Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kuzum merhabalar bana bir doktor çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor dedi ve ultrason görüntülerini attı, sen hiç rahimde sıvı birikmesine dair ultrason görüntüsü gördün mü sana atsam anlar mısın, içimde bişey özel ameliyat için abartılı bir yorum yaptı diyor nedense

Bana da devlet hastanesinde hsg çekildi, raporda ufacık bir sorun bile yok ama cdyi gösterdiğim bir doktor çikolata kistimden dolayı yumurtalığın bağırsağa doğru yapıştığını, sağ tüpün fonksiyonunu yitirdiğini söyledi, kendi ultrasonunda da rahme endiyomrtriyozisten akan sıvı olduğunu embriyonun tutunamayacağını söyledi, kafam karmakarışık hastanenin çıkardığı hsg raporunda bunlar yazmıyor

Merhaba, bu ilk ovülasyon testim yardımcı olursanız sevinirim. Beklenen adet tarihi 31 ocak, uygulama ovülasyon tarihimi cuma gösteriyordu ama testte silik çıktı, ben de devam ettim. Bu son iki günün testi dün gördüğüm en koyu haliydi öncekiler silikti hep. Dün sorduğumda daha olmamış dediler ben de bugün olur diyordum ama bugün daha da silik çıktı. Tarihi mi kaçırdım niye böyle oldu anlamadım. Bugün en yüksek akıntım oldu çok kremsi şekildi yumurta beyazı gibi değil de. Yardımcı olabilecek olan var mı

Eklentiler

• 16A7C463-7E92-4632-8C30-2F0F4994170D.jpeg
    82,4 KB · Görüntüleme: 79
Sıvı alımına dikkat et canım ikisi de pik gibi görünmüyor ama gün aşırı ilişki olsun.

Ediyorum 2 saat hiç su vs içmiyorum ama bugün artık 17. Gün hiç koyulsşmadan böyle silikleşince anlamadım
Stres yapma canım akışını bırak değerlendirin Allah’ın izniyle nasıp eder Rabbim Belki geç yumurtlama olacaktır bak benim daha önceden yaptığın testin fotosuna

Eklentiler

• 0E04617C-DC44-4B40-8BF6-0EC00B9331F1.png
    376,3 KB · Görüntüleme: 80
Allah isteyen herkese versin

Selam görüntünüzü merak ettim teşhis koyuldu mu acaba? Gönrüntüyü mesaj ile atabilir misin rica etsem ve sana uygunsa

merhaba kızlar hormon testi yaptırmıştım e2:40.33 fsh:10.20 lh:9.88 çıktı doktorum fsh hormonun yüksek çıkmış yumurta takibi yapılacak demiş bende hamile kalmaya sorunmu peki dedim tam sorun denemez ama yumurtlamanın azalabileceğini gösterir dedi moralim bozuldu ne demek şimdi bu

Sadece FSH ile bundan emin olamaz doktorunuz yumurta takibini ondan önermiş olabilir anlamak aciksindan.fsh değişken bir hormon çoğunlukla ama 10 üzeri olması istenmez genelde.siz yumurta takibine başlayın en güzeli adetken yumurta sayımı yapar doktor kaç tane olduğunu sorun.birde isterseniz amh testi yapmasını isteyin rezerv hakkında fikir veriyor ama görünen sayı da önemlidir.

adetliyken gittim yumurtalarıma baktı o zaman bak oluşmaya başlamışlar herşey çok güzel gözüküyo falan dedi ayrılırken çok mutluydum ama sonuçları söyleyince şimdi üzüldüm

adetliyken gittim yumurtalarıma baktı o zaman bak oluşmaya başlamışlar herşey çok güzel gözüküyo falan dedi ayrılırken çok mutluydum ama sonuçları söyleyince şimdi üzüldüm
Hiç üzülme ortada hicbisey yokki henüz tek FSH la bu durum anlaşılmaz.digerlerinide yaptır için rahat etsin.

Merhaba zaman geçmiş ama eurofertil tüp bebek merkezinde sperm testini ne kadara yaptirmistiniz acaba ve sonuçtan memnun kaldinizmi

Merhaba zaman geçmiş ama eurofertil tüp bebek merkezinde sperm testini ne kadara yaptirmistiniz acaba ve sonuçtan memnun kaldinizmi
250'ydi. Başta şüpheye düşmüştük, ikinci testi bağımsız bir laboratuvarda yaptırdık ama gerek yokmuş. Eurofertil'de tüp bebek tedavisi gördüm sonrasında

250'ydi. Başta şüpheye düşmüştük, ikinci testi bağımsız bir laboratuvarda yaptırdık ama gerek yokmuş. Eurofertil'de tüp bebek tedavisi gördüm sonrasında
Anladım eşimde vericek bu hafatasonu inş düzgün çıkar bakalım sonucumuz tüp bebek tedavisinden memnun kaldinizmi peki labaratuvarı falan nasıl acaba hastane olarak temiz mi biďe tuttu mu sizin inş olumlu sonuç almışsınızdır fiyat olarak toplam ne kadar ödediniz tüp bebek de teşekkür ediyorum cok

Rica ederim. İlk denemede tuttu. Mart 2021'de başladık tedaviye her şey dahil 21.000 gibi bir şey tuttu sanırım. 9 haftalık olana kadar Prolutex iğneye devam ettim o bayağı pahalıydı. Ben memnun kaldım ama uygulamaları biraz farklı. Bana her merkezde uygulanan rutin kan tahlilleri yapılmadı. Yumurta takibim sadece ultrasonla yapıldı. Merkez binası eski, öyle çok modern bir yer değil ama temiz ve ilgililerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…