Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KesinlikleeeeEgede yaşayıp da balık yemeyen de zaten ne biliyim..
Ayy erken başlamış canım ya geçer inşallah hemen bu semptomlarCanım dün kan testi verdim 134 çıktı beta ama çok kötü bir haldeyim sürekli kusuyorım ve ishal var daha yeni kendime gelebildim yarın tekrar kan vericem
Kusma normal hormonlar dan ishal de muhtemelen hormonalKuşlar ishal kusma normal mi bit şey diyin
Ya yemek yiyemiyorum serum taktılar dün bana kusma ishalden dolayı sizce bu normal miKesinlikleeee
Ayy erken başlamış canım ya geçer inşallah hemen bu semptomlar
Allahım yardım etsin bana dünden beri kusmaktan acı su geliyor artık ben şoktayım bu nasıl olabilir bu kadar erken diyeKusma normal hormonlar dan ishal de muhtemelen hormonal
beyaz leblebi ve çubuk kraker ye direk toparlanır midenAllahım yardım etsin bana dünden beri kusmaktan acı su geliyor artık ben şoktayım bu nasıl olabilir bu kadar erken diye
Randevum var zaten 31 inde kadın doğum bakar değil mi B12 ye falananladım canım o da zor takviye alman şart o zaman ben etsiz balıksız bi hayat düşünemiyorum
Çubuk krakeri bile kustum su içiyorum onu da bir hap verdi bana doktor prim dr diye bir şey günde 2 tane dedi içiyorum onubeyaz leblebi ve çubuk kraker ye direk toparlanır miden
Benimde 31inde randevum var ahahaha ama tabi hamile değilsemRandevum var zaten 31 inde kadın doğum bakar değil mi B12 ye falan
Sen özellikle belirt bakmaz ona yoksa canımRandevum var zaten 31 inde kadın doğum bakar değil mi B12 ye falan
Canım bende hamileyken mide bulantım için kullanıyordum o ilacı bayağı etkisi oluyordu bana çokta uyku yapıyordu içtikten 15 dk sonra gözlerim kendiliğinden kapanıyorduÇubuk krakeri bile kustum su içiyorum onu da bir hap verdi bana doktor prim dr diye bir şey günde 2 tane dedi içiyorum onu
Hayırlı olsun öncelikle tebrik ederim. Kusma normal, ishalle birlikte su kaybettiğiniz için muhtemelen ilaç verir doktorunuz. Benim kızımda hamileliğim boyunca ishalim geçmemişti toz reflor veriyordu doktor yoğurda katıp yiyordum. Umarım ishaliniz geçicidir.Kuşlar ishal kusma normal mi bit şey diyin
Valla benim de öyle oluyor dünden beri hemde iki tane almam lazımmışCanım bende hamileyken mide bulantım için kullanıyordum o ilacı bayağı etkisi oluyordu bana çokta uyku yapıyordu içtikten 15 dk sonra gözlerim kendiliğinden kapanıyordu
Aynen kuzum ama benim sanki regl sancıları başladı daha 1 hafta var nedeennnnBenimde 31inde randevum var ahahaha ama tabi hamile değilsem
Tamam kuzum saolSen özellikle belirt bakmaz ona yoksa canım
Teşekkür ederim canım ilaç verdi bit tane gebeler için bulantı hapı ishal için vermedi beta değerim 134 çıktı adetim 4 gün geçti normal miHayırlı olsun öncelikle tebrik ederim. Kusma normal, ishalle birlikte su kaybettiğiniz için muhtemelen ilaç verir doktorunuz. Benim kızımda hamileliğim boyunca ishalim geçmemişti toz reflor veriyordu doktor yoğurda katıp yiyordum. Umarım ishaliniz geçicidir.
Bence normal canım hiç endişe etme düzenli artışa bakmanı ister zaten doktor. Allah sağlıkla kucaklamayı, öpmeyi, koklamayı nasip etsinTeşekkür ederim canım ilaç verdi bit tane gebeler için bulantı hapı ishal için vermedi beta değerim 134 çıktı adetim 4 gün geçti normal mi
Amin canım yarın tekrar baktıracağım Kimyasal yazanları falan gördüm korktumBence normal canım hiç endişe etme düzenli artışa bakmanı ister zaten doktor. Allah sağlıkla kucaklamayı, öpmeyi, koklamayı nasip etsin