- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
valla benim iğneyle güzel cevap verdi 2. kutuyu aldırmadı bile dr. bilmiyorum yaa. Denemek için denedik işte o zamanBende anlmıyorum.. genelde okuduklarıma göre söylüyorum ilaçla güzel büyüten yumurtada aşılama olunca iğneye geçiyorlar amaç ne ki büyüme süresini mi kısaltmak acaba
Nasip işte.. ben artık vaktini saatini beklediğini düşünüyorumvalla benim iğneyle güzel cevap verdi 2. kutuyu aldırmadı bile dr. bilmiyorum yaa. Denemek için denedik işte o zaman
canım test günün bugündü sanırım inşallah güzel haberlerleNasip işte.. ben artık vaktini saatini beklediğini düşünüyorum
Adet olmadım sabah ilk idrarla yaptım ama negatif malesefcanım test günün bugündü sanırım inşallah güzel haberlerle
Canım yardımcı olmak isterdim ama hiç bilgim yok doktoruna güven benceSELAM KIZLAR BUGÜN NİHAYETİNDE ADET OLDUM KİMYASAL GEÇİRDİKTEN SONRA KANAMAM GELDİ YENİ ADETİMDE 41 GÜN SONRA GELMİŞ OLDU BÖYLE OLAN VARMI BENİM GİBİ DOKTORA YAZDIM AZ GELİYOR AMA DEDİM NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ HİÇ GELMEMESİ SORUNMUŞ
Benimde transferin 6. Günü bitiyor testim Buda kan yarın versem mi yada daha ileri günde mi bilemedim heyecanlıyım
Sağol canımBence ver takibini yap bakalım artış nasıl devam edicek, bu arada Hayırlı olsun
Yok tatlım yok ben bu ay da tırt
Dün iğneden sonraki 14. Günümdü sabahı yaptım negatif, bu sabah leke geldi elendim yani.. doktorumda 2 hafta hastanede yokmuş diğer adetinde gelirsin dedi.. artık yeni ay yeni umutlar demeye de dilim varmıyorYok tatlım yok ben bu ay da tırtbu sabah test yaptım iğneden sonra 11.gün. Tabii ki negatif. Sen ne zaman test yapacaksın?
Ama senin ümidini kesmen için çok erken 11. Günde çıkmaz ki zatenDün iğneden sonraki 14. Günümdü sabahı yaptım negatif, bu sabah leke geldi elendim yani.. doktorumda 2 hafta hastanede yokmuş diğer adetinde gelirsin dedi.. artık yeni ay yeni umutlar demeye de dilim varmıyor
Benim de hayalet çizgi de olsa çıkardı mutlaka. Benim durum biraz değişti artık tedavi olmayacağım. Kısmetimizde varsa Allah verir diyorum artık oluruna bırakacağım. Eşime bu konuda çok kırıldım çünkü. Geri vites de atamamDün iğneden sonraki 14. Günümdü sabahı yaptım negatif, bu sabah leke geldi elendim yani.. doktorumda 2 hafta hastanede yokmuş diğer adetinde gelirsin dedi.. artık yeni ay yeni umutlar demeye de dilim varmıyor
Belli olmaz ya bi iki gün sonra tekrar dene..Hemen tez karar verme kız adama darılıpBenim de hayalet çizgi de olsa çıkardı mutlaka. Benim durum biraz değişti artık tedavi olmayacağım. Kısmetimizde varsa Allah verir diyorum artık oluruna bırakacağım. Eşime bu konuda çok kırıldım çünkü. Geri vites de atamam
Ya sinirle büyük konuştum işte geri dönemiyorumBelli olmaz ya bi iki gün sonra tekrar dene..Hemen tez karar verme kız adama darılıpGerçi vakti gelmediyse tedavi olup uğraşsakta olmuyor..
Zaman herşeyin ilacı.. amin kuzum aminnYa sinirle büyük konuştum işte geri dönemiyorumyalvarırsa bakarız aynen öyle kuzum yaa olacağı varsa inan ki en imkansız durumda bile oluyor. Hayırlısı olsun hepimiz için
İyilik canım senden naberkızçeler nabersiniz varmı güzel haberi olan