Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Salmak en güzeli aslında.. çoğu insan ne zaman saldık o zaman oldu diyor..hakkımızda hayırlısı olsun canım benim🤲🏻
VALLAHİ BEN KİMYASALI OTELDE TATİLDEYKEN KALMIŞIM AMA OLMADI YİNE Bİ TATİLMİ YAPSAK DİYORUM EŞİME DOLARI GÖRMÜYONMU DELİRME DİYOR HAKLI ADAM SUSTUM VE OTURDUM :KK70:

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-16-01-00-00-56_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2021-11-16-01-00-00-56_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2021-11-16-00-59-32-57_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2021-11-16-00-59-32-57_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 77
olucak inşallah canım benim Allah büyük ya birgün bizde burada anne oluyoruz diye haykıracağızzzzz AMİİİNNNNNNNNNNN 🥰😍😘
VALLAHİ BEN KİMYASALI OTELDE TATİLDEYKEN KALMIŞIM AMA OLMADI YİNE Bİ TATİLMİ YAPSAK DİYORUM EŞİME DOLARI GÖRMÜYONMU DELİRME DİYOR HAKLI ADAM SUSTUM VE OTURDUM :KK70:
Valla bi tatil bizede şart ama hem borcumuz var hemde eşinin dediği gibi ortalık malum ateş pahası😅
Ahh inşallah canım ya inşallah.. şubatta benim 2 sene olucak ben artık baya baya ümidi kestim gibi😞

Kızlar minseo minseo den haber alan var mı? Ara ara hep aklıma geliyor ne güzel aktifti buralar bi zamanlar.. İnşallah güzel haberler almıştır, Rabbim hepimize müjdeler nasip eylesin🤲🏻

selam canımmm bu ayda bomboşuz :) sen nasılsınnn neler var sende bakalımmm
Bende klomen kullandım yumurtam çok geç büyüdü doktor 3. Kutuyu kullandırdı bu seferde birden çok büyüdü..24 ve 26 mm iki yumurta vardı, hemen çatlatalım yoksa kiste dönüşcek dedi.. çatlatma vuruldum 3 gün ilişki.. ama bu kadar büyük yumurta iyi değil diye biliyorum bence kiste çevircek ama hayırlısı tabi… dolu olduğumuz günlerde gelicek kuzum🤲🏻🤍

Bende klomen kullandım yumurtam çok geç büyüdü doktor 3. Kutuyu kullandırdı bu seferde birden çok büyüdü..24 ve 26 mm iki yumurta vardı, hemen çatlatalım yoksa kiste dönüşcek dedi.. çatlatma vuruldum 3 gün ilişki.. ama bu kadar büyük yumurta iyi değil diye biliyorum bence kiste çevircek ama hayırlısı tabi… dolu olduğumuz günlerde gelicek kuzum🤲🏻🤍
kıyamam canım benim inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah birgün bizde anne olacağız 🥰😘😍🐣

Ben gerçekten inanıyorum o gün gelicek bizde anne olucaz🤲🏻
Allahım çok amiiiinnnnnn bende randevu aldım kimyasaldan sonra temmuz ayından beri gitmiyorum doktora kendi haline bırakmıştım bi gideyim bakalım perşembe günü nevarmış ne yokmuş değerlerime baktırayım

Allahım çok amiiiinnnnnn bende randevu aldım kimyasaldan sonra temmuz ayından beri gitmiyorum doktora kendi haline bırakmıştım bi gideyim bakalım perşembe günü nevarmış ne yokmuş değerlerime baktırayım
Git canım git güzel haberler almak nasip olsun inşallah🤲🏻🤍

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Benim Regalim dün bitti soğuk algjnlıpı için antibiyotik kullanıyorum doktora sormaya unuttum acaba bi ay gebelik planlamasam mı antibiyotik olumsuz etkiler mi bilginiz var mı ?

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Benim Regalim dün bitti soğuk algjnlıpı için antibiyotik kullanıyorum doktora sormaya unuttum acaba bi ay gebelik planlamasam mı antibiyotik olumsuz etkiler mi bilginiz var mı ?
merhaba genelde gebeliğinizi farkettiğiniz an bırakın diyorlar ama zaten gebelikte son ilişkiden sonra 15 gün içerisinde belli oluyormuş bir danışın isterseniz ama sorun olacağını sanmam

merhaba genelde gebeliğinizi farkettiğiniz an bırakın diyorlar ama zaten gebelikte son ilişkiden sonra 15 gün içerisinde belli oluyormuş bir danışın isterseniz ama sorun olacağını sanmam
Teşekkür ederim doktora tekrar gidebilme durumum ypk şuan teşekkür ederim. Umarım sorun olmaz dediğiniz gibi bende bulamadım öncesine dair bilgi

X