Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet doktor takibiyle yumurtlama gününü falan takip ettik
Yani günden eminseniz 21.gun ki doğru sonucudur aslında daha sonra yükselmesi ki 1 hafta sonra diyorsunuz umut verici olabilir.14.gun yumurtlamanız olmuşsa 21.gunden bir hafta sonra da 30 kusur cikdi dediniz zaten adet gününüz gelmiş olmali 2.sefer progesteron bakdirdiginizda.14 yumurtlamay göre 28 yada 29.gun adet olmanız gerekir.bir test yapın bence.yada birden fazla yumurtlama yaşadınız arkadan oda catlamis olabilir belki, yumurta geliştirici bir ilaç vs kullanmismiydiniz.

EEve
Evet klomen kullandım 2 yunurta oluştu aynı anda çatladı başkada yoktu kontrole gittim sürekli 35 günde bi okuyorum ben reglimin geçmesini bekliyorum 5 gün kaldı bugün progesterona baktım 40 olmus

EEve

Evet klomen kullandım 2 yunurta oluştu aynı anda çatladı başkada yoktu kontrole gittim sürekli 35 günde bi okuyorum ben reglimin geçmesini bekliyorum 5 gün kaldı bugün progesterona baktım 40 olmus
Normal dongune göre değil ama şu an dongun canım, 35 normal dongun sanırım.ilacla erken gelişip çatlamış önemli olan çatlama zamanı catlamadan 14 yada 15 sonra adet günün olur.bence günün geçmiş şu an

ayyyyy cok sevındım yaaaa,
senı goruyordum topıklerde sureklı.
hayırlı olsun canım
yumuta takıbı falan mı yaptırdın ?
Ay evet heryerdeydim yok sadece klomen verdi doktor yumurtam oluşup catliyordu o yüzden takip yapmadı eşimin değerleri sıkıntılıydı vitamin falan verdi onun da geçen ay düzelmisti çok şükür bu ay tuttu ya

Çok sevindim yemin ederim
Maşallah ya.
Bende bu ay femara kullandım bizimde sperm hızı biraz düşük takviye kullanıyoruz bakalım

Çok sevindim yemin ederim
Maşallah ya.
Bende bu ay femara kullandım bizimde sperm hızı biraz düşük takviye kullanıyoruz bakalım
Bizim morfoloji ve hızda sorun var maxigo verdi doktor biz polen ve keçiboynuzu pekmezi de kullandık her akşam aksatmadan sigarayı azalttı çok ise yaradı

Allah öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Prolaktinimiz en son kaçtı acaba hamıle kaldıgınızda ilaç kullanıyomuydunuz?Prolaktin yüksekken hamile kalınca ek tedavi uygulanıyomu

Teşekkür ederim. Allah razı olsun. 40 kusuratlardaydi. 3 ayrı doktora gittim bu değerlere ilaç vermedi. Ek tedavi de uygulanmadı. Bir süre dene olmazsa öyle gel dediler. 3 ay içinde hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…