- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
Prefert pressed jel öneriyorlar arkadaş hamile kaldı onunlaKizlar siz nemlendirmesi icin jel kullaniyormisunuz ilsikide? Bende kuruluk oluyor bazen jel kullaniyordum ama hamileligi engelliyormus o jel. Bu ay baska bir ürün aldm oda kaynaglastiriyo ama yag gibi jel degil ve bu hatta hamile kalmak isteyenler icinmis. Spermi daha hizli ulastiriyomus gidecegi yere bakalim bu ay tuttumu..
Canım iyi yapmışsın kafandaki soru işaretleri netleşmiştir. Evet ovü de silik gördük diye çatladı diyoruz ama yumurta çok küçük kalmış olup çatlamamış olabiliyor tabi lh azaldığı için teste çatlamış gibi yansıyorKızlar selam, cok fazla giremiyorum foruma ama girdigim vakit yazilanlari okuyorum. Bugun esim ile birlikte doktora gittik gebelik dusundugumu gerekli ne ise onu uygulamasini rica ettim.Ultrasonda cok sukur ki rahimde yumurtalarda sorun yoktu gayet iyi dedi fakat Aralik basinda yumurtlamam olmustu ovulasyon testi ile takip etmistim 2 gun surdu 3.gun catlama olunca siliklesti, doktor soldaki yumurtalardan birinin buyuklugune 26mm olmus ve catlamadigi icin azicik kist olmus bu gebe kalmazsan atilacak zaten stres yapma yumurtalarin olusuyor takip bile etmicem kafana takmazsan max 5 6 ay icinde gebe olarak gelirsin , folik asiti de 3 degil 6 ay kullan sen dedi. Ben zaten bu ay cok stres olmustum ve devamli yazilanlari belirtileri deli gibi arastiriyordum erken gebelik testi cok silik cikmisti (o bile yanlis cikti) ovulasyon testinde catlama gorundu halbuki catlamamis.Reglden sonra ne kadar cok stres yaptigimi dusundum en iyisi doktora bir muayene olmaktı her seyden onemlisi hizlica cocuk sahibi olmak degil herkes gibi dusuncemiz saglikli bir gebelik olmasi zaten yogunum hic gebelige dair yumurtlama gun falanda takip etmiyorum gun asiri birliktelik onerdi onu zaten yapiyoruz gerisi Allaha kalmis Uzun oldu ama en azindan basimdan geceni paylastim ki belki ayni durumda olan var okuyup rahatlamak isteyen var. Umarim burada guzel haberleri vermek herkeseeee nasip olur.
Niye oyle hissettinnn
Sonuncusu da var sanki aşırı silik ama gördüm gbiKızlar ben şimdi 8 dpodan beri test yapıyorum 8de hiç bişe yoktu 9 da var gibiydi ama yani tam anlayamamıştım dedim ki hayal görüyorum yarım saat sonra çok net gördüm çizgiyi dedim ki kurumadir testi 10 dk yıkadım çizgi gitmedi bugün tekrar yaptım yine zar zor gördüm ama arkasına ışık tutunca çok net belli oluyordu yine yarım saat bekledim daha da belli oldu sizce kuruma mi 8 dpoda mesela hicbise çıkmadı sıfırdıEki Görüntüle 2747539
9 da da var aslında kamerada mi belli olmadırü
Sonuncusu da var sanki aşırı silik ama gördüm gbi
Ben gördüm valla ama sonuncuda . Ama hayalet kurumamı anlayamadım nezman cıktı o cizgi9 da da var aslında kamerada mi belli olmadı
Sabah yaptım aslında 4 5 dk da arkasından ışık tuttum gozukuyordu ama dedim heralde görmek istedgm için görüyorum bı 20 dk daha bekledim iyice belli oldu 9 dpoda ki testi 10 dk yıkadım bildiğin çizgi gitmediBen gördüm valla. Ama hayalet kurumamı anlayamadım nezman cıktı o cizgi
Takip et pazar bıdaha yap inşallahhh vardırSabah yaptım aslında 4 5 dk da arkasından ışık tuttum gozukuyordu ama dedim heralde görmek istedgm için görüyorum bı 20 dk daha bekledim iyice belli oldu 9 dpoda ki testi 10 dk yıkadım bildiğin çizgi gitmedi
