Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Selam kızlar sizlere güzel bi haberle döndüm :) adetimi 3gün geçtikten sonra test yaptım çok silik çıktı.. Eşim yine mi silik dedi yoktur boşver dedi, sonra ertesi günü sabah idrara sıkışıkken test almaya gittim erken gebelik testi varmış sadece ondan aldım test yaptım 2.çizgi biraz daha belirginleşerek çıktı.yani batı 4 gün geçmişti.. hemen koşarak kana gittim sonucum tam 3 saat sonra çıktı ve 8,65 betam.. inşallah 2 gün sonra yükselmiş olur... ben çok mutlu oldum allahım herkesi sevindirsin inşallah:)çok kalppp...
Çok tebrik ederim ❤️ Umarım sağlıkla ilerler.
Acaba geç döllenme mi 🤔 3 gün gecikmeye 8 küsür çıkması bana az geldi de…
Tabi önemli olan artma oranı, ilk öğrendiğin oran değil 🤗

Çok tebrik ederim ❤️ Umarım sağlıkla ilerler.
Acaba geç döllenme mi 🤔 3 gün gecikmeye 8 küsür çıkması bana az geldi de…
Tabi önemli olan artma oranı, ilk öğrendiğin oran değil 🤗
Cok tesekkur ederim canim❤cevabin cok iyi geldi.. uzun zamandir bisey yazmiyorum ama sizleri hep takip ediyorum..😃Bana da cok az geldi yarin tekrar kan testi yapicam cumartesi gunu yapmistim pazartesi gunude 2 kati oluyordu dimi.. ben o kismi tam hatirlamiyorum.. birde uygulamaya gore 4 gun bana gore 2 gun gecikti.. insallah artar bakalim suan cok tarifsiz duygular icindeyim ne sevinebiliyorum ne kendimi hamile gibi hissediyorum ne olacagini bilmiyorum cunku.. sadece şuan yasadigim buyuk bi uykusuzluk var gece uyuyamiyorum sabah erkenden kalkiyorum.. dengem bozuldu..hic bi belirtim yok.. karnima ara ara adet agrisi giriyor okadar...

Cok tesekkur ederim canim❤cevabin cok iyi geldi.. uzun zamandir bisey yazmiyorum ama sizleri hep takip ediyorum..😃Bana da cok az geldi yarin tekrar kan testi yapicam cumartesi gunu yapmistim pazartesi gunude 2 kati oluyordu dimi.. ben o kismi tam hatirlamiyorum.. birde uygulamaya gore 4 gun bana gore 2 gun gecikti.. insallah artar bakalim suan cok tarifsiz duygular icindeyim ne sevinebiliyorum ne kendimi hamile gibi hissediyorum ne olacagini bilmiyorum cunku.. sadece şuan yasadigim buyuk bi uykusuzluk var gece uyuyamiyorum sabah erkenden kalkiyorum.. dengem bozuldu..hic bi belirtim yok.. karnima ara ara adet agrisi giriyor okadar...
Ne aktif bir topikti burası… Ben de artık sadece okuyucu gibi takılıyorum ama senin adını görünce bir yazayım dedim 🤗
Aynen 2 kat artması gerekiyor, hatta %60 bile yeterli diyorlar.
Umarım çooook güzel artar, yarın bana da haber vermeyi unutma 😘

Ne aktif bir topikti burası… Ben de artık sadece okuyucu gibi takılıyorum ama senin adını görünce bir yazayım dedim 🤗
Aynen 2 kat artması gerekiyor, hatta %60 bile yeterli diyorlar.
Umarım çooook güzel artar, yarın bana da haber vermeyi unutma 😘
Yarin muhakkak insallah haber verecegim.. hep birlikte bu ani yasamayi okadar cok bekledik ki bunu ogrenince direk sizlerle paylasmak istedim.. hatta ara ara minseo minseo aktif oldumu vs diye bakmadan duramiyorum.. onuda cok merak ediyorum.. insallah berket gelir sayfa yeniden canlanir..❤

Yarin muhakkak insallah haber verecegim.. hep birlikte bu ani yasamayi okadar cok bekledik ki bunu ogrenince direk sizlerle paylasmak istedim.. hatta ara ara minseo minseo aktif oldumu vs diye bakmadan duramiyorum.. onuda cok merak ediyorum.. insallah berket gelir sayfa yeniden canlanir..❤
Zaten o gelse hepimiz toplanırız yine, dayanamayız 😅 Hepimizi bir çatının altına toplamıştı.. İnşallah bir gün güzel haberlerle gelir 🤗

ay cok sevindim senin adına yahu 😍 inşallah güzel güzel artar değerin 😇
diğer aylardan farklı bişiy yapmış mıydın peki 🙃

ay cok sevindim senin adına yahu 😍 inşallah güzel güzel artar değerin 😇
diğer aylardan farklı bişiy yapmış mıydın peki 🙃
Canim selam🙋‍♀️ seni hep takip ediyorum ne yaptjn ne ettin diyeee😘😘 önceki aylardan tek fark neydi biliyomusun ilk defa bu ay ovulasyon iliski bilgilerini uygulamaya kaydetmedim, hic ilgilenmedim, umursamadim.. tek fark buydu.. hatta 1 yada iki kere iliski oldu oda tam oldumu olmadi mi bilmiyoruz.. hatta adetimden once ilk defa bu ay test yapmadim.. her ay mutemadiyen her ay en az 4 gun onceden basliyordum.. ama dedigim gibi cokda emin degilim olup olmadigina.. yarin kan tahlilinden sonra sizlerede haber veririm.. ama ne bi akintim var ne bi belirti.. baş ağrim hergun var birde uykusuzluk var..

