Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Anladım cnm çok teşekkür ediyorum bizde orda başlayacağız inş benimde 5. Denemem doktorumun özel kliniği var toplama ve transferi orda yapacak sadece bakalım inş bizde memnun kalırız rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin bize de inş prolutex bende aldım 12. Haftaya kadar devam edeceksin diyor doktorum bide yanında lutinus ikisinide kullanacakmışım bakalimbins fayda eder allahın izniyle

Değerlerinizi nasıl düşürdünüz acaba

Rica ederim, ne demek. Hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın inşallah

26 yaşındayım adetimin 4. günü kan tesli verdim .
ESTRADİOL (E2) (SERUM/PLAZMA) 24.10 çıktı değerim düşük mü? İnt menepoz değerinde gözüküyor yazmakta. Prolastinimde 40 çıktı bilgisi olan yazabilir mi lütfen.

Prolaktin yüksek görünüyor pcos da olabilir erken menepoz değildir inşallah , olsa dahi tedavisi mümkün

kızlar selammmm adetim gecikeli bugün 7 gün oldu kasık ağrım çok hafif oldu bu süreçte ama şuan hiç bişeyim yok sadece göğüs ağrım var biraz ama alıştık artık yani bunlara o yüzden teste de gidesim gelmiyor korkuyorum açıkçası napcaz böyle

Merhaba kızlar, bende aranızda yeniyim 5 yıllık evli 1,5 yıldır çocuk düşünen biriyim korunmayı bırakınca olmadı doktora gittik tsh yüksekliği çıktı o düştü çok şükür yine olmadı hormon testi yaptırdım henüz doktora gösterme zamanı bulamadım ama sonuçlardan belki fikir verecek olan vardır aranızda
Prolaktin 18,7 ng
FSH 4, 75
LH 6,05
Estradiol 49,7
Amh 5,53

Amh yüksek güzel yanı rezerviniz iyi durumda. Ama lh, FSH dan yüksek bu genelde PCO varliginda söz konusu bir durum.fakat tam tani icin ultrason görüntüsüyle desteklenmesi gerekir sadece hormonla tani koymazlar genellikle.onun dışında gayet iyi sonuçlarınız.

Çok teşekkür ederim yazdığınız için bende internetten araştırıp kendime bişeyleri sıkıntı edip duruyorum oldu ki pco çıktı o şekilde hamilelik zorlaşır mi

Çok tesekkür ederim yazdığınız için bende internetten araştırıp kendime bişeyleri sıkıntı edip duruyorum oldu ki pco çıktı o şekilde hamilelik zorlaşır mi
Rica ederim bu biraz kişisel birşey sanırım birde çeşidi var onun PCO ve pcos diye.birinde adetler ve yumurtlama düzenli.digerinde adet sasmalari oluyor düzensiz adet vs. Eğer düzensiz ise zorlastridigini duymusdum yumurtlama tahmin edilmesi zor olduğundan vs.bazi durumlarda da yumurta çok ama kalitesini etkiliyormus yumurta tembelliği vs yapiyormus. Bunu ancak muayene olup doktorunuzun size bir yol çizmesi lazım.belkide hiçbir etkisi olmayan grupdasinizdir var ise dahi.cok var PCO olup sorun yaşamayan.

Allah razı olsun gerçekten yazdığınız için bu kadar detaylı evet henüz sonuçları doktora gosteremedim inşallah gösterince bi sıkıntı çıkmaz Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Allah razı olsun gerçekten yazdığınız için bu kadar detaylı evet henüz sonuçları doktora gosteremedim inşallah gösterince bi sıkıntı çıkmaz Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
İnşallah bir sorun çıkmaz amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Şey acaba benide alirmisiniz aranıza bende anne ollmak istiyorum 2ci bebeğimi kucaklamayi istiyorum ben elif 27 yaşındayım

Iyi aksamlar gebelik yoksa düşmeye başlar dediniz varsa yükselmeye devam mi eder acaba

21.gün progesteron baktığımızda 19 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar baktığımızda 34.5 oldu kafamı karıştırdı

21.gün progesteron baktığımızda 19 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar baktığımızda 34.5 oldu kafamı karıştırdı
14.gun de yumurtlamanız olduğu kesinmiydi peki. Yani takip etmismiydiniz ovulasyon testi yada doktor takibiyle? Yoksa sadece tahmin miydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…