Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Doğru doktoru bulana kadar böyle insan yaşadığı üzümtülerle ve vakit kaybıyla kalıyor malesef. Şimdi içine sinen doktora çok sevindim bence doğru tedavi uygulanıyor gibi inşallah sağlıkla ilerler bu kez kalp atışını da duymuşsunuz ne güzel. Bence stressiz kendinizi zorlamadan geçirin günleri tek önerim o olabilir 😊 bebişin tadını çıkarın 🍀

Hoşgeldin kuzum yaaa ne alaka ben de mesajlarına baktım öyle bişi de göremedim hiç anlamadık o yüzden 😱 neyse hoş geldin çok uzun sürmedi neyse ki 😊

Ay kuzum regl olmasan hamilesin diyeceğim neden ki acaba üşüttün mü farklı bir şey mi yedin şimdi nasılsın?

Ne güzel rüya😍 rüyası bile öyleyse gerçek mutluluğu nasıldır acaba 🥰 hayırlara çıksın inşallah

Ay benim de ya yaz kış donuyür 😬

Ama sen de çok erken yapmışsın canım 😔

Ahh benim de her ay böyle olur. Test yapmaya fırsat bile kalmadan lekelenmelerim başlar 😔 ilk gün insan üzülüyor ama bir dahaki aya umutla harekete geçmek lazım 😔

Ne güzel yaa keşke biz de görsek öyle önceden🙈

Evet tabi ki bunlar sadece risk faktörü herkeste öyle olacak diye bir şey yok ama bile bile öyle devam etmek de doğru değil doktora giderek en iyisini yapmışsın inşallah sağlıkla olur mutlaka etkisi olmuştur 😊

Günaydın kız bu ne inanamıyorum hadi yaptır gel 🙈 ben bu silik testlerde pek yorum yapmayı sevmiyorum korkuyorum heveslendirmeye ya da görmüyorsam da üzmek istemiyorum. Uzaktan hafif çizgi var gibi gözüküyor bilemedim inşallah vardır ve sağlıkla ilerler 🙏

Ben öyle bir yorum mesaj da görmedim çok ilginç 🙄 bu kadar ne olabilir yani her şeyi banlıyorlar ifade özgürlüğü istiyoruz 🤣

öyle yapıyorum zaten canım çok şükür rabbim ihsan edil rahmime düşürdü

tadını çıkarıp şükür ediyorum bol bol uyuyorum 😁

bizler inşallah sağlıkla kucağımıza alırız isteyen herkese rabbim tez vakitte hayırla ihsan eylesin çok başka bir imtihan imiş bunu anladım

Karbonatla olan bi test vardı bari onu yapın kıııızzzz 😁😁😁
Ben öğlen çamaşır suyuyla yaptım rengi açıldı ve bay köpürdü kopürmesi sönmedi teste göre hamıleyım😂😂 ama pek dogru cıkmıyo sans. Gecen ay yapmıstım gene ozmanda ole olmustu ama hamıle degıldım. Tek fark busefer idrarında rengı baya açıldı testı yaparken

X