Canim selam🙋‍♀️ seni hep takip ediyorum ne yaptjn ne ettin diyeee😘😘 önceki aylardan tek fark neydi biliyomusun ilk defa bu ay ovulasyon iliski bilgilerini uygulamaya kaydetmedim, hic ilgilenmedim, umursamadim.. tek fark buydu.. hatta 1 yada iki kere iliski oldu oda tam oldumu olmadi mi bilmiyoruz.. hatta adetimden once ilk defa bu ay test yapmadim.. her ay mutemadiyen her ay en az 4 gun onceden basliyordum.. ama dedigim gibi cokda emin degilim olup olmadigina.. yarin kan tahlilinden sonra sizlerede haber veririm.. ama ne bi akintim var ne bi belirti.. baş ağrim hergun var birde uykusuzluk var..
ay sağol canım ben hep aynıyım, stabil bir şekilde devam ediyorum tedaviye de ara verdim. hep diyolar salınca oluyo falan diye tabi ama kısmet tabi . inşallah sağlıklı yükselsin değerin ya çok isterim 🤍🌸 bizi de haberdar et 😇

😂 Aradım şimdi 15 tanesinden 8 tanesi olgun çıkmış. 8 inde de döllenme gördük dedi. Takip edip sizi bilgilendirecegiz dedi.. Sayı gayet iyi gibi Allah'ım çok fire vermeden 5. Güne gider. 5. Gün donduracaklar🙏🙏 dualarını eksik etme canim
ay cokzel maşallah canım, son gelişimleri noldu ay çok heyecanlandım senin adına 😶‍🌫️🌸 ne zaman olcak transfer belli mi 🥶

ay cokzel maşallah canım, son gelişimleri noldu ay çok heyecanlandım senin adına 😶‍🌫️🌸 ne zaman olcak transfer belli mi 🥶
Canım benim dün 3. gündü arayıp bilgi verdiler. 2 tanesini dondurmuslar geriye kalanlari 5 ve 6. Güne kadar takip edeceklermis. Güzel gidiyor şimdilik 🥰🥰 transfer tam net değil. Adet olunca kontolr edecek bakacakmis. Herhalde o duruma göre bir tarih verecek bana. Kasım ya da Aralık bilmiyorum ama çok heyecanlı gerçekten 🙊 yalnız opudan beri karnım aşırı gergin ve göbek deliğinin arkası eğilip kalkarken ya da ani hareketlerde ağrıyor. Ne zormuş bu süreç Allah sonunu hayra çıkarsın 😔

Herkese iyi akşamlar kızlarr MEMUR54 MEMUR54 canım cok tebrik ederim arttımı değerin
yildizsavascisi yildizsavascisi canım inş ilk aşılamanda tutunur bebişin
Selam canim.. ancak firsat bulabildim yeni tahlil yaptirdim degerim 1.69 cikti sanirim kimyasal olabilirmi.. acaba ben düşuşüne mi denk geldim testr basladim bilmiyorum.. hayirlisi olsun zaten doktor biraz zor olur demisti ama bana bu umut bile yetti demek ki bi dollenme soz konusu olabiliyor.. sen neler yaptin canim...nasil gidiyor..

Selam canim.. ancak firsat bulabildim yeni tahlil yaptirdim degerim 1.69 cikti sanirim kimyasal olabilirmi.. acaba ben düşuşüne mi denk geldim testr basladim bilmiyorum.. hayirlisi olsun zaten doktor biraz zor olur demisti ama bana bu umut bile yetti demek ki bi dollenme soz konusu olabiliyor.. sen neler yaptin canim...nasil gidiyor..
Hadi ya gecmıs olsun canım inşallah sağlıklı olarak tekrar oluşur tutunur bebeğin inşallah. Evet döllenme olabiliyor demekki umut var vucut hazır olamadı demekki .
Bende ne yapaym klomen denedim gelişmedi yumurta femarya gectık femarayla gelisti iki aydır. bu ay ıkıncı ay ama gebelık olusmadı. Bu ıkıncı femaram idrar test negatif ama reglide gelmedi daha

Hadi ya gecmıs olsun canım inşallah sağlıklı olarak tekrar oluşur tutunur bebeğin inşallah. Evet döllenme olabiliyor demekki umut var vucut hazır olamadı demekki .
Bende ne yapaym klomen denedim gelişmedi yumurta femarya gectık femarayla gelisti iki aydır. bu ay ıkıncı ay ama gebelık olusmadı. Bu ıkıncı femaram idrar test negatif ama reglide gelmedi daha
3 ay femarada kullandim her ay farkli gunlerde denedik oyle olmadi boyle olmadi kac sene gecti.. insallah sende işe yarar benim prolaktin sorunumda vardi belki ondan da olmamis olabilir.. onumuzdeki sene sagligimiz elverirse tup bebis deneyecegim direk. 🤷‍♀️

3 ay femarada kullandim her ay farkli gunlerde denedik oyle olmadi boyle olmadi kac sene gecti.. insallah sende işe yarar benim prolaktin sorunumda vardi belki ondan da olmamis olabilir.. onumuzdeki sene sagligimiz elverirse tup bebis deneyecegim direk. 🤷‍♀️
Hayırlısı olsun canım

X