- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün pik bugün çatlamış canım
Bugunu ve yarini degerlendiricem dun aksami degerlendirdim ☺Dün pik bugün çatlamış canım ☺
canım normalde 5 ve üzeri değerler hamilelik olarak değerlendirilir ama regl gecikmesinden sonra netleşir inşallah vardır :)kızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime 3 gün var nasıl sizce
inşallahhh canımmcanım normalde 5 ve üzeri değerler hamilelik olarak değerlendirilir ama regl gecikmesinden sonra netleşir inşallah vardır :)
Yok canım bat 26 eylül bakalım kısmetse o zaman yapacağımTakılma canım. Naptın sen tekrarladın mı testi?
Ooooo maşallah bal gibi hamişsin kızkızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime 3 gün var nasıl sizce
teşekkür ederim canımmm inşallah sağlıkla ilerlerOoooo maşallah bal gibi hamişsin kız
Kızlar hergün ovu testi mi atcam valla pike kadar
canımm valla tebrik ederim..direk hamişsin iki günde bir tekrar etmek gerekiyor iki katına çıkması gerekiyor testin:) inşallah bebeğin tutunur sana canımmmkızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime 3 gün var nasıl sizce
Ne kadardır bekliyodun naptın bu ay özel biişi yaptın mıteşekkür ederim canımmm inşallah sağlıkla ilerler
Maşallah canım çok daha düşük değerlerle öğrenip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alanlar var, değerlere takılma iyi düşün iyi olsun bebeğin seninlekızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime 3 gün var nasıl sizce
inşallah kuzum yarın doktor kontrolüm var daha önce iki gebelik kaybım var pıhtılaşmadan dolayı bu sefer temkinli gidiyorum inşallah benimle olur hepcanımm valla tebrik ederim.. iki günde bir tekrar etmek gerekiyor iki katına çıkması gerekiyor testin:) inşallah bebeğin tutunur sana canımmm
Bence kendini strese sokmayıp 1 hafta sonra versin kan stresli işler kendini bunaltmasıncanımm valla tebrik ederim..direk hamişsin iki günde bir tekrar etmek gerekiyor iki katına çıkması gerekiyor testin:) inşallah bebeğin tutunur sana canımmm
merak etme Allahın izni ile bu kez kötü bişi olmıcak. öyle dua et..inşallah kuzum yarın doktor kontrolüm var daha önce iki gebelik kaybım var pıhtılaşmadan dolayı bu sefer temkinli gidiyorum inşallah benimle olur hep
17 aydır bekliyordum canım ama bu süre içinde iki gebelik kaybım var şuanda coraspin kullanıyorum diğerlerinde kullanmamıştım . bu ay ben günde bir tane kuru incir yedim eşimede keçiboynuzu kürü yapıp sabah akşam içirdim başkada bişey yapmadım canımNe kadardır bekliyodun naptın bu ay özel biişi yaptın mı
inşallah canımmmmmerak etme Allahın izni ile bu kez kötü bişi olmıcak. öyle dua et..
Bende şimdi her gün 1 tane incir yiyom inofolic combi kullanıyom inş olur benimde 7 ay önce dış gebelik yasadım17 aydır bekliyordum canım ama bu süre içinde iki gebelik kaybım var şuanda coraspin kullanıyorum diğerlerinde kullanmamıştım . bu ay ben günde bir tane kuru incir yedim eşimede keçiboynuzu kürü yapıp sabah akşam içirdim başkada bişey yapmadım canım