibi yapıyorlar normalde gözükmesi lazımmış sizce neden böyle olur bende anlamadım ?
O zaman yüksek ihtimal gebesin cnm :)Yok kuzum
Eğer troit varsa vücutta o birikme testte silik çizgi çıkartabiliyor ben çok yaşadım burda kaç kere paylaştım hatta,Tiroit ne alaka kuzum anlamadım ki
Kızlar salı günü beta 134 dü bugün ki 273 doktor dış gebeliğe karşı uyanık ol dediBeta takibinde sıkıntı yoksa korkma bikaç gün belki 1 hafta geç görünür. Stres de yapma sakın
Aslında fena değil yani bence sıkıntı yok en az %60 lık artış olmuş zaten. Canını sıkma sen biraz gecikmiştir kese oluşması o kadarKızlar salı günü beta 134 dü bugün ki 273 doktor dış gebeliğe karşı uyanık ol dedi
Sen ne yaptin canim ?? Klomen kullanmistin ne durumdasinTövbe bismillah kız olursa bebek o teyzeyi bulmamız lazım
Bi zararı yok canım tüketKızlar ben bir yere daha yazmıştım ama cevap gelmemişti.. Arı sütü polen deneyen iniz var mı? Sabahları aç karna dilimin altında bir dakika tutup yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum.. Yanlış kullanmaktan çok korkuyorum gram fiyatlı pahalı bir şey.. yanlış kullanıyorsam veya zararlıysa yol yakınken döneyim.
Ayy negüzel yaaa Hamileliğiniz Hayırlı uğurlu olsun, Allahım kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah Sağlıklı huzurlu bir 9 ay geçir inşallahÇıktıııııı kızlar hamileyim ben galiba yaaa allahım inanamıyorum şu anda kocam karşımda deli gibi çığlık atmak istiyorum haykırmak istiyorum ama bişey yokmuş gibi davranmak ne zor yaaa nasıl dayanıcam ben 1 hafta söylemek için
Sanmam bu doktorlar da bir degisikKızlar salı günü beta 134 dü bugün ki 273 doktor dış gebeliğe karşı uyanık ol dedi
Regl oldum canım 2. Ye başladımSen ne yaptin canim ?? Klomen kullanmistin ne durumdasin
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum bu ay son olsun insallahRegl oldum canım 2. Ye başladım