Forumda pko’lu olup ovulasyon testini gönderen o kadar çok kişi gördüm ki. İllaki işe yarıyordur, modunuzu düşürmeyin hemen. Hatta U Uzaygemisi35 bi süredir bu testleri kullanıyor. Yardımcı olur sizeAmin arkadaşım inşallah evet hem de yıllardır kullanıyorum troid ilacını ayrılmaz bir parçam oldu artık ilaç sürekli yanımda. Kızıma hamileyken sürekli kontrol altındaydım ayda bir endokrindeydim nerdeyse dediğin gibi hamilelikte birden yükseliyor ve mecburi doz arttırılıyor.
Teşekkür ederim cnm cevabın için testleri aldım ama aldıktan sonra okuduklarım canımı sıktı pko da kronik lh yüksekliği olduğundan işe yaramıyor yazmış çoğu kişi
Evet cnm haklısın iyi ki yazmışım yoksa umutsuz umutsuz testleri yapacaktım ne bilim ben bilgisi olan olmayan herkes bişeyler yazıyor artık insan da inanıyor haliyle çok teşekkür ederim cevabın içinPco da lh yüksek evet ama en fazla 11 15 olsun yine pik göstermez ki pik gösterdiği sayılar çok çok yüksek pco da yumurtlama takibi şart tek sıkıntı yumurtlama 2 3 gün sürebiliyor çatlamayı görmek biraz uzun sürebiliyor onun bir de yumurtlama gününü tespit etmek zor ne zaman regl olacağını bilmediğin için
Ben kliman kullanmadım bu sonuçlardan ne çıkar onu bilmiyorum iste hani bir binen cijar fikir verir diye buraya yazdimMerhaba arkadaşım önceki mesajların hepsini okuyamadım daha klomen kullanmış mıydın bu ay ben klomen kullandım ve bende de bu ay 4cm lik kist görüldü büyüyüp çatlayamayan yumurta kist olmuş ama doktor bu engel olur hamileliğe demedi hatta ben sordum bu kistle hamile kalsam sıkıntı olur mu dedim hayır kesinlikle hatta hamile kalsan çok iyi olur kist daha kolay kaybolur dedi bu arada sen de galiba benim gibi ikinci için uğraşıyordun yanlış okumadıysam
aa sorduğunu görmemişim canım bir derdim var diye bi başlık var ya orası, bazen çok sinir bozucu konular olabiliyo insan kendini tutamıyorU Uzaygemisi35
Hahahha ay ben bilemedim o kısaltmayı. Bazen sinir bozucu şeyler görüyorum çoğunun gerçek olmadığını düşünüyorum ya hakikaten ama hiç yazmadım oralara valla bizim topiğimiz çok güzel
Canım daha koyulaşması gerek gibi geldi bana..Canlar bu yumurtlama demi karnım ağrıdan durulmuyor
Oo katlanarak artan bir ceza sistemiSadece ban konusuna cevap veriyorum, bıcok kez ban yemıs bırı olarak1.aldıgınızcezada 1gün,2. Kez aldıgınızda 2gün,3. Kez aldıgınızda 3 gün...
Sanıyorum yarın döner arkadslar
Vücudu tanımak tabi ki daha doğrusu ama testler de çok yönlendirici oluyorYa hiç bir zaman çok koyu olmuyor bu testler pko olduğu için mi ama ben ağrı çekiyorum akıntı var hangisine güvenmeliyim teste mi vücuduma mı
Benim akıntıdan 2 gün sonra falan testte pik görüyorum canım genelde.Ağrım akıntım neye işaret ediyor peki, daha çatlama olmamış oluyor demi bu işi iyice öğrenmem lazım eşime artık gidip söylicem mecburen değerlendirelim diye,
Canım keşke izin verseydin vajinal ultrasona. Mr daha büyük bir işlem neticede, hem de ilaçlı mr yapacaklarmış. Ne zaman çekilecek istersen önce bir vajinal ultrasonu kabul et önemli bir durum olabilir ihmal etme ama tabi ki içini ferah tut. Doktorlar kötü bşr şeyi atlamamak adına böyle yapıyorlar. Kistin iyi huylu mu kötü huylu mu olduğunu anlamaya çalışacaklar. Panik yapma ama ihmal de etme benceSol kaşığın cok ağrıyordu sabahtan duramadim dr gittim alttan bakmak istedi izin vermedim ultrasonla baktı sonuç bu ne istedi yarin gidip mr çektirecek sonuca bakarmısınız s8zce gebeliğe engel mi cok moralim bozukEki Görüntüle 2695993
