- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
ay yok muhtemel daha oncede boleydı ya aşırı sılık yanı gormek ıcın cama fea,lan yapısıyorumsonradan çıkanlara aldanmaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yok muhtemel daha oncede boleydı ya aşırı sılık yanı gormek ıcın cama fea,lan yapısıyorumsonradan çıkanlara aldanmaa...
kızlar bse sorcam dun yaptıgım erken gebelık testıne baktım cok hayalet bı cızgı gordum ama resmde bellı edemıyorum ama aşırı hayalet yanı testı actım da oyle baktım olabılırmı bole bıse goz benı yanıltmıyorsa. dunde boleydı gormedm belkıde yanı emınde deglm tam ama fazla hayalet kuruma cızgısı degil
bence de önemli olan ilk 10 dk da çıkan sonuç canım geçen ay benim yaptığım testin biri de akşam çizgi çıkarmıştı ama kuruma olduğuna adım gibi emindim direk çöpe attımsonradan çıkanlara aldanmaa...
Kızlar beni güncelleyin
@Sevgi0817 17.12.2020 12 AY GECİKME @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @Zuzum67 20.12.2020 48 AY YENİ TARİH VERECEK Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME @cukulatam 22.12.2020 17 AY GECİKME @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME @flowerc 22.12.2020 3 AY ?????????
4 gün geciktim canım. Ama idrar testim yine negatif çıktı. Kan testine gitmek istemiyorum o yüzden moralim bozukKızlar beni güncelleyin
@Sevgi0817 17.12.2020 12 AY GECİKME @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @Zuzum67 20.12.2020 48 AY YENİ TARİH VERECEK Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME @cukulatam 22.12.2020 17 AY GECİKME @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME @flowerc 22.12.2020 3 AY ?????????
Doktor 1 yılı doldurana kadar ilaç vermeyecegim doğal yollarla dene dedi pco var halbuki bende ama gerek görmemiş öyle söyledi. Ama sanırım ilaçsız olmayacak yani öyle görünüyor olsa şimdiye olurdu..ayneeen öyle sen ilaç tedavisi alıyor muydun yoksa 1 yılı mı bekliyorsun ?
onların da payına biz düşmüşüz napalım kaderAy aynen ya eşim de benim anlık duygu degisimlerime alışık hatta diyor ki senin kadar dengesiz birine rastlamadım Valla iyi sabrediyor bana ben bazen kendime bile sabredemiyorum
valla ben artık dayanamadım ya ins direncini de düşürünce dedim dr a bişeyler yapalım artık diye en azından son 3 ayımı bununla değerlendireyim olmazsa ona göre yoluma bakarımDoktor 1 yılı doldurana kadar ilaç vermeyecegim doğal yollarla dene dedi pco var halbuki bende ama gerek görmemiş öyle söyledi. Ama sanırım ilaçsız olmayacak yani öyle görünüyor olsa şimdiye olurdu..
Var canım hayırlı uğurlu olsun, bende Regle 2 gün kala böyle silik çizgiyle öğrendim şimdi 4 haftalık falan gebeyimminseo bu foto işi ne zormuş yav
ya okdr asırı silik ki zten emın olamadım bendebence de önemli olan ilk 10 dk da çıkan sonuç canım geçen ay benim yaptığım testin biri de akşam çizgi çıkarmıştı ama kuruma olduğuna adım gibi emindim direk çöpe attım
Hahaha aynı benden biri dahaolmaz olur mu kuzu ya kahve içerken bi sonraki kahvenin planlamasını yapıyorum
Evet inş düzelmiştir benim de genelde düşük çıkıyor ama en son baktırmadımDemir cok önemliymis hamilelik icin bende eksikti gecen ay takviye aldm ins düzelmistir simdi
Ay o velet bir gelsin de bu hesaplar hiç önemli değilevet canım malesef. bir fincan kafeinli içersin geri kalanı kafeinsiz içersin
Evet haklısın öyle oluyor. Ama hiç sebep olmayanların bile 2 yılı 3 yılı bile bulabiliyor. Herkesin bünyesi farklı. Çoğunluk 1 yılda kalıyor kısmet inşallah gerek kalmadan bebiş gelir. Havalar çok soğudu hava değişimi böyle yapıyor malesef olabilirAylar arttıkça umut etme oranım da düşüyor. Zaten 1 yıl dolmasına az kaldı giderim belki diğer ay doktora 1 yılım doldu diyerek. Bir de üstelik bu ay feci ağrım var karnımı kasıklarımı yerinden söküyorlar sanki. Bu kadar agrimazdi hiç usuttum mü acaba..
Ah bende alınca toplu alıyorumAynen insan bekleyemiyor helede evde hazirda testler var ise.... bende 50 tane var netten siparis vermistim
Ben öyle sayıyorum. Yanı isin asli adet gününüze en erken 3 gün kala yapin dayanabilirsenizçatlamanın olduğu günü 1 mi sayıyoruz yani ?
Keşke dayanmakta adet günü yapsakbende 6 gun varken a dete yaptım yanı catlama dahil 9. gun felan negatifti bugun catlama dahil 10. gun yani tahmını ya 10.gun yada 11.gun ama 10 dıyedusunuyorum
Hamilesiniz tebrikler, darısı bizlere insallahminseo bu foto işi ne zormuş yav
Bence 3-4 gün daha bekle kuzum ama sen bilirsin yinedebende testte çıkmayınca kan vereyim diyordum yarın ama bekleyim o zaman acele etmeyeyim bende olurum belki
ay beeenn kahve bağımlısıyım çarpıntı yapana kadar günde 3 4 fincan içiyorumKızlar kahve tiryakileri var mı aramızda ben doktora gebelik öncesi gittiğimde türk kahvesi ve filtre kahveye günde bir fincan izin vermişti. Nescafe yok dedi zaten uzun zaman önce bırakmıştım salgın başında evde filtre kahveye alıştım. Kahvesiz kesinlikle çalışamıyorum ve uzun saatler çalışmam gerekiyor. Bir fincan sorun olmaz inşallah fincanın büyüklüğü hakkında konuşmadığımız için ben aşağıdaki gibi bir fincanı makul gördüm
Eğer incecik çıktı ise vardır ❤Surda bı cızgı var ıste ama cıkaramıyorum telefonda kafama huni takıp gezme zamanım geldi galiba artık
Çok iyi yapmışsın keşke ben de bu konuda biraz ısrar etseymisim ne kaybederdim ki.. Bakalım diğer adetim olduğunda giderim ya da adetim bitince giderim hiç belli olmaz bana. Artık bir şeyler yapmak zorundayım.onların da payına biz düşmüşüz napalım kader
valla ben artık dayanamadım ya ins direncini de düşürünce dedim dr a bişeyler yapalım artık diye en azından son 3 ayımı bununla değerlendireyim olmazsa ona göre yoluma bakarım
İnsallah canım bakalım artık nasip kısmet.. Hepimiz bir an önce kavusalim artık bebeklerimize çok beklemedenHahaha aynı benden biri daha
Evet inş düzelmiştir benim de genelde düşük çıkıyor ama en son baktırmadım
Ay o velet bir gelsin de bu hesaplar hiç önemli değil
Evet haklısın öyle oluyor. Ama hiç sebep olmayanların bile 2 yılı 3 yılı bile bulabiliyor. Herkesin bünyesi farklı. Çoğunluk 1 yılda kalıyor kısmet inşallah gerek kalmadan bebiş gelir. Havalar çok soğudu hava değişimi böyle yapıyor malesef olabilir
Eğer incecik çıktı ise vardır ❤