Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Prefert pressed jel öneriyorlar arkadaş hamile kaldı onunla

Kızlar selam, cok fazla giremiyorum foruma ama girdigim vakit yazilanlari okuyorum. Bugun esim ile birlikte doktora gittik gebelik dusundugumu gerekli ne ise onu uygulamasini rica ettim.Ultrasonda cok sukur ki rahimde yumurtalarda sorun yoktu gayet iyi dedi fakat Aralik basinda yumurtlamam olmustu ovulasyon testi ile takip etmistim 2 gun surdu 3.gun catlama olunca siliklesti, doktor soldaki yumurtalardan birinin buyuklugune 26mm olmus ve catlamadigi icin azicik kist olmus bu gebe kalmazsan atilacak zaten stres yapma yumurtalarin olusuyor takip bile etmicem kafana takmazsan max 5 6 ay icinde gebe olarak gelirsin , folik asiti de 3 degil 6 ay kullan sen dedi. Ben zaten bu ay cok stres olmustum ve devamli yazilanlari belirtileri deli gibi arastiriyordum erken gebelik testi cok silik cikmisti (o bile yanlis cikti) ovulasyon testinde catlama gorundu halbuki catlamamis. Reglden sonra ne kadar cok stres yaptigimi dusundum en iyisi doktora bir muayene olmaktı her seyden onemlisi hizlica cocuk sahibi olmak degil herkes gibi dusuncemiz saglikli bir gebelik olmasi zaten yogunum hic gebelige dair yumurtlama gun falanda takip etmiyorum gun asiri birliktelik onerdi onu zaten yapiyoruz gerisi Allaha kalmis Uzun oldu ama en azindan basimdan geceni paylastim ki belki ayni durumda olan var okuyup rahatlamak isteyen var. Umarim burada guzel haberleri vermek herkeseeee nasip olur.

Canım iyi yapmışsın kafandaki soru işaretleri netleşmiştir. Evet ovü de silik gördük diye çatladı diyoruz ama yumurta çok küçük kalmış olup çatlamamış olabiliyor tabi lh azaldığı için teste çatlamış gibi yansıyor

Kızlar ben şimdi 8 dpodan beri test yapıyorum 8de hiç bişe yoktu 9 da var gibiydi ama yani tam anlayamamıştım dedim ki hayal görüyorum yarım saat sonra çok net gördüm çizgiyi dedim ki kurumadir testi 10 dk yıkadım çizgi gitmedi bugün tekrar yaptım yine zar zor gördüm ama arkasına ışık tutunca çok net belli oluyordu yine yarım saat bekledim daha da belli oldu sizce kuruma mi 8 dpoda mesela hicbise çıkmadı sıfırdı

Sonuncusu da var sanki aşırı silik ama gördüm gbi

Takip et pazar bıdaha yap inşallahhh vardır

Mesela geçen ay yaptığımda ilk biyle silik çıktı ama ertesi yaptığımda hicbise çıkmadı ne kuruma ne bişe bembeyazdı sevinsemmi sevinmesem mi

Kuzum ben 2 hafta önce çektirdim anestezisiz. Gayet rahattım ama tüpler falan açık çıktı. Tüpleri kapalı olanlarda ağrı oluyor olabilir emim değilim tabi doktora da bağlı. Doktor vajinismus geçmişi falan yoksa normal vajnal muayeneden bile çok korkmuyorsa anestezisiz çekiyoruz hastaların yüzde 95ine dedi.
Ben 2 hafta önce çekildim canım. Ben de önce vajinal muayene yapacak sanmıştım. Yapmadı ama röntgen odasında baktığında bir enfeksiyon görse belki yapmazdı bilemiyorum. Ama zaten ne olur ne olmaz diye antibiyotik veriyorlar sonrasında 3 gün içsen yeter demişti bana 5 gün içti
Yaa kuzum hani benim tam silikleşmiyor yavaş yavaş siliklrşiyor ya acaba böyle büyüyüp geri mi küçülüyor ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. evrem92 senin de geç siliniyordu canım ama takip edildiğinde böyle bir şey demiş miydi Dr?
Yani böyle olsa küçülüp küçülüp yok mu oluyor ne oluyor kızlar? Yoksa polikistik dedikleri şey bu mu? Yoğunluktan Banu çiftçinin pcos videosunu izleyemedim daha buraya da pek bakamıyorum bhgün de baya yoğun

Evet geçen doktora gittiğimde doktora ovu kullanıyorum demiştim oda o çatladıni göstermez dedi o an belki idrarında çok sıvı vardır siz çatlıyor sanarsiniz demişti çokta güvenme o testlere dedi

ilk idrar mı bunlar ben görüyorum en sondakinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…