Hsgde cubugu iceri alamadi ilaci vermek icin cekilemedimCanım sanırım @Ayseee1987 de darlık vardı aşılama da Bi sıkıntı yaşamıştı hatta. Rahim ağzı darlığı mı tespit edildi, nasıl anlaşıldı hsg de mi? Bazı doktorlar bunu sorun olarak görürken bazıları spermin geçeceğini savunuyorlar. Ama bence böyle bi sorun varsa orayı açmak mantıklı geliyor bana
Canimm
İnşallah canım inşallahM minik mucize92 M Masalmina canlarım çok mutlu oldum benim bebek olduktan sonra giremedim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin @ilovemeveCanikox eczhnm goldies16 Kocasininprensesi93 çok merak ediyorum sizleri bu arada yildizsavascisi canim Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana kucağını doldursun hayırlı haberleri aldırsın sanaaa S sporofit canim seninle adet günlerimiz aynıydı takip ediyorduk ordan hatırlıyorum inseALLAH guzel haberler alırsın Rabbim bu güzel cuma akşamı hurmetine elleriniz açıp evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin girmişken hepinizi bir soriym istedimm
Canım ben iyiyim çok şükür, bebekle uğraşıyoruz yoğun geçiyor. Sen nasılsın ne kadarlık oldu bebek?M minik mucize92 M Masalmina canlarım çok mutlu oldum benim bebek olduktan sonra giremedim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin @ilovemeveCanikox eczhnm goldies16 Kocasininprensesi93 çok merak ediyorum sizleri bu arada yildizsavascisi canim Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana kucağını doldursun hayırlı haberleri aldırsın sanaaa S sporofit canim seninle adet günlerimiz aynıydı takip ediyorduk ordan hatırlıyorum inseALLAH guzel haberler alırsın Rabbim bu güzel cuma akşamı hurmetine elleriniz açıp evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin girmişken hepinizi bir soriym istedimm
3 aylık olcak 1 hafta sonra canim seninki erkekmiydo adi ne oldu durumuz nasıl elhamdulillah çok şükür bizde yoğun vallaCanım ben iyiyim çok şükür, bebekle uğraşıyoruz yoğun geçiyor. Sen nasılsın ne kadarlık oldu bebek?
sağol canım iiyiym ben de şükür inşallah güzel güzel yumuşların olsun :) hayırlısı sağlıklıısı olsun gittiğiniz yollara değsin :)Canimmvalla 2 güne bir cagiriyor doktor yumurtaların durumuna bakıyor. Bugün gittim en son. 9 ya da 10 tane yumrtam var ben de saymaya çalıştım içimden büyük ihtimalle pzt ya da salı toplarız dedi. Cumartesi yine gidicem kontrole. Bir de yaşadığım yerden başka bir ilde doktorum 1 saat 10 dk sürüyor yol. Bakalım hayırlısı. Sen nasılsın?
Sağ ol canim benimsağol canım iiyiym ben de şükür inşallah güzel güzel yumuşların olsun :) hayırlısı sağlıklıısı olsun gittiğiniz yollara değsin :)
bizi de güncellemeyi unutma olur mu :)
Sağoolasın kuzucumm bizim 1 ayımız kaldı kucağımıza almayı bekliyoruz. Hepiniz dualarımdasınız siz neler yapıyorsunuzM minik mucize92 M Masalmina canlarım çok mutlu oldum benim bebek olduktan sonra giremedim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin @ilovemeveCanikox eczhnm goldies16 Kocasininprensesi93 çok merak ediyorum sizleri bu arada yildizsavascisi canim Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana kucağını doldursun hayırlı haberleri aldırsın sanaaa S sporofit canim seninle adet günlerimiz aynıydı takip ediyorduk ordan hatırlıyorum inseALLAH guzel haberler alırsın Rabbim bu güzel cuma akşamı hurmetine elleriniz açıp evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin girmişken hepinizi bir soriym istedimm
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu inşallahM minik mucize92 M Masalmina canlarım çok mutlu oldum benim bebek olduktan sonra giremedim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin @ilovemeveCanikox eczhnm goldies16 Kocasininprensesi93 çok merak ediyorum sizleri bu arada yildizsavascisi canim Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana kucağını doldursun hayırlı haberleri aldırsın sanaaa S sporofit canim seninle adet günlerimiz aynıydı takip ediyorduk ordan hatırlıyorum inseALLAH guzel haberler alırsın Rabbim bu güzel cuma akşamı hurmetine elleriniz açıp evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin girmişken hepinizi bir soriym istedimm
Ayyy inseALLAH sağlıkla kucağına allirsin valla bizde bebisle uğraşıyoruz 3 aylık olduk uykusuz geceler yaşıyoruz ama onlar için değer Rabbim bu duyguyu bile herkese yasatsinSağoolasın kuzucumm bizim 1 ayımız kaldı kucağımıza almayı bekliyoruz. Hepiniz dualarımdasınız siz neler yapıyorsunuz
Canım yaa çok düşüncelisin çok sağ ol
oh süper canımcım maşallah güzel güzel embriyo olsunlar hemencik tutunsunlar. gelişimi ile ilgili aradılar mı ?Canım yaa çok düşüncelisin çok sağ olçıktım opudan 15 yumurta toplanmış duyunca bir şaşırdım yarın bilgi verecekler. Bir hafta 10 gün içinde adet olursun o zaman gel dedi. Bakalım inşallah güzel güzel embriyolar oluşsun inşallah
Canimm evet aradılar ama okuldaydim bugün nöbet filan çok yoğundu yetiemedim aramaya.. Sonra aradım onlar açmadı delircem meraktanoh süper canımcım maşallah güzel güzel embriyo olsunlar hemencik tutunsunlar. gelişimi ile ilgili aradılar mı ?
,adet olunca gel dediklerine göre bi sonraki döngüde transfer planlıyor sanırım doktorun, işiniz ras gitsin :)
ara ara sen hiç bırakma bebelerin olcak onlar senin peşinizdeyim de taciz et onları :)Canimm evet aradılar ama okuldaydim bugün nöbet filan çok yoğundu yetiemedim aramaya.. Sonra aradım onlar açmadı delircem meraktanbir daha arayacağım az sonra. Sapik gibi sıkıştırayim bakayım belki bıkıp açarlar telefonu
ara ara sen hiç bırakma bebelerin olcak onlar senin peşinizdeyim de taciz et onları :)