- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
işyerındeyım bende ağlıcam yapmayın aman ağla gıtsın yada mutlulktanİnanamıyorum ilk siz duydunuz şu an oturdum ağlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işyerındeyım bende ağlıcam yapmayın aman ağla gıtsın yada mutlulktanİnanamıyorum ilk siz duydunuz şu an oturdum ağlıyorum
Ağla ağla mutluluktan aksın gözyaşlarıİnanamıyorum ilk siz duydunuz şu an oturdum ağlıyorum
belirtin varmıydı yaYok canım hiç kullanmadım bu ay araştrdım regl olduktan sonra başlayım küre dyodum
Amin canım inşaAllah sağlıklı bi gebeliktirYaaa kıyamam kii Rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum benimmm
yumurtlama takip ettin mi hangi günler değerlendirdiiin aydınlat biziYok canım hiç kullanmadım bu ay araştrdım regl olduktan sonra başlayım küre dyodum
Hahhaha dönemiyorum bebeğim 15 Marta kadar yasak ozamana kadarda buna alışırsınız zaten beni böyle kabul et FionammGeminiWoman kuzu eski nikine dön seni içselleştrimişim fena halde bak bu kim ola ki diyom
Hahhaha dönemiyorum bebeğim 15 Marta kadar yasak ozamana kadarda buna alışırsınız zaten beni böyle kabul et Fionamm
Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim adınıza585 değerim hamileyim dimi şaka gbi ya
Doktora giittik kuzum klomen verdi bana geçen ay sonra gün aşırı birliktelik önerdi klomenden sonra tekrar çağırdı yumurtanın biri çatlamış bile ikinci ve üçüncü hazırda bekliyo gün aşırı ilişkiye devam dedi bizde gün aşırı yaptık yani ilk klomende kalacağımı blmiyodum yanında ek olarak duphaston hapı verdi bideyumurtlama takip ettin mi hangi günler değerlendirdiiin aydınlat bizi
Çok teşekkür ederim geçen ay ilk defa doktora gittik klomen verdi sonra hap bittikten sonra tekrar çağırdı gittik yumurtanın biri çatlamış dğer ikisi hazırda bekliyo gün aşırı ilişkiye devam dedi bde duphaston yazdıÖncelikle hayırlı olsun çok sevindim adınıza
Ben yeni katıldım bi tedavi süreciniz olmuş muydu neler kullanıldı biraz anlatır mısınız
Gelebilsem gerçekten aşırı garip duygular hissediyorum bi yandan ağlıyorum bi yandan yarın misafirim gelcek pandispanyam tutmadı ama umrumda değilKendine gel de soru cevabı yap herkes çok merak ediyor P peygambercicegikokusu
Virüs var hamılesın sen alma misafir felanGelebilsem gerçekten aşırı garip duygular hissediyorum bi yandan ağlıyorum bi yandan yarın misafirim gelcek pandispanyam tutmadı ama umrumda değil
Yaa ne güzel ilkte tutmuşDoktora giittik kuzum klomen verdi bana geçen ay sonra gün aşırı birliktelik önerdi klomenden sonra tekrar çağırdı yumurtanın biri çatlamış bile ikinci ve üçüncü hazırda bekliyo gün aşırı ilişkiye devam dedi bizde gün aşırı yaptık yani ilk klomende kalacağımı blmiyodum yanında ek olarak duphaston hapı verdi bide
Tekrar hayırlı olsun sağlıcakla doğar İnşALLAHÇok teşekkür ederim geçen ay ilk defa doktora gittik klomen verdi sonra hap bittikten sonra tekrar çağırdı gittik yumurtanın biri çatlamış dğer ikisi hazırda bekliyo gün aşırı ilişkiye devam dedi bde duphaston yazdı
Ama bak mesela ben yumurtaladığım zaman adet öncesi göğüslerim aşırı hassaslaşıyo adet sancıları giriyo 1 hafta 10 gün öncesinden ve adet olduğum zamanlar çok sancılı geçiyor.. ama yumurtlama olmayan aylar kahve rengi leke şeklinde sıfır ağrısız sıfır hassasiyetsiz adet dönemi geçiriyorum..bence çatlama olmasa kiste çevirse bu belirtileriyaşamadan kahve leke şeklimde olurum gibi geliyoEvet düne göre aslında baya açık ve ince. Benim de sanırım senin gibi her ay silikleşmeye başlayınca ben çatladığını düşünüyorum. Gerçekten de 12 13 gün sonra regl oluyorum çatlamaya göre. Bence de kiste çevirirdi diye düşünüyorum. Ama yumurtlama olmasa da regl olabildiğini okumuştum o da kafamı karıştırıyor ah içerde olan bitenleri bir görsek o kadar istiyorum ki
17 gibi geldi banaevrem92 sence bu pik kaçtır kuzu ? alalım hemen tahminleri benim bu ay pik çok koyulaşmadı böyle oldu
küçük di mi büyüyememiş çok heralde kuzu17 gibi geldi bana