İnşallah ya boşu boşuna ümitlenmeyim ben kuruma belkiTakip et pazar bıdaha yap inşallahhh vardır
Takip et bakalım nolcakİnşallah ya boşu boşuna ümitlenmeyim ben kuruma belki
Bi topikte şöyle bir iddia ortaya atılmış. Kese sağdaysa kızmış, soldaysa erkekmişNiye oyle hissettinnn
Kuzum ben 2 hafta önce çektirdim anestezisiz. Gayet rahattım ama tüpler falan açık çıktı. Tüpleri kapalı olanlarda ağrı oluyor olabilir emim değilim tabi doktora da bağlı. Doktor vajinismus geçmişi falan yoksa normal vajnal muayeneden bile çok korkmuyorsa anestezisiz çekiyoruz hastaların yüzde 95ine dedi.Bende bekarken hep aman ben çocuk yapmam istemiyorum zaten olmaz bu isteksizlikle diyordum hep şimdi çok üzülüyorum.. Önümüze bakmak lazım ama bende yılbaşı sonrası işte istiyorum rahim filmi şubatta da denerim klomen inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan nasip olur. Rabbim nasip ederse en az 2 tane istiyorum kısmet tabi yalnız bırakmak istemem çünkü. Ben anestezili istemiyorum 3 dakika falan sürüyor diyorlar ama bilemiyorum tedirginim. Tecrübelerini paylaş bizimle mutlaka
Ben 2 hafta önce çekildim canım. Ben de önce vajinal muayene yapacak sanmıştım. Yapmadı ama röntgen odasında baktığında bir enfeksiyon görse belki yapmazdı bilemiyorum. Ama zaten ne olur ne olmaz diye antibiyotik veriyorlar sonrasında 3 gün içsen yeter demişti bana 5 gün içtiMerhaba bende rahim filmi çektireceğim de rahim filminden önce doktor alttan baktı mı? Doktorum sadece ultrasonla bakıp hsg ye yönlendirdi beni ama internetten okuduğumda rahimde iltihap varsa eğer hsg ile yayılıyormuş kafam karıştı
Yaa kuzum hani benim tam silikleşmiyor yavaş yavaş siliklrşiyor ya acaba böyle büyüyüp geri mi küçülüyor ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu.Canım iyi yapmışsın kafandaki soru işaretleri netleşmiştir. Evet ovü de silik gördük diye çatladı diyoruz ama yumurta çok küçük kalmış olup çatlamamış olabiliyor tabi lh azaldığı için teste çatlamış gibi yansıyor
Yarın sabah bakım bidaha çıkacak mı böyleTakip et bakalım nolcak
Evet geçen doktora gittiğimde doktora ovu kullanıyorum demiştim oda o çatladıni göstermez dedi o an belki idrarında çok sıvı vardır siz çatlıyor sanarsiniz demişti çokta güvenme o testlere dediCanım iyi yapmışsın kafandaki soru işaretleri netleşmiştir. Evet ovü de silik gördük diye çatladı diyoruz ama yumurta çok küçük kalmış olup çatlamamış olabiliyor tabi lh azaldığı için teste çatlamış gibi yansıyor
ilk idrar mı bunlar ben görüyorum en sondakindeKızlar ben şimdi 8 dpodan beri test yapıyorum 8de hiç bişe yoktu 9 da var gibiydi ama yani tam anlayamamıştım dedim ki hayal görüyorum yarım saat sonra çok net gördüm çizgiyi dedim ki kurumadir testi 10 dk yıkadım çizgi gitmedi bugün tekrar yaptım yine zar zor gördüm ama arkasına ışık tutunca çok net belli oluyordu yine yarım saat bekledim daha da belli oldu sizce kuruma mi 8 dpoda mesela hicbise çıkmadı sıfırdıEki Görüntüle 2747539
Erkekler için de geçerli mi ki bu durumKızlar bakın geçen covis aşısıyla ilgili konuşmuştuk bir Dr böyle demiş. Bizim için süreç yani biraz "ohoooooo"