- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 32
Dpo ne demek oluyo canımHa yok kuzum 11 dpo da yapicam kafa gitti bian 26 si yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dpo ne demek oluyo canımHa yok kuzum 11 dpo da yapicam kafa gitti bian 26 si yani
Catlamanin üstünden geçen süreDpo ne demek oluyo canım
Bunuda öğrenmiş oldumCatlamanin üstünden geçen süre
Bende geçen biri yazmıştı ondan görüp baktım youtubeden genelde 11 dpo da yada 12 dpoda çıkıyor çizgiler bak sendeBunuda öğrenmiş oldum
kimyasaldı herhalde ilk kan sonucum 6dı.bu aya bakıcam artık bat 30 ama hemen test yapmıcam bir hafta gecikme beklicem bakalım :)Canım çizgi vardı senin ya üzüldüm valla
Çatlamadan sonraki günü 1 sayarsak benim daha 7 gün olmuş oluyo demekki ben yumurtlamadan hesap etmeyi seviyom daha çok geçmiş gibi oluyoBende geçen biri yazmıştı ondan görüp baktım youtubeden genelde 11 dpo da yada 12 dpoda çıkıyor çizgiler bak sende
Yok çatlamayi bir sayacaksin kuzum benim çatlama 16si büyük ihtimal bugün 9 dpo oluyorÇatlamadan sonraki günü 1 sayarsak benim daha 7 gün olmuş oluyo demekki ben yumurtlamadan hesap etmeyi seviyom daha çok geçmiş gibi oluyo
Çatlamadan sonraki günü 1 sayarsak benim daha 7 gün olmuş oluyo demekki ben yumurtlamadan hesap etmeyi seviyom daha çok geçmiş gibi oluyo
Ben öğlen çamaşır suyuyla yaptım rengi açıldı ve bay köpürdü kopürmesi sönmedi teste göre hamıleyım ama pek dogru cıkmıyo sans. Gecen ay yapmıstım gene ozmanda ole olmustu ama hamıle degıldım. Tek fark busefer idrarında rengı baya açıldı testı yaparken
Olsun sen bi dene bakalım genede kız yok Bosver yadaben bi denesem mi sağlamasını yaparız
ama bende domestos var açık kıvamlı çamaşır suyu yok
karbonat testi eğer köpürürse erkek
Köpürmezse kız
benim ki köpürmedi ama ben erkek hissetmiştim ilk
Kız yapma beeben bi denesem mi sağlamasını yaparız
ama bende domestos var açık kıvamlı çamaşır suyu yok
karbonat testi eğer köpürürse erkek
Köpürmezse kız
benim ki köpürmedi ama ben erkek hissetmiştim ilk
Benimde 17 si o zaman 8 oluyoYok çatlamayi bir sayacaksin kuzum benim çatlama 16si büyük ihtimal bugün 9 dpo oluyor
Benim 15-16 yumurtlama 17 çatlama.. o yüzden ben biraz daha gerşden geliyomBenim yumurta pozıtıf cıktgı gunu sayarsak bgun 11.günüm .
Çatlamadan sayarsak 9
MERAKTAN ÖLDÜK YAHU... SAAT KAÇ OLDU ÇIKMIŞTIR BENCE.. 4 TE SON ÇÜNKÜ...@Random33 neredesin? Çift çizgiyi gören geri dönmüyor buraya
Benimde aynı batdaşım 15-16 yumurtlama 17çatlamaBenim 15-16 yumurtlama 17 çatlama.. o yüzden ben biraz daha gerşden geliyom
sen onlara uyma kuzumYa dedim ki bu ay takmayacağım ovülasyon bile yapmak istemiyorum canımız isteyince ilişki olsun. Buraya bi giriyorum herkes birbirini gazlamış elimde ovülasyon tuvalete gidiyorum sonra