ya maşallah kuzu güzel rakamlar çok :)Canım benim dün 3. gündü arayıp bilgi verdiler. 2 tanesini dondurmuslar geriye kalanlari 5 ve 6. Güne kadar takip edeceklermis. Güzel gidiyor şimdiliktransfer tam net değil. Adet olunca kontolr edecek bakacakmis. Herhalde o duruma göre bir tarih verecek bana. Kasım ya da Aralık bilmiyorum ama çok heyecanlı gerçekten yalnız opudan beri karnım aşırı gergin ve göbek deliğinin arkası eğilip kalkarken ya da ani hareketlerde ağrıyor. Ne zormuş bu süreç Allah sonunu hayra çıkarsın
aaa nasıl ya?Canım benim çok sağ ol. Dün 5. Gündü aradılar yeterli olgunluğa ulaşmamış başka dondurmadik dediler. Biraz moralim bozuldu açıkçası o kadar yumurtadan kala kala 2 tane 3. Gün embriyosu kaldı.Hayırlisi diyorum artık bakalım ne olacak..
Canım benim bizde benim tüplerin ikisi de kapalı o yüzden yaptırdık tüp bebeği. Erkek faktörü yok sadece eşim sigara içiyor diye mikroçip yapalim dediler onu da yaptırdik. Bilemiyorum ki neden baya moralim bozuldu bu duruma. Ama tabi olacaksa 3. Gunle de olur. Ben 5. Güne gidenler daha iyi diye duymuştum o yüzden çok üzüldüm. Ben Aydın in bir ilçesindeyim ama İzmir'e gidiyorum. Medical Park Funda Hanım. Gerçekten cok ilgili bir doktor ve ekip. Umarım iyi sonuclaniraaa nasıl ya?
neden bozulma olmuş peki? sizde erkek faktörü var mıydı canım?
olsun olacağı varsa zaten 2 tane 3 gün embrşyosuyla da olur sen hiç sıkma canını var bunda da bir hayır.
paylaşmak istemezsen burdan özelden de yazabilirsin hangi şehirdeydin ?
Aaaaaa ilk defa duydum..Bizim aşılama ile olmazmış canim prosedür diye yapılıyor
Merhaba3 ay femarada kullandim her ay farkli gunlerde denedik oyle olmadi boyle olmadi kac sene gecti.. insallah sende işe yarar benim prolaktin sorunumda vardi belki ondan da olmamis olabilir.. onumuzdeki sene sagligimiz elverirse tup bebis deneyecegim direk.
Benim o sekildeydi.. dostinex kullandim dikaktli kullanmalisin doktor bana nasil kullanacagimi cok iyi anlatmamisti 3 gunde bir yarim alinmasi gerekiyor prespektusunde ne zaman ne kadar alacaginiz yaziyor dikkatli kullanin..ben hemen hemen 3 ay kullandim ama halen arttiriginin farkina variyorum gogus agrilarim cok oluyor arttigi aylarda...Merhaba
Prolaktin değeriniz kaç acaba? Benim en son 38 çıktı ve doktor problem değil dedi..
Bazı doktorlar problem diyor…
Bu durum engel mi gebelik için acaba?.Benim o sekildeydi.. dostinex kullandim dikaktli kullanmalisin doktor bana nasil kullanacagimi cok iyi anlatmamisti 3 gunde bir yarim alinmasi gerekiyor prespektusunde ne zaman ne kadar alacaginiz yaziyor dikkatli kullanin..ben hemen hemen 3 ay kullandim ama halen arttiriginin farkina variyorum gogus agrilarim cok oluyor arttigi aylarda...
Evet 2 doktora gittim ikiside engel dedi cunku rahmim.kalinlasmis hamile gibi ve o sekilde oldugunda yumurtlamam olmuyordu..Bu durum engel mi gebelik için acaba?.
Benim de regl öncesi göğüs ağrım hep olur belirgin şekilde
Anladım, ben yumurtlama görüyorum aslında çatlama da ama genelde prolaktin değerim çok düşük değil cuma doktora gideceğim ben de konuşayımEvet 2 doktora gittim ikiside engel dedi cunku rahmim.kalinlasmis hamile gibi ve o sekilde oldugunda yumurtlamam olmuyordu..
Bizim aşılama ile olmazmış canim prosedür diye yapılıyor
Bir tane varmış canım 17 mm dedi pazartesi kısmetse aşılama ama geç çağırdı sanki pazartesiye inşallah catlamaz . Sen ne yaptın oldun mu işleminiNaptın kuzum görmüşken yazayım dedim büyüyor mu senin inatçı yumişler ?
Bir tane varmış canım 17 mm dedi pazartesi kısmetse aşılama ama geç çağırdı sanki pazartesiye inşallah catlamaz . Sen ne yaptın oldun mu işlemini
Allah razı olsun canım benimmm❤❤❤
Yaaaaaa yusra oldun mu sen nasıl geçti heyecanlıyım bende Ağrı sızı oldu mu bir de ne kadar yatırdı islem sonrası???
Allah razı olsun canım benimmm❤❤❤
Yaaaaaa yusra oldun mu sen nasıl geçti heyecanlıyım bende Ağrı sızı oldu mu bir de ne kadar yatırdı islem sonrası???
Merhabalar daha önce nisan ayı aşılama yaptıranlar grubuna yazmıştınız sizin aşılama bir türlü kısmet olmamıştı şimdi görünce yazmak istedim. Bu aşamaya geldiğiniz için çok mutlu oldumOldum sabah gittik erkenden eşim spermleri yıkama işlemi yapilirken benim yatış yapıldı sonra 1.30 saat sperm yıkama bekleyin sonra sperm alın gelin dediler o sırada doktorum beni aldı seni hazırlayalım eşin getirsin dediler. O sırada yatırdı doktorum mesela burada hiç okumamıştım sperm verilmeden önce iyice yıkandı vajina içim filan sperm öldürücü enfeksiyon mukus varsa temizlensin dedi doktorum. Daha sonra geldi sperm onu ince çubuk gibi şırınga gibi şeyle oraya yolladıagrım sizim hiçbir şey hissetmedim doktorum 10 dk yatıp gidebilirsin dedi ama ben 30 saat yattim sonra jel verdi bana 15 günlük progesteron içeren onu bitirince gel test yapalım dedi.olasi 15 gün önceden de kanama vesaire olursa gel dedi.Daha sonra ilişki önerdi gün aşırı sonradan gelişen yumurtan olabilir dedi. Aklımda bu kadar var sormak istediğin başka şey varsa diyebilirim. Yeterince açıklayamaya çalıştım aklımda olanları..