İzmirde yaptırmıycam canım tüp bebek yaptırırsam İstanbul bahçeci de yaptırıcam orda Bi doktoru takip ediyorum çok başarılıÇok bilgim yok fiyat hakkında ama sadece ilaçlar 10 bin falan tutuyormuş sanırım 15 bini bulur rakam en az. İzmirde irenbe iyi diyorlar araştırdın mı hiç ?
İyi geldiğinden değil canımkahve kansızlığa iyimi geliyomuş
Bizde çok denedik kendiliğinden olmadı klomen iğne kullandım 2 defa yine olmadı aşılama da şans görmüyorum kendim de o yüzden vakit kaybetmek istemem aşılama 5 6 bini buluyor diyorlar açıkçası deneme amaçlı o kadar para harcayamam şansı daha fazla bişey tercih ederim bendeValla işte hiç birşey yapmamaktansa birşeyler yapma psikolojisi diyelim buna. En aından bir kere aşılama denenmeli bence tüp bebek öncesi. Ben de mesela defalarca aşılama yapılmasına karşıyımm. onca para yazık zamana yazık. Benim düşüncemde sizin gibi ama en azından yumurtanın hani döllenmeye uygun olduğu zamanda rahime spermi gönderiyor belki bu anlamda işte bir şans yaratır diye umuyorum. GErçi biz gün aşırıda denedik yine olmadı avuı kitleriyle de yaptık yine olmadı.
bahçeci yi ben de beğeniyorum tüp için izmire açılmasını bekliyim bari ben deİzmirde yaptırmıycam canım tüp bebek yaptırırsam İstanbul bahçeci de yaptırıcam orda Bi doktoru takip ediyorum çok başarılı
benim adamım bellibahçeci yi ben de beğeniyorum tüp için izmire açılmasını bekliyim bari ben de
Onu unutmuşum ben evet İsmail iyidir
toplanıp mra ya gideelim bahçeçiye delirtelim güzelim adamıOnu unutmuşum ben evet İsmail iyidir
Evet erkenden umutsuzluğa kapılmayın. 2 gün kala baktığımda bile o kadar silikti ki... Kırmızıları görene kadar devam.. Ve inşallah görmezsinizJane Jetgil @sedanur4004 kızlar acele etmeyin bakın R Random3 de 5 gün kala yapmış negatifmiş 2 gün kalan yapınca pozitif çıktı.. bizim sizden ümitlerimiz var pes etmeyin hemen
benim bu ay sıfır umur ama bakalım inşallah tabiiEvet erkenden umutsuzluğa kapılmayın. 2 gün kala baktığımda bile o kadar silikti ki... Kırmızıları görene kadar devam.. Ve inşallah görmezsiniz
Kuzucum senin bu ay ikinci olacak klomen dimi? Bence bu kez olacak bu işaynen ben de... senin de 2. miydi bu ay ? aşılamaya niyeyse ben de bi nötrüm sanki eşte bi sıkıntı yoksa bi anlamı yok gibi geliyor
İnan ki ilk defa bu ay yalancı belirti falan bile olmadı kuzum. Dün başladı bel ağrım kasığımda batmalar. Ve ben yine de regle yorardım bunu bilmeseydim. Çünkü bariz farklı bişey yok. O yüzden umutsuzluk da yokbenim bu ay sıfır umur ama bakalım inşallah tabii
bahçeci yi ben de beğeniyorum tüp için izmire açılmasını bekliyim bari ben de
İzmir de ona da gitmek istiyorum aslında irenbe den ayrılmış kendi açmış beğeniyorlar onu da ama ücretler vs nasıl ön görüşme bilmiyorum birlikte gidelim
Ay ben ona gidicem zateeeentoplanıp mra ya gideelim bahçeçiye delirtelim güzelim adamı
inşallahhh bakalım olmazsam doktora gidicem eşimde kızdı erkenden test yaptım dıye sınırlendı atıştık ondanda moralım bozuk tutamadm kendımı soyledım. bakalım artık. olmazsa gıder bı tahlillerimi yaptırırımİnan ki ilk defa bu ay yalancı belirti falan bile olmadı kuzum. Dün başladı bel ağrım kasığımda batmalar. Ve ben yine de regle yorardım bunu bilmeseydim. Çünkü bariz farklı bişey yok. O yüzden umutsuzluk da yok
Bu kadar takılmayın kuzum yaaa.. Ben ciddi bi kahve bağımlısıyım ve sigara daha beter. Abartma ama gerilme de boşunaKızlar günaydın 36. Günüm hala adet olmadım normalde 30 -38 günlerde oluyorum .Dün test yaptım tertemiz cıktıŞimdi eşim kahve yaptı getirdi ben kahveye bakıyorum,kahve bana .Yumurtlamaya engelmiymiş gerçekten bir bu eksikti. Bu ay adetin 5. Günü klomene baslıyorum ilk defa kullanıcam.
Aslımda bu ay baya belirtim de vardı,kasık agrısı ,gaz ,sıkısık tuvalete koşmabakalım önumuzde ki ay ne olacak .Bu ayın sezon finali yaklaştı
Kuzu izmirden gidip gelen çok oraya yol masrafı olur birazcık ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
İzmir de ona da gitmek istiyorum aslında irenbe den ayrılmış kendi açmış beğeniyorlar onu da ama ücretler vs nasıl ön görüşme bilmiyorum birlikte gidelim
Ay ben ona gidicem zateeeen
merhaba, ben de 1 sene korunmasız ilişki sonrası gebelik elde edemeyince doktora gittim rahim filmi istedi çektirdim ve rahimde ağzında darlık çıktı, spermler geçemiyo olabilir aşılama yapalım dediler, eylül ayında aşılama yaptırdım, aşılama esnasında doktor rahim ağzından geçememiş buji kullanıp açtım öyle geçtim demişti, ben baya bi ağrı acı duymuştum o esnads tabiki, hiçbirşeyden haberim yoktu sonrasında öğrendim, aşılamam da tutmadı zatenben de aşılama ne bileyim ya zaten aşılama ile olacaksa doğal yolla da olur gibi geliyor bana, rahim filmi şart oldu...
Evet canım 2. Ama sıkıldım yaa... Valla ne bilim hayırlısıKuzucum senin bu ay ikinci olacak klomen dimi? Bence bu kez olacak bu işgenelde okuduklarımda hep ikinci denemelerde tutuyordu zaten, benim de öyle oldu. Aşılama da sadece sperm hızında problem varsa mantıklı
İstanbulda hiç tanıdığım yok transferden sonra uzun yola çıkılıyor otelde falan kalmak lazım ohoo uzun iş bizim için oKuzu izmirden gidip gelen çok oraya yol masrafı olur birazcık ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Ay ben ona gidicem zateeeen
Ay bende ağlıyorum yaa çok mutlu oluyorum çokk ofiste kulaklık takıp tekrar tekrar izliyorum böyle güzel Bi enerji yok ya