bu ay 14ünde test yaptım yumurtladığımı gördüm.. ama elimde başka test yyoktu bakamadım muhtemelen ertesi gün çatlamaydı.. çünkü geçen ayda aynı günlerde yumurtladım.. o gün ve iki gün önce değerlendirme oldu.. ama biz değerlendirsekte olmuyor.. sürpriz oynuyoruz bi gün sonra iki gün önce falan... artık nasipse olur yaaa... napalım.. her ay beni bu kadar heyecanlandıracak başka bişey olmazdı zaten hayatımda.. 10 dpo bugun:) ama negatif testim. çok şükür öbür ay baştan bi heyecan:)kafayı mı yedim nee:)))yumurtlama ne zamandı ?
3 ay geçmediyse D vit baktıralı tekrar bakmıyorlar devlet izin vermiyor canımBu ay tekrardan gitsem iyi olucak..
Üzüldüm canımBugün kan testi yaptım canımNegatif. Kafam rahat adeti bekliyorum.
Allahım çok geciktirmeden bekleyen herkese nasip etsin inşallah
:)) her ay olmayan bebek yüzünden içmediğim ilaç, çay vs valla çok tuhaf yaaa.. nasıl bi fedakarlıktır bu yaaa....bak bak kafaya bak nerden kaldıysa aklımda ananas rahim temizliyo düşüğe sebep oluyo diye az önce ananas kestim de yemedim. olmayan bbebeğimin sağlığını düşünürken me
adetin geldimi? ne durumdasın? eğer gelmediyse bence özelde yaptır bide...İnşallah canım inşallah görseydim içim yanmayacaktı o anki üzüntüyle kal geldi ilk gebeliğim olcak inşallah tecrübesizlikten
Gelmedi canım bugün acayip sancım oldu kesin geliyor bu sefer dedim yine gelmedi yarın sabah acile gitmeyi düşünüyorum bakalımadetin geldimi? ne durumdasın? eğer gelmediyse bence özelde yaptır bide...
Bende baktirayim ozaman ben et hiç yemedim hayatımda kendimi bildim bileli benimki bayağı düşüktüEvet önemli ben baktırdım 2 si de düşük çıktı B12 için 1 kutu benexol içtim D vitamini için de 1 şişe damla kullandım canım
Bence ihmal etme kesinlikle önemliymiş çünkü belki de ondan olmuyordurBenim ikiside çok düşük ihmal ediyorum doktor iğne verdi düzenli vurulamadım bile
vejeteryan mısın canım yoksa sadece kırmız et mi yemiyorsun ?Bende baktirayim ozaman ben et hiç yemedim hayatımda kendimi bildim bileli benimki bayağı düşüktü
Tam.vejeteryan değilim kırmızı et hiç yemiyorum balık yılda 1 defa en fazla tavuk da nadirvejeteryan mısın canım yoksa sadece kırmız et mi yemiyorsun ?
anladım canım o da zor takviye alman şart o zamanTam.vejeteryan değilim kırmızı et hiç yemiyorum balık yılda 1 defa en fazla tavuk da nadir
Bende yaanladım canım o da zor takviye alman şart o zamanben etsiz balıksız bi hayat düşünemiyorum
Egede yaşayıp da balık yemeyen de zaten ne biliyim..anladım canım o da zor takviye alman şart o zamanben etsiz balıksız bi hayat düşünemiyorum
Canımm Allah sağlıkla kucağına aldırsınHayırlı akşamlar kızlar, bende bugün doktora gittim çok şükür ve kesmeyi gördük çok şükür. Geç döllenme olmuş bata göre 5+1 olmam gerekirken 4 haftalık dedi haftaya tekrar çağırdı kesenin büyüdüğünü görmek için. Ve ilk doğumda preeklampsi yaşadığım için 28.haftaya kadar aspirin içeceğim. Darısı tüm isteyenlerin başına İnşaAllah, ultrasona bakarken tüm topik diye içimden dua ettim hayırlısıyla sizlere de versin Rabbim
Benim kimyasal oldu malesef bahsetmiştimKızlar regl olanlar yeni tarihleri yazalım
gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY GECİKME @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME KelebekkB 18.12.2020 7 AY @PpAaSs 20.12.2020 13 AY @Zuzum67 20.12.2020 48 AY @Dilhansah 21.12.2020 16 AY @cukulatam 22.12.2020 17 AY @yagmur597 22.12.2020 30 AY @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY @flowerc 22.12.2020 3 AY
*BildiremiyorumBenim kimyasal oldu malesef bahsetmiştim
. Ve korona oldum oyuzden yeni tarihi bildiriyorum canim.
Kadın doğumcuma sorduğumda bebek olmasını engellicek kadar etkilemez bu vitaminler demişti birazda ondan çok üstüne düşmedimBence ihmal etme kesinlikle önemliymiş çünkü belki de ondan olmuyordur
Canım dün kan testi verdim 134 çıktı beta ama çok kötü bir haldeyim sürekli kusuyorım ve ishal var daha yeni kendime gelebildim yarın tekrar kan vericem