- 12 Nisan 2019
- 24.076
- 38.209
Yarın sabah ilk idrarla yapın erken gebelıgı de, onların hassasıyetı daha yuksek ama 1 gun sabredin bence, cok cok yenı cunku varsa daErken gebelik testi yapacağım bugün canım daha net çıkar ne varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah ilk idrarla yapın erken gebelıgı de, onların hassasıyetı daha yuksek ama 1 gun sabredin bence, cok cok yenı cunku varsa daErken gebelik testi yapacağım bugün canım daha net çıkar ne varsa
Canım selam, banlıymışsın heralde göremedik seni ben de banlandım yok yere 6 Aralık iğne vuruldum kuzu iğne vurulan gün 0 sayılıyormuş eğer o günü saymazsak bugün 12. Günüm. Ama belirtim yok regl bekliyorum 2 3 gündür ara ara sadece regl başlıcakmış gibi hafif kramplar oluyor bi de her ay olan göğüs hassasiyeti var o kadarminseo cnm nasılsın var mı gleısme klomen kullanmıstın, kac gun var adet gunune
Ben dün akşam 11 de yaptım iğneyi bugünü mü 0 saymam lazımBenim öyle zonklama falan yok kuzu bildiğin regl olcam dersin hani böyle hafif hafif yoklar kramplar aynı öyle. İğne olunan gün sıfır sayılıyormuş o yüzden 14. Günüm pazar oluyor. Senin kimyasal olmuş muhtemelen
Hadi inşallah güzel haberlerle gelErken gebelik testi yapacağım bugün canım daha net çıkar
Bakalım artık yarında ilk idrarla yapacağımYarın sabah ilk idrarla yapın erken gebelıgı de, onların hassasıyetı daha yuksek ama 1 gun sabredin bence, cok cok yenı cunku varsa da
Bugünü 1 say dün yaptıysan canım yapılan gün sayılmıyormuşBen dün akşam 11 de yaptım iğneyi bugünü mü 0 saymam lazım
12.gün iğne etkisi geçmiştir, varsa yukselişe gecmiştir hcg ben de iğnenin 12.gümü 27 ile ogrenmistim, yarın test yapsana sen deCanım selam, banlıymışsın heralde göremedik seni ben de banlandım yok yere 6 Aralık iğne vuruldum kuzu iğne vurulan gün 0 sayılıyormuş eğer o günü saymazsak bugün 12. Günüm. Ama belirtim yok regl bekliyorum 2 3 gündür ara ara sadece regl başlıcakmış gibi hafif kramplar oluyor bi de her ay olan göğüs hassasiyeti var o kadar
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzBakalım artık yarında ilk idrarla yapacağım
Yarın sabah yapacağım canım 2 gün önce yaptım negatif çıkmıştı iğne etkisi geçmiş yani. Senin belirtin var mıydı canım ne zaman başlamıştı?12.gün iğne etkisi geçmiştir, varsa yukselişe gecmiştir hcg ben de iğnenin 12.gümü 27 ile ogrenmistim, yarın test yapsana sen de
Benım progestan igneden oturu vurulmaya basladıgından berı belirtiler coktu ama son 4 5 gun baya artmıstıYarın sabah yapacağım canım 2 gün önce yaptım negatif çıkmıştı iğne etkisi geçmiş yani. Senin belirtin var mıydı canım ne zaman başlamıştı?
Anladım canım ben hap olarak içtim bana hiç bi belirti yapmadı iş son 2 gündür falan regl olacakmışım gibi arada kramplar oluyor onu progestana bağladımBenım progestan igneden oturu vurulmaya basladıgından berı belirtiler coktu ama son 4 5 gun baya artmıstı
Kaç demiriniz hatırlıyor musunuz? Demir takviyesi olan folik asit aradım bulamadım. Ben de ayrı kullanıcam. Hangisini kullanıyorsunuz?Aynen bende demirim eksikmis onuda aliyorum folik te
İnşallah olmazsın, çok aminO zaman benim büyük ihtimal ya pazar ya pazartesi olur ama olacak gibiyim de bilmiyorum
İnşallah kuzumİnşallah olmazsın, çok amin
ben beklemiyorum adet olmak ıstemıyorum bana netice ver netice de
Her doktor farklı bir şey diyor
Benim doktor çok kızıyor böyle şeylere bunlar ezber kitap bilgileri herkesin vücudu farklı tedavisi farklı ezber bilgilere çok takılıyorsunuz diyorHer doktor farklı bir şey diyor
Belli de olmazAnladım canım ben hap olarak içtim bana hiç bi belirti yapmadı iş son 2 gündür falan regl olacakmışım gibi arada kramplar oluyor onu progestana bağladım