Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
bir de reglim başlarken çok ağrım oluyordu, aşılama sonrası rahim ağzını açıldıktan sonra hiç ağrım olmuyor, bu da bir belirti olabilirmiş

Evet rahim filmi önemli cidden ben de haptan sonuç alamazsam bu ay 2. aşama rahim filmi rahim ağzı darlığı ilk kez duydum cidden neler var ya benim 1 kimyasalım var heralde öyle bi sıkıntım olsa kimyasal da tutmazdı ama bakalım film çekilirsem her şey netleşir. İnanır mısın doktor tüpüne tıkanıklık vardı açtık dese sevinicem yani artık sorun arar olduk

Tüp bebege acele etmiyomusun cnm ne zamandit deniyosunuz

Ahahah çok güzel ama ya birsürü doktor takip ettim ama daha görüşmeye gitmeden çok sevdim onu

Tüp bebege acele etmiyomusun cnm ne zamandit deniyosunuz
Kız ne acelesi 2 yılı geçti 2 defa klomen denedim allahın hakkı 3tür rahim filmi deneyeceğim sonra bir kere daha klomen olmazsa tüp bebek 30 yaşıma giricem tek çocukla kalmak istemiyoruz eşimde bende birazda bu yüzden

Ay bende ağlıyorum yaa çok mutlu oluyorum çokk ofiste kulaklık takıp tekrar tekrar izliyorum böyle güzel Bi enerji yok ya
Di mi yaa bi de o anı birebir yaşadığını düşün aklını yitirirsin
bir de reglim başlarken çok ağrım oluyordu, aşılama sonrası rahim ağzını açıldıktan sonra hiç ağrım olmuyor, bu da bir belirti olabilirmiş
Anladım canım benim ağrım çok olmuyır reglde 1 tane ağrı kesici ile geçiştiriyorum çok şükür

siz ne zamandır uğraşıyorsunuz ve sorun neydi? Bu arada aşılama öncesi sıkışıp tuvalete gitmştim ben hemşirelere gidebilirmiyim diye sordum git git sorun yok dediler, daha sonra başka doktora bunu söylediğimde aşılama ya da ilişki öncesi idrara sıkılık olursam rahim ağzının daha düz olduğunu ve geçişin daha kolay olacağını söyledi, idrarı yaptıktan hemen sonra rahim ağzı sıkışık oluyormuş, aklınızda bulunsun

Bende rahim filmi cektirecemde bu ay tanimadik bi doktor olacak acaba rahimde darlik raporda cikiyomu direk yoksa doktormu farkediyo benimde adetim asiri agrili olur 1 hafta oncesinede baslar agrilarim ama bekarken 1 hafta once baslamazdi 2 3 gun ince baslar adet olurdum evlendikten sonra agrilarim artti

Anladim cnm haklisin bende hep beakarken 1 tane 1 tane diyodum simdi olmayinca duam kabul oldu heralde ondan olmuyo heralde diyorum haklisin 1 taneyle kalinmamali ben bunu anladim ama gec oldu bende cektirecem bu ay 1 hafta sonra hatta anestezili ana korkuyorumda hastaneyide doktoruda tanimiyorum hic oyle yekten gidecem anlar umarim herseyi

ben de tanımadığım bir yerde yaptırmıştım rahim filmini, raporda yazıyorlar, çok anlamlı bir darlık değil demişlerdi ama anlamlıymış demekki aşılamada o kadar acı olduki, aynen evlendikten sonra bi sapıtıyo galiba hormonlar adetler falan, bende de öyle olmuştu, şuan hormonlarda bir sorun yok, eşimde bir sorun yok, rahim darlığı demişlerdi o da aşılamada açıldı, bitek prolaktin yüksek onun için de hamile kalana kadar dostinex kullanmamı söyledi dr kullanıyorum şuan hala, 15 aydır ne bir kimyasal ne bir şey hiç bir gebelik yok

Bende bekarken hep aman ben çocuk yapmam istemiyorum zaten olmaz bu isteksizlikle diyordum hep şimdi çok üzülüyorum.. Önümüze bakmak lazım ama bende yılbaşı sonrası işte istiyorum rahim filmi şubatta da denerim klomen inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan nasip olur. Rabbim nasip ederse en az 2 tane istiyorum kısmet tabi yalnız bırakmak istemem çünkü. Ben anestezili istemiyorum 3 dakika falan sürüyor diyorlar ama bilemiyorum tedirginim. Tecrübelerini paylaş bizimle mutlaka

Bendede hic gebelik olmadi kimyasal bile benim fsh 9du ilacla dustu ama 2 ay suruyo sonra yukseliyo o 2 ayda kalmam lazin yani ama olmadi sonra esime yolladim sayi 97 milyon ama ileri hizli yuzde 25 ileri yavas yuzde 5 toplam yuzde 30 cikti yani dusuk en az ikidi toplam yuzde 40 olmaliymis hatta doktorlar yuzde 50 ustu istiyolarmis esimde 1 aydir ilac kullaniyodu ama ben adet oldum yine de haftaya hem o tahlil verecek hem ben hemde film bakalim artik

Tabi paylasirim bende cok korkuyorum anesteziden bile korkuyorum vajinusmustum ben onu 3 ayda atlattim ugrasa ugrasa doktorlara gide gide insallah kasmam ordada kendimi 3 dakka dgl 5 saniye dayanamam biliyorum kendimi yazarim buraya herseyi hayirli haberide yazarim insallah

Evet o yüzden bu süreçte ruhen daha fazla yıpranmak istemiyorum ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bi fikrim yok
Canim acaba ovu testlerini biraksanmi? En azindan hergun hergun gorev gibi, pik olucakmi diye stresi falan var. Ben biraktim rahatladim
Klomen kullanicaksin ama o dogum kontrol hapi iciyomus gibi dusunup icebilirsin, cok fazla sorgulamadan kafanda ne oldugunu

Valla ben dayanırım acı eşiğim düşüktür aslında ama göze alıyorum yeterki rahim filminden sonra kendiliğinden gebelik olsun hadi o olmadı klomen ve iğneyle olsun

minseo bende bıraktım bu ay nerdeyse hiç yapmadım ovü çünkü daha çok gerildiğimi silik çıkınca üzüldüğümü farkettim. Ama klomene başlayınca ister istemez adet gününe kadar iğrenç Bi stres oluyor zaman geçmiyor işte keşke bizde kolay hamile kalabilen kadınlardan olsaydık..

ovü yapmıyorum kuzu zaten ben, belirtim olup anlayınca yumurtlama olduğu günü yapıyordum teyit etmek için. beni strese sokan başka düşünceler malesef arada anksiyetem tavan yapıyor o yüzden strese giriyorum

zaten ilaç kullanırken dr kontrolünde gidiliyor gerek yok yapmaya. bu arada sağ göğsüm sabahtan beri sızlıyor acayip bi şekilde dün reglimin son günüydü klomen yapıyor olabilir mi ?

Sıkılmak, yılmak olur mu tatlım yaa sonunda o kadar minnoş bi hediye olacak ki her şeye değecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…