Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Jane Jetgil S sedanur4004 kızlar acele etmeyin bakın @Random33 de 5 gün kala yapmış negatifmiş 2 gün kalan yapınca pozitif çıktı.. bizim sizden ümitlerimiz var pes etmeyin hemen
o canımın ufakta olsa
miğde ekşimesi belirtisi olmuş ama yanı ben kendımde bıse bulamadım hıc belırtı beklerız tabı gene Allahtan umut kesılmez ama yok yanı hıc kendımı öyle hıssetmıyorum . bakalım kısmet.

aynen ben de... senin de 2. miydi bu ay ? aşılamaya niyeyse ben de bi nötrüm sanki eşte bi sıkıntı yoksa bi anlamı yok gibi geliyor
Aşılama bana da doktorum olmazsa deneriz demişti ama ben aşılama istemiyorum boşuna para ve zaman kaybı tüp bebek yaptırırım onun yerine tutma olasılığı daha fazla çünkü.. Bu ara hepimiz Bi karamsar moddayız hayrolsun inşallah güzel haberler alırız

kızlar şu ortalık bi durulsa bi yerde oturup sohbet edebilsek benimle aynı şeyler yaşayan insanlarla yüz yüze dertleşmeye ihtiyacım var pcoscuk fiona13
evet bence de. benim de artık bu umutsuzluk durumu gerektiğinden fazla arttı. zaten bişey yapasım da yok artık. sağlık olsun diyip devam ediyorum kendimce hep.

Evet o yüzden bu süreçte ruhen daha fazla yıpranmak istemiyorum ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bi fikrim yok
Dua canım Allaha sığın her fırsatta o ne zaman isterse o zaman oluyor isyan etme umutsuzluk yok Allah her zaman en güzelini en özelini hazırlıyor bizim için her sıkıntının ardında vardır bir mutluluk bizden daha kötü durumda olanlar var Allah kimsenin umudunu ümidini yıktırmasın en kötüsü bu nefes aldığın sürece herşey mümkün şükret sabret dua et bol Estağfurullah çek inan bana herşey birgün mümkün olacakkızlar sizde öyle fiona13 pcoscuk

Kızlar günaydın 36. Günüm hala adet olmadım normalde 30 -38 günlerde oluyorum .Dün test yaptım tertemiz cıktı Şimdi eşim kahve yaptı getirdi ben kahveye bakıyorum,kahve bana .Yumurtlamaya engelmiymiş gerçekten bir bu eksikti. Bu ay adetin 5. Günü klomene baslıyorum ilk defa kullanıcam.
Aslımda bu ay baya belirtim de vardı,kasık agrısı ,gaz ,sıkısık tuvalete koşma bakalım önumuzde ki ay ne olacak .Bu ayın sezon finali yaklaştı

Belli olmaz ya yinede bekleyelim biz.. benşm kendimden umudum yok ama sizden umutluyum

ben de aşılama ne bileyim ya zaten aşılama ile olacaksa doğal yolla da olur gibi geliyor bana, rahim filmi şart oldu...
Kuzu bir iki ay sonra ortalık sakinleşmiş aşılar başlamış olur bence o zaman yapalım benim de çok ihtiyacım var..
kesinlikle... evde tıkılıp kalmakta çok bozdu psikolojimi.
evet bence de. benim de artık bu umutsuzluk durumu gerektiğinden fazla arttı. zaten bişey yapasım da yok artık. sağlık olsun diyip devam ediyorum kendimce hep.
her gün farklı bi mod valla sonumuz ne olacak bilmiyorum

aynen ben de... senin de 2. miydi bu ay ? aşılamaya niyeyse ben de bi nötrüm sanki eşte bi sıkıntı yoksa bi anlamı yok gibi geliyor
Ben iki ay ilaç artı çatlatma iğnesi oldum 3. Aya yine ilaca başlamıştım yumurtam büyümedi doktor kontrole çağırmıştı ama ben evde testle takip ettim büyüme olmayınca 3. Tedaviyi yarıda bıraktım gitmedim.. sonra rahim filmi çekildim bu ay kendiniz deneyin dedi yumurtlama çatlama hep değerlendirdim ama yine olmadı bence..şimdide gidesim yok

Bence de aşılama dazaten yine klomen çatlatma iğnesi kullandırıyor e benim eşimde sıkıntı yok aşılama yaptırmam normal ilişkiyle olacaksa olur yine zaten aşılama da tutma olasılığı %20 diyorlar ve ucuz bir işlem kesinlikle değil tüp bebek yaptırırım.. Bu arada tüp bebek fiyatları nasıl acaba 20bini buluyordur dimi

Bizde virüs kapmayalım diye markete bile gitmiyoruz herşeyi eve söylüyoruz kafayı yiyeceğiz az kaldı

Çok bilgim yok fiyat hakkında ama sadece ilaçlar 10 bin falan tutuyormuş sanırım 15 bini bulur rakam en az. İzmirde irenbe iyi diyorlar araştırdın mı hiç ?

Negatif çıktığında bat geçmişti değil mi? Geç döllenme olmadıkça zor gözüküyor hamile olman canım... başka bir nedenden gecikmiş olabilir.. ekrar testinde negatif çıkarsa doktora görünmende fayda var.

Valla işte hiç birşey yapmamaktansa birşeyler yapma psikolojisi diyelim buna. En aından bir kere aşılama denenmeli bence tüp bebek öncesi. Ben de mesela defalarca aşılama yapılmasına karşıyımm. onca para yazık zamana yazık. Benim düşüncemde sizin gibi ama en azından yumurtanın hani döllenmeye uygun olduğu zamanda rahime spermi gönderiyor belki bu anlamda işte bir şans yaratır diye umuyorum. GErçi biz gün aşırıda denedik yine olmadı avuı kitleriyle de yaptık yine olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…