- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 30
Evet doktor takibiyle yumurtlama gününü falan takip ettik14.gun de yumurtlamanız olduğu kesinmiydi peki. Yani takip etmismiydiniz ovulasyon testi yada doktor takibiyle? Yoksa sadece tahmin miydi.
Yani günden eminseniz 21.gun ki doğru sonucudur aslında daha sonra yükselmesi ki 1 hafta sonra diyorsunuz umut verici olabilir.14.gun yumurtlamanız olmuşsa 21.gunden bir hafta sonra da 30 kusur cikdi dediniz zaten adet gününüz gelmiş olmali 2.sefer progesteron bakdirdiginizda.14 yumurtlamay göre 28 yada 29.gun adet olmanız gerekir.bir test yapın bence.yada birden fazla yumurtlama yaşadınız arkadan oda catlamis olabilir belki, yumurta geliştirici bir ilaç vs kullanmismiydiniz.Evet doktor takibiyle yumurtlama gününü falan takip ettik
Evet klomen kullandım 2 yunurta oluştu aynı anda çatladı başkada yoktu kontrole gittim sürekli 35 günde bi okuyorum ben reglimin geçmesini bekliyorum 5 gün kaldı bugün progesterona baktım 40 olmusYani günden eminseniz 21.gun ki doğru sonucudur aslında daha sonra yükselmesi ki 1 hafta sonra diyorsunuz umut verici olabilir.14.gun yumurtlamanız olmuşsa 21.gunden bir hafta sonra da 30 kusur cikdi dediniz zaten adet gününüz gelmiş olmali 2.sefer progesteron bakdirdiginizda.14 yumurtlamay göre 28 yada 29.gun adet olmanız gerekir.bir test yapın bence.yada birden fazla yumurtlama yaşadınız arkadan oda catlamis olabilir belki, yumurta geliştirici bir ilaç vs n
Normal dongune göre değil ama şu an dongun canım, 35 normal dongun sanırım.ilacla erken gelişip çatlamış önemli olan çatlama zamanı catlamadan 14 yada 15 sonra adet günün olur.bence günün geçmiş şu anEEve
Evet klomen kullandım 2 yunurta oluştu aynı anda çatladı başkada yoktu kontrole gittim sürekli 35 günde bi okuyorum ben reglimin geçmesini bekliyorum 5 gün kaldı bugün progesterona baktım 40 olmus
Bikac gün sonra test yapayım o zamanNormal dongune göre değil ama şu an dongun canım, 35 normal dongun sanırım.ilacla erken gelişip çatlamış önemli olan çatlama zamanı catlamadan 14 yada 15 sonra adet günün olur.bence günün geçmiş şu an
Normalde sıfırlanması gerekiyordu değil mi 40 ama suanNormal dongune göre değil ama şu an dongun canım, 35 normal dongun sanırım.ilacla erken gelişip çatlamış önemli olan çatlama zamanı catlamadan 14 yada 15 sonra adet günün olur.bence günün geçmiş şu an
Evet adet yaklasdikca düşer adet zamanı 0 kusurlu değerler çıkar progesteronda artması inşallah güzel şeylerin habercisidirNormalde sıfırlanması gerekiyordu değil mi 40 ama suan
Ay amin inşallahEvet adet yaklasdikca düşer adet zamanı 0 kusurlu değerler çıkar progesteronda artması inşallah güzel şeylerin habercisidir
merhaba ,Ay amin inşallah
Merhaba evet 6 haftalık hamileyimmerhaba ,
sonucunuz ne oldu acaba ? gebemısınız ?
ayyyyy cok sevındım yaaaa,Merhaba evet 6 haftalık hamileyim
Ay evet heryerdeydimayyyyy cok sevındım yaaaa,
senı goruyordum topıklerde sureklı.
hayırlı olsun canım
yumuta takıbı falan mı yaptırdın ?
Çok sevindim yemin ederimAy evet heryerdeydimyok sadece klomen verdi doktor yumurtam oluşup catliyordu o yüzden takip yapmadı eşimin değerleri sıkıntılıydı vitamin falan verdi onun da geçen ay düzelmisti çok şükür bu ay tuttu ya
Ay hadi inşallah seninde güzel haberlerini alırızÇok sevindim yemin ederim
Maşallah ya.
Bende bu ay femara kullandım bizimde sperm hızı biraz düşük takviye kullanıyoruz bakalım
Bizim morfoloji ve hızda sorun var maxigo verdi doktor biz polen ve keçiboynuzu pekmezi de kullandık her akşam aksatmadan sigarayı azalttı çok ise yaradıÇok sevindim yemin ederim
Maşallah ya.
Bende bu ay femara kullandım bizimde sperm hızı biraz düşük takviye kullanıyoruz bakalım
İnşallah canımm ya , antulusa başladık bakalimAy hadi inşallah seninde güzel haberlerini alırıztakviye ne kullanıyorsunuz
Bizde hız %15ti 35 oldu ama yine az gibi.Bizim morfoloji ve hızda sorun var maxigo verdi doktor biz polen ve keçiboynuzu pekmezi de kullandık her akşam aksatmadan sigarayı azalttı çok ise yaradı
Inşallah inşallah yaBizde hız %15ti 35 oldu ama yine az gibi.
Keçiboynuzu özü bnde yediriyorum inşallah biraz faydası olmuştur
Allah öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Prolaktinimiz en son kaçtı acaba hamıle kaldıgınızda ilaç kullanıyomuydunuz?Prolaktin yüksekken hamile kalınca ek tedavi uygulanıyomu@iloveme
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔34
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔4 ay
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔hayır
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ilk
- KAYBIN VAR MI? ➔1 düşük var
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔prolaktin yüksekliğim var eşimde yoktu
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔folik asit dışında bir şey kullanmadım
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔hayır
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔internetten yumurtlama haftamı dikkate aldım
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔not almadım ama yumurtlama haftası gün aşırı oldu
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔adet belirtilerim vardı 25 nisanda adet bekliyordum belirtim 20 nisanda başladı erken adet olucam sanıyordum
- -AKINTI RENGİ VE TÜRÜ: o ay yumurtlama akıntısı bile farketmedim bu ay yumurtlama olmayan ay diye düşünmüştüm ama yine de deneme yaptık
- -GÖĞÜS HASSASİYETİ: hassasiyet değil ağrı vardı. prolaktine bağlamıştım
- -KASIK AĞRISI: adet ağrısı şeklinde oldu
- -SIRT/BEL AĞRISI:yoktu.
- -KABIZLIK:yoktu
- -DİĞER:uyku vardı ama adet olduğum aylarda bile devamlı uykum olurdu. hepsini prolaktine bağlamıştım
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔sat 27 mart beklenen 25 nisan. Buna göre hesaplarsam 1 gün sonra öğrendim
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔en strestli olduğum aydı. Eğer adet olsaydım rahim filmi çektirecektim ve prolaktin için kan vermek için randevu bile almıştım. Verebileceğim bir tavsiye yok çünkü 3 ay boyunca ne olduysa 4.ay da aynı şekilde oldu. İnşallah isteyen herkese bu duyguyu tattırır.
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. 40 kusuratlardaydi. 3 ayrı doktora gittim bu değerlere ilaç vermedi. Ek tedavi de uygulanmadı. Bir süre dene olmazsa öyle gel dediler. 3 ay içinde hamile kaldımAllah öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Prolaktinimiz en son kaçtı acaba hamıle kaldıgınızda ilaç kullanıyomuydunuz?Prolaktin yüksekken hamile kalınca ek tedavi uygulanıyomu