- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Hayırlısı kuzumBelli de olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı kuzumBelli de olmaz
canım benim de demir düşüktü doktor sidefer folik diye bişiy verdi bana bak istersen iki kutu kullandım ben ilaç değilKaç demiriniz hatırlıyor musunuz? Demir takviyesi olan folik asit aradım bulamadım. Ben de ayrı kullanıcam. Hangisini kullanıyorsunuz?
Canısı olmadım inşallah olmamdahanımlar var mı gelen giden ?
gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY Novaa 18.12.2020 13 AY @KelebekkB 18.12.2020 7 AY @flamee 19.12.2020 2 AY @aybukee34 19.12.2020 3 AY
Yok demedi kac oldugunu doktor düsük biraz dedi bende akdeniz anemisi var normal hep genelde düsük oluyor. Ben sivi icecek şurup var bitkisel kan diye geciyor floradix markasi onu iciyorum ve gercekten ise yariyor haplardan etkiliKaç demiriniz hatırlıyor musunuz? Demir takviyesi olan folik asit aradım bulamadım. Ben de ayrı kullanıcam. Hangisini kullanıyorsunuz?
Kiz var görüyorum insallah koyulasir bir kac güne cook sevindimmmMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Ben olmadım 1 gün gecikmem var test negatifhanımlar var mı gelen giden ?
gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY Novaa 18.12.2020 13 AY @KelebekkB 18.12.2020 7 AY @flamee 19.12.2020 2 AY @aybukee34 19.12.2020 3 AY
Hadi inşallah canımCanısı olmadım inşallah olmamda
Valla kasiklarim sis kuzum ya kabızmi oldum ne yumurta 16 si akşam yada 17si catlamistir daha heralde belki onun belirtisidirS sedanur4004 varmı bi belirtin hiç
bende 16 sında çatladığını düşünüyorum ve kasıklarım ağrıyor dun daha azdı bugun kendını daha belli edıyo bılmıorum bakalım gorucez artık :S özellikle sağ tarafım sankı iğne batırır gıbı mınık mınık acıyo bıdeValla kasiklarim sis kuzum ya kabızmi oldum ne yumurta 16 si akşam yada 17si catlamistir daha heralde belki onun belirtisidir
Aynen ben dün regli olucam sandım öyle bir ağrı girdi psikolojik mi acaba ya ve kuyruk sokumuma arada ağrı giriyor gibi normalde reglden 2 gün önce olurdu bu ağrılarbende 16 sında çatladığını düşünüyorum ve kasıklarım ağrıyor dun daha azdı bugun kendını daha belli edıyo bılmıorum bakalım gorucez artık :S özellikle sağ tarafım sankı iğne batırır gıbı mınık mınık acıyo bıde
bende reglı olcagım gun yada bıgun once hafıf karın agrısı yaşarım okdr. bole kasık agrısı olmaz oyuzden blmıorm bekleyp gorucez:S 10 gun var:S takıp et bakalım sendeAynen ben dün regli olucam sandım öyle bir ağrı girdi psikolojik mi acaba ya ve kuyruk sokumuma arada ağrı giriyor gibi normalde reglden 2 gün önce olurdu bu ağrılar
Benim daha 12 gün var hayırlısı bakalım bu sefer inşaallah tutar 28 inde veya 30 unda test yaparim bendebende reglı olcagım gun yada bıgun once hafıf karın agrısı yaşarım okdr. bole kasık agrısı olmaz oyuzden blmıorm bekleyp gorucez:S 10 gun var:S takıp et bakalım sende
bende eğer olmazsam 31 sabahı yapcam bakalım dayanabilirsem :SBenim daha 12 gün var hayırlısı bakalım bu sefer inşaallah tutar 28 inde veya 30 unda test yaparim bende
Bakıcam kuzum teşekkürlercanım benim de demir düşüktü doktor sidefer folik diye bişiy verdi bana bak istersen iki kutu kullandım ben ilaç değil
Bende de akdeniz anemisi var o yüzden hayatım boyunca kan değerlerim demirim hep yerlerde. Tamam sağol kuzum buna da bakıcamYok demedi kac oldugunu doktor düsük biraz dedi bende akdeniz anemisi var normal hep genelde düsük oluyor. Ben sivi icecek şurup var bitkisel kan diye geciyor floradix markasi onu iciyorum ve gercekten ise yariyor haplardan etkili
Aslında aynı gunlerdi yumurtlama beraber 30 unda mi yapsakbende eğer olmazsam 31 sabahı yapcam bakalım dayanabilirsem :S
Allaa alla benim doktorum 14.gün olması gerekiyor demişti ilk iğnemde de dediği gibi olmuştu ama zaten genelde adet 28_30 gün iğne de 14. Veya 15.gün yapılıyor mantıken geriye 14 gün kalıyor amaan bezdim artık bunalıma girmeme ramak kaldı
Sayılara takılmamak lazım yaa normal günü bekleyip geçcez işteAllaa alla benim doktorum 14.gün olması gerekiyor demişti ilk iğnemde de dediği gibi olmuştu ama zaten genelde adet 28_30 gün iğne de 14. Veya 15.gün yapılıyor mantıken geriye 14 gün kalıyor amaan bezdim artık bunalıma girmeme ramak kaldı
Aynen öyle beklemelere doyamadıkSayılara takılmamak lazım yaa normal günü bekleyip geçcez işte