- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Ben de 15 16 17 yumurtlama bu ay hadi bakalım bir gün arkandan geliyorumBenim 15-16 yumurtlama 17 çatlama.. o yüzden ben biraz daha gerşden geliyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 15 16 17 yumurtlama bu ay hadi bakalım bir gün arkandan geliyorumBenim 15-16 yumurtlama 17 çatlama.. o yüzden ben biraz daha gerşden geliyom
Ben de bir gün geriden geliyorum 15 16 17 yumurtlamaBenimde aynı batdaşım 15-16 yumurtlama 17çatlama
Valllaahaaa çatladik heee
Olsun sen bi dene bakalım genede kız yok Bosver yada
Kızzlaaarrr niye yapmayayımmmKız yapma bee
Ben buradan kopamıyoruummm aaaaa unutma beni
Vefalı kızlarımı unutmam et et bizim de midemiz bulansın artıkBen buradan kopamıyoruummm aaaaa unutma beni
sadece mide bulantım felaketttttt
hepiniz yaşayın inşallah diye dua ediyorum
Ya dokunur felan yapma. Aminn inşallahKızzlaaarrr niye yapmayayımmm
Ben buradan kopamıyoruummm aaaaa unutma beni
sadece mide bulantım felaketttttt
hepiniz yaşayın inşallah diye dua ediyorum
benim de 17 çatlama ama sadece 18 var birliktelik önü arkası boş o yüzden umutlar sıfırBenimde 17 si o zaman 8 oluyo
Bu ay biz de pek değerlendiremedik ya kısmet artık napalm umutsuz olma sen yine debenim de 17 çatlama ama sadece 18 var birliktelik önü arkası boş o yüzden umutlar sıfır
pms mi başladı kaç gün var canım bataKızlar regl olacak gibi ağrım var benim hafif hafif. Bu ne ola ki
İnşallah kuzum ağzından bal damlıyor sen de yaz en kısa zamanda inşallahHadi inşallah buraya gebeyimmmm yaz kuzum inşallah vardır
kuzu benim bu aya özel değil pek bizde genel olarak böyle bir sorun var o yüzden tüp istiycem zaten eşim hiiiç düşkün biri değil keza ben de. o yüzden bizim doğal seleksiyonda olması pek mümkün değilBu ay biz de pek değerlendiremedik ya kısmet artık napalm umutsuz olma sen yine de
ama çıkmıştır sonuçöçİnşallah kuzum ağzından bal damlıyor sen de yaz en kısa zamanda inşallah
Allah razı olsun evet halk sağlık merkezine gidiyor tahliller. Sağlık ocağından barkodun birini istiyorum. hsl33 yazınca siteden bakabiliyorsunuz. Siz 33 yerine bulunduğunuz ilin plaka kodunu yazacaksınız amaSONuca internetten bakabiliyomusunuz merak ettim bende dua ediyorum sana
Hayıııırr deli olucam heyecandan ölücem
Kuzum bizim sağlık ocağının sonucu ertesi gün öğlen çıkıyor inşallah seninki erken çıkarrrİnşallah kuzum ağzından bal damlıyor sen de yaz en kısa zamanda inşallah
Ya oğlum sağolsun telefonumu bırakmıyor ki elinden. Takipteyim hemen haber edicem
Hahhaha sesli güldüm yeminle kocam şaşkın şaşkın bakıyor söyleyemiyorum da yalancı oldum. Yok kuzum bekliyorum eli kulağındadır