Merhabalar, kaybınız için üzgünüm. Başınız sağolsun. Umarım sağlıkla gelir bebişiniz. Yeniden hem de korunmayı bırakır bırakmaz gebe kalabilmeniz harika. Erken öğrenip erkenden önlemler alınır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. İçinizi ferah tutun stres en büyük düşmanı gelecek minişlerin. O nedenle kendinize dikkat ederek geçirin bu bir haftayı. Daha erken doktora gitmeniz gerekiyorsa batı beklemeden gidin bence. Sağlıkla gelsin bebişMerhabalar, benim de batım 29’u. Yaklaşık 1 buçuk yıl önce erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim. Tekrar istemeye başladık.Korunmayı daha bu ay bıraktık ve bazı ilaçlar kullanacağım için gebelik varsa erken yakalamalıydım. Bu yüzden kendimde gariplik hissettiğim için erken gebelik testi yapmıştım. Çok silik ikinci çizgiyi gördüm ve dün akşam kan verdim. Hcg değerim 10,16. Pozitif ama çok yeni dediler. Daha bat’a yaklaşık 6 gün olduğu için çok tedirgin hissediyorum, önemli olan bu değerin artması ama.. Allah isteyen hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Canım benim bundan baya koyu çıkıyor laboquickse bu, aşağıda atıyorum bak benim pikleri.Canım belki sana fikir olur bende bu testten kullanıyorum yumurtalama problemim yok bu testin en koyusu bu şekil oluyo ,gecen ayki pik im
Panik olma yahu sakinTamam o zaman canım, yarından sonra belii olur demi inşallah koyuluğu artar çok panil oldum
Ayyy inanamıyorum ne fena olmuş, bildiğim kadarıyla daha da pahalı oluyor üstelik onlarof kızlar yai
basima gelen talihsizliğe bakar misnizz
Laboquick 50 adet yumurtlama testi istedim yani ben oyle sanıyordum ..kargo bugun elime ulaştı....
ben açtım 1 test yaptım tek çizgi birde baktım kii meğersemm GEBELİK TESTİ istemsiim
Canım ben pek bilmiyorum polikistiklerin çok yğkselemediğinş okumuştum lh değerinin. O nedenle böyle silik gösterebiliyor.Kız bende polikistiğim bnmde mi koyulasmayacak
Kız Allah seni ne etmeye
Evet canımForumda pko’lu olup ovulasyon testini gönderen o kadar çok kişi gördüm ki. İllaki işe yarıyordur, modunuzu düşürmeyin hemen. Hatta U Uzaygemisi35 bi süredir bu testleri kullanıyor. Yardımcı olur size
Yarın eklicem canım bilgisayara geçince telden olmuyorEvet cnm haklısın iyi ki yazmışım yoksa umutsuz umutsuz testleri yapacaktım ne bilim ben bilgisi olan olmayan herkes bişeyler yazıyor artık insan da inanıyor haliyle çok teşekkür ederim cevabın içinbeni de listeye ekler misin cnm bilgilerimi yazmıştım önceki mesajlarda
Merhaba bende katılmak istiyorumAnne olma yolunda emek verip, çaba harcayan tüm güzel kadınlar bu yolu birlikte yürüyelim.Yürüdüğümüz bu zorlu yolu birlikte çiçeklendirelim.Hikayen her ne olursa olsun birbirimizin kalbine dokunmak için geç değil.
"Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez" - Secde 17
Not: BAT Tarihi geçtikten sonra 5 gün içinde güncelleme için bilgi vermenizi rica ederim arkadaşlar , listemizi güncel tutalım 5 gün içinde bilgi verilmeyenleri listeden çıkarmak durumunda kalacağım.
GRUBUMUZDA HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIM HAMİLELİK HABERİNİZİ ALDIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ SORULARI KOPYALARAK KARŞILARINA CEVAPLARIYLA BİRLİKTE BENİ ETİKETLEYEREK PAYLAŞIRSANIZ ÇOOOOK SEVİNİRİZBİZE BU GÜZEL HİKAYEYİ ANLATIR MISIN ?
KAÇ YAŞINDASIN? KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? İLK GEBELİĞİN Mİ? KAYBIN VAR MI? REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI? HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI? OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI? HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN? BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI? ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN? BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?
