Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
ben de tanımadığım bir yerde yaptırmıştım rahim filmini, raporda yazıyorlar, çok anlamlı bir darlık değil demişlerdi ama anlamlıymış demekki aşılamada o kadar acı olduki, aynen evlendikten sonra bi sapıtıyo galiba hormonlar adetler falan, bende de öyle olmuştu, şuan hormonlarda bir sorun yok, eşimde bir sorun yok, rahim darlığı demişlerdi o da aşılamada açıldı, bitek prolaktin yüksek onun için de hamile kalana kadar dostinex kullanmamı söyledi dr kullanıyorum şuan hala, 15 aydır ne bir kimyasal ne bir şey hiç bir gebelik yok
Merhaba bende rahim filmi çektireceğim de rahim filminden önce doktor alttan baktı mı? Doktorum sadece ultrasonla bakıp hsg ye yönlendirdi beni ama internetten okuduğumda rahimde iltihap varsa eğer hsg ile yayılıyormuş kafam karıştı

Tabi paylasirim bende cok korkuyorum anesteziden bile korkuyorum 😂🙈 vajinusmustum ben onu 3 ayda atlattim ugrasa ugrasa doktorlara gide gide insallah kasmam ordada kendimi 3 dakka dgl 5 saniye dayanamam biliyorum kendimi yazarim buraya herseyi hayirli haberide yazarim insallah
Merhaba siz sanırım hsg çekineceksiniz öncesinde tetkiklerden geçtiniz mi doktorum ultrasona bakıp beni hsg ye yönlendirdi

zaten ilaç kullanırken dr kontrolünde gidiliyor gerek yok yapmaya. bu arada sağ göğsüm sabahtan beri sızlıyor acayip bi şekilde dün reglimin son günüydü klomen yapıyor olabilir mi ?
Olabilir canım bende de oluyordu habire kendimi kontrol ediyordum acaba kist falan mı var diye
Insallah cnm snn esinin sonuclari nasildi hatirliyomusun
Eşim de bir problem yoktu canım sadece bende pkos var maalesef

Merhaba bende rahim filmi çektireceğim de rahim filminden önce doktor alttan baktı mı? Doktorum sadece ultrasonla bakıp hsg ye yönlendirdi beni ama internetten okuduğumda rahimde iltihap varsa eğer hsg ile yayılıyormuş kafam karıştı
Evet doktor her türlü muayne etti ama muayneye göre göndermedi yani 1 yıl oldu diye gönderdi beni hsgye, aşılama öncesi

ovü yapmıyorum kuzu zaten ben, belirtim olup anlayınca yumurtlama olduğu günü yapıyordum teyit etmek için. beni strese sokan başka düşünceler malesef arada anksiyetem tavan yapıyor o yüzden strese giriyorum :KK43:
Bebekle ilgilimi yoksa ozel hayatinlami canim

Bizde çok denedik kendiliğinden olmadı klomen iğne kullandım 2 defa yine olmadı aşılama da şans görmüyorum kendim de o yüzden vakit kaybetmek istemem aşılama 5 6 bini buluyor diyorlar açıkçası deneme amaçlı o kadar para harcayamam şansı daha fazla bişey tercih ederim bende
en doğrusu bu canım bence de

Sizin e2 değerleriniz nasıl, 38 çıkmıştı benim kötü mu bu, doktor hiç takılmadı buna

Merhaba siz sanırım hsg çekineceksiniz öncesinde tetkiklerden geçtiniz mi doktorum ultrasona bakıp beni hsg ye yönlendirdi
Yok gecmedim ama daha onceleri gidiyodum doktorlara bisey demediler simdilik fsh az yuksekti amh falan istemediler polikistik var tek taraf dediler bisey demediler ben kendim karar verdim rahim filmine esimde sorun cikinca halledeyinde aradan cikayim ben tek esime yonlenelim ve benin hormonlarima yonlenelim diye dusundum

Kizlar siz nemlendirmesi icin jel kullaniyormisunuz ilsikide? Bende kuruluk oluyor bazen jel kullaniyordum ama hamileligi engelliyormus o jel. Bu ay baska bir ürün aldm oda kaynaglastiriyo ama yag gibi jel degil ve bu hatta hamile kalmak isteyenler icinmis. Spermi daha hizli ulastiriyomus gidecegi yere bakalim bu ay tuttumu...

Kizlar siz nemlendirmesi icin jel kullaniyormisunuz ilsikide? Bende kuruluk oluyor bazen jel kullaniyordum ama hamileligi engelliyormus o jel. Bu ay baska bir ürün aldm oda kaynaglastiriyo ama yag gibi jel degil ve bu hatta hamile kalmak isteyenler icinmis. Spermi daha hizli ulastiriyomus gidecegi yere bakalim bu ay tuttumu..

Olabilir canım bende de oluyordu habire kendimi kontrol ediyordum acaba kist falan mı var diye

Eşim de bir problem yoktu canım sadece bende pkos var maalesef
Hmm polikistik olup hamile kalan cok var o sorun degil bence rahim filmini cektir normal sekilde olur insallah

Bu kadar takılmayın kuzum yaaa.. Ben ciddi bi kahve bağımlısıyım ve sigara daha beter. Abartma ama gerilme de boşuna
Yaaa canım kahve sigara ben hep bu ikisine bağlayıp duruyorum. Sigarayı yumurtlamadan regl e kadar içmeyebiliyorum. Ama kahve nayn nayn nayn😣ne kadar içiyordun günde 😔

@Duygu933 S sedanur4004 kızlar acele etmeyin bakın R Random3 de 5 gün kala yapmış negatifmiş 2 gün kalan yapınca pozitif çıktı.. bizim sizden ümitlerimiz var pes etmeyin hemen😍
Ahahaha keşke öyle olsa da kuzu bende de belirti hiç yok ama adet sancısı da yok normalde olması lazımdı bugünlerde bekleyelim bakalım

ben de tanımadığım bir yerde yaptırmıştım rahim filmini, raporda yazıyorlar, çok anlamlı bir darlık değil demişlerdi ama anlamlıymış demekki aşılamada o kadar acı olduki, aynen evlendikten sonra bi sapıtıyo galiba hormonlar adetler falan, bende de öyle olmuştu, şuan hormonlarda bir sorun yok, eşimde bir sorun yok, rahim darlığı demişlerdi o da aşılamada açıldı, bitek prolaktin yüksek onun için de hamile kalana kadar dostinex kullanmamı söyledi dr kullanıyorum şuan hala, 15 aydır ne bir kimyasal ne bir şey hiç bir gebelik yok
Benim annemin 7 sene olmamış çocuğu, şimdi de ben uğraşıyorum 😕 annem rahim darlığı tedavisi oldum demişti ama 40 sene öncesinden bahsediyoruz. Teknoloji, tedaviler çok değişti. Gebeliğe engel bir durum olabilir bu durum. Ama sonrasında ard arda 3 çocuğu oldu, demekki tedavisi var. Sizin de düzelmiş ne güzel

Yaaa canım kahve sigara ben hep bu ikisine bağlayıp duruyorum. Sigarayı yumurtlamadan regl e kadar içmeyebiliyorum. Ama kahve nayn nayn nayn😣ne kadar içiyordun günde 😔
Ne güzel içmeyebiliyorsan bırakabilirsin de. Dün eşim diyor ki kurban olayım birden bırakma azaltırsın sigarayı yoksa kesersin bizi diyo 😂
Kahve en az 3 içerim kesin. Bazen 4-5 bile olabiliyor. O ikisi olmazsa hayatın tadı tuzu yok gibi bomboş geliyor bana

X