- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Bugün yok zaten çok hafifti arada oldu dün falaninş vardır kasık ağrısı ne zamandır va r
Senin bat ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yok zaten çok hafifti arada oldu dün falaninş vardır kasık ağrısı ne zamandır va r
8+5 de kalbi durdu kuzum. Bugün kürtaj olacağım.BusinessWoman canım sen klomen ile mi hamile kalmıştın ? çatlatma iğnesi vuruldun mu ?
bence var gibiMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Ya banada öyle geldibence var gibi
inşallah vardır.... güzel haberler ver bizeYa banada öyle geldi
Erken gebelik testi yapacağım bugün canım net çıkar orda
Çok üzgünüm8+5 de kalbi durdu kuzum. Bugün kürtaj olacağım.
Haber vereceğiminşallah vardır.... güzel haberler ver bize
29 aralık 10 gun var daha :SBugün yok zaten çok hafifti arada oldu dün falan
Senin bat ne zaman
çok üzüldüm başınız sağolsun ::S8+5 de kalbi durdu kuzum. Bugün kürtaj olacağım.
ama yumurtlama gununden beri kasıklarımda inceden bi ağrı var geçmiyo. hanı oyle aşırı değil ama varBugün yok zaten çok hafifti arada oldu dün falan
Senin bat ne zaman
İnşalalh 6 gün sonr test yap erken bide kaset tipi bakalım çıkar belki29 aralık 10 gun var daha :S
Belkide yerleşme vardır bebeğin hüçama yumurtlama gununden beri kasıklarımda inceden bi ağrı var geçmiyo. hanı oyle aşırı değil ama var
ayın 31 inde sabah yapıcam hastalanmazsa 1 2 gun gecmiş olsun. hemen tek cızgı olusuyodu moralım bozuluyor sonra beklicem bu ay bakalm inşallahhhİnşalalh 6 gün sonr test yap erken bide kaset tipi bakalım çıkar belki
Tamam canım inşallah çıkarayın 31 inde sabah yapıcam hastalanmazsa 1 2 gun gecmiş olsun. hemen tek cızgı olusuyodu moralım bozuluyor sonra beklicem bu ay bakalm inşallahhh
Çok geçmiş olsun8+5 de kalbi durdu kuzum. Bugün kürtaj olacağım.
Yarın yine ilk idrarla yapın, koyulasma olacka mı takıp edınMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Kızlar 2 3 gündür ara ara regl ağrısı oluyor ama bildiğimiz regl olacakmış gibi sonra geçiyor normalde regl öncesi benim böyle olmaz iğneden mi yoksa progestandan mı sizce? Bat pazartesi normalde benim ama iğneden sonra 14. Gün olunuyor dedi dün @Masalmina öyle olursa yarın regl olmam lazım
Erken gebelik testi yapacağım bugün canım daha net çıkar ne varsaYarın yine ilk idrarla yapın, koyulasma olacka mı takıp edın
Progestan aldım ya kuzu onun düzene sokma özelliği de var erken geleceğini pek sanmıyorum pazar pazartesi diye tahmin ediyorumBen iğne olduğum ay bırak 14. günü erken olduğum bile oldu bu ay da dahil ,ama sen ekstra bir kaç ilaç daha aldın onun etkisi olur mu bilmiyorum.umarım sen güzel haber verirsin bize