- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Günaydın hepimize mutlu günlerCanlarımmm, topiğin güzel hatunları, taze anneleri ve anne adayları hepinize günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hepimize mutlu günlerCanlarımmm, topiğin güzel hatunları, taze anneleri ve anne adayları hepinize günaydın
Aynen ben de umudum artıyorGünaydın tatlım hayırlı bir cuma olsun hepimiz için güzel haberler almaya devam edelim bugün de ay valla burda hamilelik haberi aldığımda cok mutlu oluyorum sanki benim olmus gibi hemen modum değişiyor
Canım bu belirti olayı çok değişik ya kiminde hiç olmuyor kiminde 10 gün kala oluyor kiminde 4 gün kala kiminde regl günü başlıyor valla ben artık bu belirti olayından illallah ettim her ay acaba o mu bu mu demektenregliye son 10 gün inş olmam :S on gün kala belırtı olurmu acaba ya bende hıcbıse yok gercı. çok ince kasık ağrım var okdr o da belkı yoruluyorum ondandır
aynen öyleAynen ben de umudum artıyor
Canım bu belirti olayı çok değişik ya kiminde hiç olmuyor kiminde 10 gün kala oluyor kiminde 4 gün kala kiminde regl günü başlıyor valla ben artık bu belirti olayından illallah ettim her ay acaba o mu bu mu demekten
Kuzum benim doktorum öyle dedi 14. Gün regl olman lazım olmazsan test yaptır dedi. Tekrar test yaptın mı?
26 aydırTamam canım ne kadardır istiyordun?
Hayır tatlım yapmadım test tekrar, benimki öyle bişi demedi bana bat günün regl olmazsan tekrar görüşelim dedi 14. Gün olayını bilmiyordum eğer yarın olursam randevuyu 1 gün öne çekmem lazım inşallah yer bulabilirimKuzum benim doktorum öyle dedi 14. Gün regl olman lazım olmazsan test yaptır dedi. Tekrar test yaptın mı?
İnşallah olmazsın da gerek kalmazHayır tatlım yapmadım test tekrar, benimki öyle bişi demedi bana bat günün regl olmazsan tekrar görüşelim dedi 14. Gün olayını bilmiyordum eğer yarın olursam randevuyu 1 gün öne çekmem lazım inşallah yer bulabilirim
Düşük ihtimal kuzum ama bakalım ne bekliyor beniİnşallah olmazsın da gerek kalmaz
Araştırdım biraz kuzum 14-16 günde adet gelirmiş iğneden sonraDüşük ihtimal kuzum ama bakalım ne bekliyor beni
O zaman benim büyük ihtimal ya pazar ya pazartesi olur ama olacak gibiyim de bilmiyorumAraştırdım biraz kuzum 14-16 günde adet gelirmiş iğneden sonra
Peki neden hep olumsuzu düşünüyorsun canım güzel düşün lütfenO zaman benim büyük ihtimal ya pazar ya pazartesi olur ama olacak gibiyim de bilmiyorum
İnşallah canım umarım 2 hafta sonra güzel haberler alırızOohh çok güzel olduuuu bende de dünden beri çok kasık ağrısı oldu ya inşallah tutar
İşte.. yumurtlama olunca lh tavan yaptığı için test kesinlikle pik yapmalı bence..nşye öyle diyorsun kuzum adet olmadıkca ümit var demekÇektiricem tatlım 2 aya gebelik olmazsa
Evet benim aylarca öyle oldu hiç tam koyuluk göremiyordum pempeleşip ertesi gün hemen renk açılıyordu bitkisel macun kullanmaya başladıktan sonra pik görmeye başladım ama ins direncim de düşmüştü onun da etkisi olduğunu düşünüyorum işte anca 3 aydır ben doğrudüzgün yumurtlama görüyorum diyebilirim aslında o yüzden klomene umut bağlamıştım ama olmadı malesef
Bence de canım bakalım kuzu 2 güne görücezİşte.. yumurtlama olunca lh tavan yaptığı için test kesinlikle pik yapmalı bence..nşye öyle diyorsun kuzum adet olmadıkca ümit var demek
kardeşim hiç belirti yaşamadı adet geçtikten 10 gün sonra öğrendi teyzoşum koskoyu ben burdayım diyorduregliye son 10 gün inş olmam :S on gün kala belırtı olurmu acaba ya bende hıcbıse yok gercı. çok ince kasık ağrım var okdr o da belkı yoruluyorum ondandır
bizede ben burdayım dese hayırlısıylakardeşim hiç belirti yaşamadı adet geçtikten 10 gün sonra öğrendi teyzoşum koskoyu ben burdayım diyordu