- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
artık bu kadar gaza hamile olmak zorundasınız ben anlamamAhahahahah birbirimizi gazlayip duruyoruz valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık bu kadar gaza hamile olmak zorundasınız ben anlamamAhahahahah birbirimizi gazlayip duruyoruz valla
sen de artık 30 gibisin....aşkk olsunn hem benim 29
Kız ne 16 si 26 demek istedin heraldetamama ozman bende 16sında yapıcam. 16sı sabah yapalım bakalım bidaha
heyecandan hepKız ne 16 si 26 demek istedin heralde
İnşallah canım inşallahhhhhhhj hep beraber bu topiktw kimsecikler kalmasın hatta adını degiselim topigin hamisler diye öyle devam edelimartık bu kadar gaza hamile olmak zorundasınız ben anlamam
yarın mı yapsakheyecandan hep
liste tamamlanınca değiştirebiliriz benim tikim var öyle boş duran şeyleri sevmem illa dolacakİnşallah canım inşallahhhhhhhj hep beraber bu topiktw kimsecikler kalmasın hatta adını degiselim topigin hamisler diye öyle devam edelim
hocam S sedanur4004 arkadaşımız aklımı karıştırıyor napim yok şekerle test felansen de artık 30 gibisin....
S sedanur4004 yarın velinle geliyorsun topiğehocam S sedanur4004 arkadaşımız aklımı karıştırıyor napim yok şekerle test felan
yarın mı yapsak
Banane banane şimdi yapcam banane banane şekerle de denicemmS sedanur4004 yarın velinle geliyorsun topiğe
şekere işemeyin bari kızBanane banane şimdi yapcam banane banane şekerle de denicemm
Doğru doktoru bulana kadar böyle insan yaşadığı üzümtülerle ve vakit kaybıyla kalıyor malesef. Şimdi içine sinen doktora çok sevindim bence doğru tedavi uygulanıyor gibi inşallah sağlıkla ilerler bu kez kalp atışını da duymuşsunuz ne güzel. Bence stressiz kendinizi zorlamadan geçirin günleri tek önerim o olabilir bebişin tadını çıkarın
Hoşgeldin kuzum yaaa ne alaka ben de mesajlarına baktım öyle bişi de göremedim hiç anlamadık o yüzden neyse hoş geldin çok uzun sürmedi neyse ki
Ay kuzum regl olmasan hamilesin diyeceğim neden ki acaba üşüttün mü farklı bir şey mi yedin şimdi nasılsın?
Ne güzel rüya rüyası bile öyleyse gerçek mutluluğu nasıldır acaba hayırlara çıksın inşallah
Ay benim de ya yaz kış donuyür
Ama sen de çok erken yapmışsın canım
Ahh benim de her ay böyle olur. Test yapmaya fırsat bile kalmadan lekelenmelerim başlar ilk gün insan üzülüyor ama bir dahaki aya umutla harekete geçmek lazım
Ne güzel yaa keşke biz de görsek öyle önceden
Evet tabi ki bunlar sadece risk faktörü herkeste öyle olacak diye bir şey yok ama bile bile öyle devam etmek de doğru değil doktora giderek en iyisini yapmışsın inşallah sağlıkla olur mutlaka etkisi olmuştur
Günaydın kız bu ne inanamıyorum hadi yaptır gel ben bu silik testlerde pek yorum yapmayı sevmiyorum korkuyorum heveslendirmeye ya da görmüyorsam da üzmek istemiyorum. Uzaktan hafif çizgi var gibi gözüküyor bilemedim inşallah vardır ve sağlıkla ilerler
Ben öyle bir yorum mesaj da görmedim çok ilginç bu kadar ne olabilir yani her şeyi banlıyorlar ifade özgürlüğü istiyoruz
Karbonatla olan bi test vardı bari onu yapın kıııızzzzşekere işemeyin bari kız
Ben öğlen çamaşır suyuyla yaptım rengi açıldı ve bay köpürdü kopürmesi sönmedi teste göre hamıleyım ama pek dogru cıkmıyo sans. Gecen ay yapmıstım gene ozmanda ole olmustu ama hamıle degıldım. Tek fark busefer idrarında rengı baya açıldı testı yaparkenKarbonatla olan bi test vardı bari onu yapın kıııızzzz
Ben masumum patroniçem30 aralık ekibini sileceğim listeden az kaldı disiplin cezası