- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Ay yok çıldırcam niye çıkmıyo bu sonuç
sinan çetin kapıyı aralıyor evet ve beklenen bebekle anne karsı karsıyaAy yok çıldırcam niye çıkmıyo bu sonuç
Nefesleri tuttuk bekliyoruz hadi hastane hadiiiAy yok çıldırcam niye çıkmıyo bu sonuç
Yaaa güldürdün vallasinan çetin kapıyı aralıyor evet ve beklenen bebekle anne karsı karsıyaD bak durmadan gelır bence ha geldı ha gelcek
Heyecandan mideme ağrı giriyo içim daralıyoNefesleri tuttuk bekliyoruz hadi hastane hadiii
ay ne güzel süpriz olacak onada şok olacakYaaa güldürdün vallaişi gücü bıraktım sayfayı yeniliyorum eşim eve geldi gitti oldun mu dye sordu olmak üzereyim karnım ağrıyo dedim olmazsın inşaAllah dedi hadi artık açıklansa bi
Valla ben bile gerildimHeyecandan mideme ağrı giriyo içim daralıyo
585 değerim hamileyim dimi şaka gbi yaValla ben bile gerildim
Evveett gebesinnnn585 değerim hamileyim dimi şaka gbi ya
ben anlamıyorum oyle dımı anlayan yazsınn585 değerim hamileyim dimi şaka gbi ya
ay canımm tebrık ederımm gözünn aydınnn olsunnn sağlıkla kucağına al inşallahhhh Allah bu mutlulugu bu ay bızede nasip et yarabbim585 değerim hamileyim dimi şaka gbi ya
Amiiin çokca Allahım dileyen herkeze nasip etsin çok teşekkür ederim canımay canımm tebrık ederımm gözünn aydınnn olsunnn sağlıkla kucağına al inşallahhhh Allah bu mutlulugu bu ay bızede nasip et yarabbim
hayırlı olsun canım:)585 değerim hamileyim dimi şaka gbi ya
Çok teşekkür ederim canımhayırlı olsun canım:)
Daha nolsun harikaaaa585 değerim hamileyim dimi şaka gbi ya
bi tedavi ılac kür felan kullandınmı bu ayAmiiin çokca Allahım dileyen herkeze nasip etsin çok teşekkür ederim canım
İnanamıyorum ilk siz duydunuz şu an oturdum ağlıyorumDaha nolsun harikaaaa
Yok canım hiç kullanmadım bu ay araştrdım regl olduktan sonra başlayım küre dyodumbi tedavi ılac kür felan kullandınmı bu ay
Yaaa kıyamam kii Rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum benimmmİnanamıyorum ilk siz duydunuz şu an oturdum ağlıyorum