KULLANICI ADI BAT NE KADAR SÜREDİR İSTİYOR ÇİFT ÇİZGİ İLK HAMİLEMİZ
@rymruyam 27.09.2020 17 AY GELİYOR @TuseSU 23.09.2020 10 AY 26.09.2020 1 YIL 26.09.2020 3 AY 27.09.2020 1,5 YIL 27.09.2020 15 AY 27.09.2020 3 AY 27.09.2020 17 AY @Yamikkk 28.09.2020 6 AY 29.09.2020 1,5 YIL 30.09.2020 5 AY @Cgdmbjk 31.09.2020 1 YIL 01.10.2020 4 YIL @Elysia1 01.10.2020 1 YIL 02.10.2020 3 YIL @Merve 02.10.2020 21 AY 02.10.2020 5 YIL 03.10.2020 3,5 AY 03.10.2020 6 AY 03.10.2020 3 AY 03.10.2020 4 AYminseo 04.10.2020 7 AY 04.10.2020 10 AY 04.10.2020 9 AY 05.10.2020 3 YIL @naar04 05.10.2020 4 YIL 05.10.2020 1,5 YIL 05.10.2020 2 AY 06.10.2020 1,5 YIL 06.10.2020 29 AY 07.10.2020 2 YIL 07.10.2020 4 AY 08.10.2020 1 AY 08.10.2020 1,5 YIL 08.10.2020 3 AY @Canikox 08.10.2020 13 AY 08.10.2020 3 YIL 08.10.2020 1 YIL @eczhnm 09.10.2020 2,5 YIL @minise 09.10.2020 3 AY @fiona13 09.10.2020 2 YIL A Aleyna0825 09.10.2020 7 AY 10.10.2020 2 AY 11.10.2020 1 AY 11.10.2020 5 AY 11.10.2020 4 YIL @Zenna 12.10.2020 1,5 YIL 12.10.2020 8 AY @merve_1 12.10.2020 6 AY 14.10.2020 11 AY @Murpyy 14.10.2020 3 YIL 15.10.2020 7 AY 16.10.2020 2 AY 16.10.2020 2 YIL 16.10.2020 1 YIL 17.10.2020 2 AY 18.10.2020 5 AY 20.10.2020 4 AY @rmseren 21.10.2020 5 AY 22.10.2020 7 AY 22.10.2020 18 AY 24.10.2020 1,5 YILmelinda- 24.10.2020 1 AY 25.10.2020 6 AY 22.10.2020 9 AY
Canım senin de yeterli koyulaşma yok benim de böyle çıkıyordu önceki aylar her ay mı böyle?Canım daha koyulaşması gerek gibi geldi bana..
Oo katlanarak artan bir ceza sistemibari ilkinde uyarı verselermiş
Vücudu tanımak tabi ki daha doğrusu ama testler de çok yönlendirici oluyor
Benim akıntıdan 2 gün sonra falan testte pik görüyorum canım genelde.
Canım keşke izin verseydin vajinal ultrasona. Mr daha büyük bir işlem neticede, hem de ilaçlı mr yapacaklarmış. Ne zaman çekilecek istersen önce bir vajinal ultrasonu kabul et önemli bir durum olabilir ihmal etme ama tabi ki içini ferah tut. Doktorlar kötü bşr şeyi atlamamak adına böyle yapıyorlar. Kistin iyi huylu mu kötü huylu mu olduğunu anlamaya çalışacaklar. Panik yapma ama ihmal de etme bence
Merhabalar, kaybınız için üzgünüm. Başınız sağolsun. Umarım sağlıkla gelir bebişiniz. Yeniden hem de korunmayı bırakır bırakmaz gebe kalabilmeniz harika. Erken öğrenip erkenden önlemler alınır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. İçinizi ferah tutun stres en büyük düşmanı gelecek minişlerin. O nedenle kendinize dikkat ederek geçirin bu bir haftayı. Daha erken doktora gitmeniz gerekiyorsa batı beklemeden gidin bence. Sağlıkla gelsin bebiş
Canım benim bundan baya koyu çıkıyor laboquickse bu, aşağıda atıyorum bak benim pikleri.
Panik olma yahu sakin
Ayyy inanamıyorum ne fena olmuş, bildiğim kadarıyla daha da pahalı oluyor üstelik onlarhay Allah bata kadar bol bol yaparsın artık bilinçaltı sana bunu aldırmış resmenn belki de ovulasyonla gerek kalmadan hamile kalacaksındır. Ben 24lü ovulasyon 3lğ gebelik paketinden alıyorum bir aylık iyi gidiyor
Canım ben pek bilmiyorum polikistiklerin çok yğkselemediğinş okumuştum lh değerinin. O nedenle böyle silik gösterebiliyor.
Kız Allah seni ne etmeye
Bunlar da benim pikler M Meltemmisin canım
Değil mi ya benim bence çok koyu ? Çok koyu geldi bana bunlar yanlış mı yorumluyorum? İlk fotoda alttak ve ikinci fotoda sağdaki çizgi test çizgisi canım kontrol değil?Canım senin de yeterli koyulaşma yok benim de böyle çıkıyordu önceki aylar her ay mı böyle?
