- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olmazsınHayır tatlım yapmadım test tekrar, benimki öyle bişi demedi bana bat günün regl olmazsan tekrar görüşelim dedi 14. Gün olayını bilmiyordum eğer yarın olursam randevuyu 1 gün öne çekmem lazım inşallah yer bulabilirim
inşallah bebeğim o günlerede gelecek sabah eşimde bana bu ayda olmazsa önümüzdeki yıl aşılamamı denesek diyordubizede ben burdayım dese hayırlısıyla
canım çok silik sanki görünüyor gibi yarın tekrarla bakalım koyulaşma olacak mıMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
bende bu ay olmazsa doktora gıdıcem hormon testıne 1 senedır uğraşıyoruz dicem ki yapsın testleriinşallah bebeğim o günlerede gelecek sabah eşimde bana bu ayda olmazsa önümüzdeki yıl aşılamamı denesek diyordu
Erken gebelik testi yapacağım bugün canım orda daha net çıkar herhaldecanım çok silik sanki görünüyor gibi yarın tekrarla bakalım koyulaşma olacak mı
Kasetler genelde daha güzel gösteriyor canım ama dene bakalım bi nasıl çıkacak inşallah pozitiftirErken gebelik testi yapacağım bugün canım orda daha net çıkar herhalde
Evet canım 14.gün olunması gerekiyor doktorum öyle söyledi benim de ama ben 19.gününde iğnenin regl oldum kimyasal oldu çok büyük ihtimalle benim çift çizgi görmüştüm çünkü aynı gelip giden ağrıları bende yaşadım hiç olmaz öyle ağrılarım vajina da bildiğin zonkluyordu inşallah gebelik tir tatlım ne zaman senin 14.gün
Deneyeceğim cankm bir yıl hiç çıkmadı kasette ilk defa çıktıKasetler genelde daha güzel gösteriyor canım ama dene bakalım bi nasıl çıkacak inşallah pozitiftir
Benim öyle zonklama falan yok kuzu bildiğin regl olcam dersin hani böyle hafif hafif yoklar kramplar aynı öyle. İğne olunan gün sıfır sayılıyormuş o yüzden 14. Günüm pazar oluyor. Senin kimyasal olmuş muhtemelenEvet canım 14.gün olunması gerekiyor doktorum öyle söyledi benim de ama ben 19.gününde iğnenin regl oldum kimyasal oldu çok büyük ihtimalle benim çift çizgi görmüştüm çünkü aynı gelip giden ağrıları bende yaşadım hiç olmaz öyle ağrılarım vajina da bildiğin zonkluyordu inşallah gebelik tir tatlım ne zaman senin 14.gün
Hadi inşallah haber ver mutlakaDeneyeceğim cankm bir yıl hiç çıkmadı kasette ilk defa çıktı
Belirtin var mı bu arada kanama harici?Deneyeceğim cankm bir yıl hiç çıkmadı kasette ilk defa çıktı
Tabiki bakalım inşallahHadi inşallah haber ver mutlaka
Arada ince sızı kaşıkta başkada yok canım yeniyse şayet belirti çok olmazmışBelirtin var mı bu arada kanama harici?
Çok hafif var gibi kuzum 2 gün sonra tekrar et ya da kan testi verMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Erken gebelik testi yapacağım bugün canım daha net çıkarÇok hafif var gibi kuzum 2 gün sonra tekrar et ya da kan testi ver
o sızı bende de var ah keşke keşke adet gecikmişmiydiArada ince sızı kaşıkta başkada yok canım yeniyse şayet belirti çok olmazmış
1,5 gün var canım1 hafta önce 3 gün hafif ara kanamam oldu ama bu kadaro sızı bende de var ah keşke keşke adet gecikmişmiydi
inş vardır kasık ağrısı ne zamandır va r1,5 gün var canım1 hafta önce 3 gün hafif ara kanamam oldu ama bu kadar
Kanamadan sonraki gün test yaptım iki defa çıkmadı