- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Yarın tekrar test yapayım pazartesi patronlarım yok iş yernde olmak zorundayım salıya da randevumu alayım kuzum çok canım sıkıldı çok gerildim niye olmuyorum diyeİnşallah olmazsın canım olursan tarihi güncelleriz
Normal de 1 2 gün önce olman lazımdı regl haftasonuna da geçir olmazsan bence pazartesi git kuzu
Belkıde gebesindirYarın tekrar test yapayım pazartesi patronlarım yok iş yernde olmak zorundayım salıya da randevumu alayım kuzum çok canım sıkıldı çok gerildim niye olmuyorum diye
İnsan olmayınca daha da geriliyorYarın tekrar test yapayım pazartesi patronlarım yok iş yernde olmak zorundayım salıya da randevumu alayım kuzum çok canım sıkıldı çok gerildim niye olmuyorum diye
Verdim canım sonuç 2 de çıkıcakP peygambercicegikokusu canım kan verdin mi?
Yarım saat kalmış çok heyecanlıVerdim canım sonuç 2 de çıkıcak
2 de çıkıcak canım bekliyorum bakalımP peygambercicegikokusu geldımı tahlil sonucu
Hastanenin online sonuç yeri vardır oraya bak daha erken çıkabilir2 de çıkıcak canım bekliyorum bakalım
Yarım saat kalmış çok heyec
Evet ya sürekli giriyorum siteye çıkmamış henüzYarım saat kalmış çok heyecanlı
Ordan bakıyorum dakikada bir sayfayı yeniliyorumHastanenin online sonuç yeri vardır oraya bak daha erken çıkabilir
Hadi hayırlı haberlerle inşallahOrdan bakıyorum dakikada bir sayfayı yeniliyorum
mail adresı aldılarsa orayada geliyorVerdim canım sonuç 2 de çıkıcak
Keşke kuzum ama sanmıyorum pazartesi gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bide birşey hissetmiyorumBelkıde gebesindir
Allahım bize de böyle beklemeyi nasip etHastanenin online sonuç yeri vardır oraya bak daha erken çıkabilir
Aynen kuzum öyle yapayımİnsan olmayınca daha da geriliyortesti tekrarla bakalım yarın ne çıkacak duruma göre de salı randevunu alırsın kuzu
belkı ıdrara gecmemıstır daha cunku cok fazla bı gecıkmenız yok suan stres yapmayınKeşke kuzum ama sanmıyorum pazartesi gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bide birşey hissetmiyorum
Ben malesef oldum ve bıktım artık yaİnşallah olmazsın canım olursan tarihi güncelleriz
Normal de 1 2 gün önce olman lazımdı regl haftasonuna da geçir olmazsan bence pazartesi git kuzu
Amin aşkısı aminnnnn birbirimizi adetlerimiz geçtii silik çizgi çıktı diye sevindirmeyiiii nasip etttAllahım bize de böyle beklemeyi nasip et
8 gün gecikme var kuzum internette okudum 7 günden fazla gecikmesi normal kabul edilmiyor yazıyorbelkı ıdrara gecmemıstır daha cunku cok fazla bı gecıkmenız yok suan stres yapmayın
belli olmaz dur bakalımm8 gün gecikme var kuzum internette okudum 7 günden fazla gecikmesi normal kabul edilmiyor yazıyor