Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bakalım bu sefer yine klomen derse femara hiç denemedim ne dersiniz diyim.. benim klomenden öncede reglim bozulmuştu sık sık olmaya başladım ama ağrılı falan yaşamadım normalde çok ağrılı olur, bide bana dupbaston vermişti ağrı olmamasını ona bağlıyorum ben

Bana da duphaston verdi, hatta ilk defa bu doktor verdi ama ona rağmen ağrıdan kıvrandım 1 gün boyunca. Eşim bile farketti daha önce sen böyle olmazdın niye böyle oldu falan dedi. Ne bileyim kuzum herkeste tedavi şekli, aldığı sonuç, yan etkileri vs her şey başka oluyor işte.

Aynen öyle, bide ben vakti geldiyse klomenmiş femaraymış hiçbiririnin önemi olmadığını düşünüyorum.. ah o vakiitt ahhh….

Aynen öyle, bide ben vakti geldiyse klomenmiş femaraymış hiçbiririnin önemi olmadığını düşünüyorum.. ah o vakiitt ahhh….
Kesinlikle öyle kuzum.. gebelik oldu da noldu işte, sağlıkla versin Allah hepimize, hayal kırıklığı yaşatmasın

KIZLAR MFK YÖNETİMİ DİYE BİRŞEY DUYDUNUZMU
Duydum ama hiç mantıklı gelmiyor bana. Herkesin ovülasyon günleri farklı. 3-4 gün ara çok fazla bana göre. Büyük ihtimallr kaçar gibi geliyor bana. Zaten sperm ya da yumurta problemimiz olmasa olurdu şimdiye kadar. Her türlüsünü denedik nihayetinde.

ah canımmm malesef bende de yok temmuzdaki kimyasaldan sonra birdaha olmadı bu ay oldu sandım 4 gün gecikti kan verdim çıkmadı bişey biz açıkçası saldık ne takip ne bişey yapmıyorum sen nasılsınnnn
Valla napim benimde adetlerim 15 te bire düşmüştü yazdan bu yana, yine öyle olur dedim tam randevu aldım yumurtlama oldu.. işte yumurtlamanın 10. Günü ama zerre belirti yok klasik adet belirtilerim başladı.. sancılar,sinir,hafif göğüs hassasiyeti.. randevu kovalıyorum bu ay yine gidicem kısmetse doktora.. ama olmuyor ya şubatta 2 sene olucak olsa olurdu demekki olmuyor…

ah canımmm malesef bende de yok temmuzdaki kimyasaldan sonra birdaha olmadı bu ay oldu sandım 4 gün gecikti kan verdim çıkmadı bişey biz açıkçası saldık ne takip ne bişey yapmıyorum sen nasılsınnnn
Salmak en güzeli aslında.. çoğu insan ne zaman saldık o zaman oldu diyor..hakkımızda hayırlısı olsun canım benim

Merhaba kizlar bu ay rahim filmi çekindim ama çok erken adet oldum başına gelen varmi
Benimde aynısı olmusdu, cekildigim ay erken regl oldum.ama bu yumurtlamanla alakalı hsg cekildigin ay erken yumurtan gelişmiş demekki.herkesin aynı olmaz bence gecikenleride duydum.hsg ile ilgili değil yani.

Benimde aynısı olmusdu, cekildigim ay erken regl oldum.ama bu yumurtlamanla alakalı hsg cekildigin ay erken yumurtan gelişmiş demekki.herkesin aynı olmaz bence gecikenleride duydum.hsg ile ilgili değil yani.
Rahim filmini adetimin 7. Günü oldum 8 . gün başka doktora gittim çünkü cektirdigim doktor tüpler hsg de açıldığı halde laporaskopi yapacaz dedi güvenmeyip bı doktora gittim ultrasonda bakti solda yumurta oluşuyor dedi daha ben adetimin 19.gunu tekrar adet oldum siz rahim filminden ne kadar süre sonra hamile kaldınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

8.gun yumurtalar oluşuyor dediyse 19.gunde regl olduysan o zaman yumurtan yeteri kadar gelişmemiş olabilir canım yumurtlaman olmamis olabilir.anormalde sayılmaz benimde gebe kalmadan 2 ay önce hayatımda ilk defa 17.gunde regl oldum ve yumurtlamam olmadı bundan çok emindim lh testi falan yapıyordum takip yapıyordum.doktora sordum panikledim ilk defa yaşayınca ama doktor normal buldu.her sene her kadın 2 üç böyle şeyler yaşayabilir dedi.ben hsg den sonra 5.ayimda gebe kaldım canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı sana inşallah

Amiin insallah bu ay ailemin yanına gidicem bu ay ara vermek zorundayım inşallah gelecek aya banada nasip olur erken adet olunca biraz şaşırmadım değil ama olabiliyormuş demek bide benim rahim agzim ve iki tupumde tikaliymis 1 senedir ondan hamile kalmadım demekki sağolsun hemşire baya uğraş sonucu açtı çok zor oldu ama anne olmak için nelere katlaniyoruk nelere Allah nasip etsin insallah

Elinden geldiği kadar kafana takmamaya çalış, tüplerin kapaliymis zaten açılması ve fark edilmesi bu kadar erken büyük nimet maşallah.kapaliyken olmazmış zaten.benim tikali değildi filmde sorunda çıkmadı ama kısmet işte olmuyordu 2 buçuk senedir.ben tüp bebek yolundan döndüm son anda Kasım ayı başında tüpe başlayacakdim artık raporum falan hazırdı, tüpe başlayacağım kafasina girince rahatladim sanırım kafa olarak son ayda buldu beni çok şükür

Ya maşallah aslında çok okuyorum tüp bebeğe başlayacağım anda kaldım diye buda kafaya takmanın ne kadar engel olduğunu bize gösteriyor nasılsa tüp bebek yapacağım düşüncesiyle insan rahatlıyor demekki ahh elde olsa hiç bişey takmaz insan ama elde değil işte inşallah biraz başarabilirim bu kafaya takmama olayini

İnşallah basarabilirsin canım, gercekden çok önemli bu durum belliki. En kısa zamanda hayırlı haberlerle gel inşallah

Allahtan ümit kesilmez yavrum denemeye devam ne yapalım hayırlısı

olucak inşallah canım benim Allah büyük ya birgün bizde burada anne oluyoruz diye haykıracağızzzzz AMİİİNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…