Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
bende sıfır belirti. ara ara kasığa giren sızı bugun bırazda sırta vurdu ama üşüttüm sanırım ben ona yoruyorum. zaten normalde de adet oncesı pek belirtim olmaığı için 4 gunu beklıyorum bakalım
Benim yaşadıklarım bana göre belirti değil bunlar adet geliyorun sinyalleri.. sadece sancılarım daha erken başlardı bu sefer daha geç oldu(onunda rahim filmiyle alakalı olduğunu düşünüyorum).. neyse çok değil az kaldı hepimiz görücez neymiş ne olmuşu😅

Yolda bir teyze gordum gecen gun, yururken bana kızım dedi buyur teyze dedim.. hamilemisin sen dedi yoooo dedjm bende korktum😂😂 yok yok hamilesinnn kendine cok dikkat et kizina dikkat et dedi, esime de döndü hanimini cok yorma bu bebek sizin sansiniz dedi.
Sonra basti gitti 😂😂😂dedm bize ii sihhatte olsunlari gonderdi herhalde yuce rabbim 😂hcbsey anlamadjk teyze bir anda basti.gitti
Tövbeler olsun 🙈 öyle bişey galiba.. Kadının içine doğmuş söylemek istemiş belki. Sağlıklı olsun inşallah 🙏

Kızlar ben bir yere daha yazmıştım ama cevap gelmemişti.. Arı sütü polen deneyen iniz var mı? Sabahları aç karna dilimin altında bir dakika tutup yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum.. Yanlış kullanmaktan çok korkuyorum gram fiyatlı pahalı bir şey.. yanlış kullanıyorsam veya zararlıysa yol yakınken döneyim.

Kızlar ben bir yere daha yazmıştım ama cevap gelmemişti.. Arı sütü polen deneyen iniz var mı? Sabahları aç karna dilimin altında bir dakika tutup yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum.. Yanlış kullanmaktan çok korkuyorum gram fiyatlı pahalı bir şey.. yanlış kullanıyorsam veya zararlıysa yol yakınken döneyim.
Bi zararı yok canım tüket

Çıktıııııı 😍❤️ kızlar hamileyim ben galiba yaaa allahım inanamıyorum 🙈 şu anda kocam karşımda deli gibi çığlık atmak istiyorum haykırmak istiyorum ama bişey yokmuş gibi davranmak ne zor yaaa nasıl dayanıcam ben 1 hafta söylemek için
Ayy negüzel yaaa🧿🧿 Hamileliğiniz Hayırlı uğurlu olsun, Allahım kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah🤗🌹 Sağlıklı huzurlu bir 9 ay geçir inşallah 🤲🙏
Allahım biz bekleyenlerede birgün bu mutluluğu yaşatsın inşallah 🙏🙏🙏🙏🤲

Kızlar salı günü beta 134 dü bugün ki 273 doktor dış gebeliğe karşı uyanık ol dedi
Sanmam bu doktorlar da bir degisik
.. en az 2 kat yani %60 artis olmasi gerek dün .. siz bgn baktirmissiniz. Gec dollenme vs olabilir herkesin ayni degil snucta pazar gnu ozelde de kan verin artis devam ediyor ise kendinize gün belirleyip bir doktora görünün benim kese 2000lerde karindan göründü

X