Canım soldaki çizgi kontrol çizgisi sağdaki çizgi ile aynı koyulukta olmalı senin tam pik olmadan çatlıyor benimki gibi benim de böyleydi işte, bu ay bi macun kullandım ilk kez kopkoyu bi yumurtlama gördümDeğil mi ya benim bence çok koyu ? Çok koyu geldi bana bunlar yanlış mı yorumluyorum? İlk fotoda alttak ve ikinci fotoda sağdaki çizgi test çizgisi canım kontrol değil?
Uzay gemisi bunlar yumurtlama günündeki testler mi ? Yoksa farklı bir gün müDeğil mi ya benim bence çok koyu ? Çok koyu geldi bana bunlar yanlış mı yorumluyorum? İlk fotoda alttak ve ikinci fotoda sağdaki çizgi test çizgisi canım kontrol değil?
Bunun gibiydi bundan koyu olmuyor muEn koyusu bu oluyo bu testin seninki nasıldı canm
Oluyor aslında olan çok var yumurtlamada sıkıntı varsa olmaz işte benim de öyleydi koyulaşmadan açılıyordu rengeBunun gibiydi bundan koyu olmuyor muLaboquick mi markası
Nasıl yani ben anlamadım şimdi t c den koyu olunca pik olmuyor mu zaten?Canım soldaki çizgi kontrol çizgisi sağdaki çizgi ile aynı koyulukta olmalı senin tam pik olmadan çatlıyor benimki gibi benim de böyleydi işte, bu ay bi macun kullandım ilk kez kopkoyu bi yumurtlama gördüm
Ya evet ters koymuş testi şimdi farkettimNasıl yani ben anlamadım şimdi t c den koyu olunca pik olmuyor mu zaten?
Canım t çizgin c den daha koyu yani pik olmuş senin arkadaşlar t çizgisini c nin yerinde sandılar galiba çizginin silikleşmesini bekliceksin artık öyleydi heralde böyle olup silikleşince çatlamış oluyordu galibaDeğil mi ya benim bence çok koyu ? Çok koyu geldi bana bunlar yanlış mı yorumluyorum? İlk fotoda alttak ve ikinci fotoda sağdaki çizgi test çizgisi canım kontrol değil?
Canım bence yanlışlık var burda bir karışıklık oldu sanırım. T çizgisi c cizgisi ile aynı koyulukta veya daha kalın ve koyu olmalı. Testi anlatanlar da testin içinde de öyle yazıyor. Burada önemli nokta t çizgisinin c ile aynı veya cden daha koyu olması gerekiyor. C nin koyuluğu o kadar kritik değil yani bence sen de yok yere kendini stres yapmışsın bizim için önemli olan tnin daha koyu olması benim okuduğum dinlediğim baktığım test örnekleri hep öyle canım ?Canım soldaki çizgi kontrol çizgisi sağdaki çizgi ile aynı koyulukta olmalı senin tam pik olmadan çatlıyor benimki gibi benim de böyleydi işte, bu ay bi macun kullandım ilk kez kopkoyu bi yumurtlama gördüm
Senin sıkıntı yok testin normal ben ters koyduğun için resmi ters düşündümCanım soldaki çizgi kontrol çizgisi sağdaki çizgi ile aynı koyulukta olmalı senin tam pik olmadan çatlıyor benimki gibi benim de böyleydi işte, bu ay bi macun kullandım ilk kez kopkoyu bi yumurtlama gördüm
Bunlar geçtiğimiz iki ayın pik günleri canımUzay gemisi bunlar yumurtlama günündeki testler mi ? Yoksa farklı bir gün mü
Evet ben de anlamadımNasıl yani ben anlamadım şimdi t c den koyu olunca pik olmuyor mu zaten?
Kız sen beni niye panik yapıyosunYa evet ters koymuş testi şimdi farkettim
Ayyy sağol canım valla içim gitti bir an tüm bildiklerimi unuttum çok korktum sağolasınCanım t çizgin c den daha koyu yani pik olmuş senin arkadaşlar t çizgisini c nin yerinde sandılar galiba çizginin silikleşmesini bekliceksin artık öyleydi heralde böyle olup silikleşince çatlamış oluyordu galiba
Ödümü kopardın kızSenin sıkıntı yok testin normal ben ters koyduğun için resmi ters düşündüm
Tamam abla ☺Kuzum hepisini yazacam şimdi eve geçiyorum yoldayım