Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
sağol kuzum. Bende multivtamin kulalnyorum 3 aydır. Şimdi paketi yenilemektense bunları ayrı ayrı almaya karar verdim. Çünkü o zaman içerikleri daha zengin oluyor. omega 3 ayrı alacağım, birde inositol var venatura markasının onu alacağım. Folikasitimin içindeki Q enzim Q10 şimdilik yeterli olur .
Merhaba venatura inositol kullandınız mı pcos olmayan biri de kullanabilir mi

Benim 2.tüp bebek tedavisine başlamıştım.6 Ağustosta opu yapıldı.3 tane folikül toplanmıştı ama hiçbirinin içinden yumurta çıkmadı.Tedaviye ara verdik.Bu süre zarfında aşılarını yaptırdım.Tekrarlayan gebelik kayıpları ve negatif sonuçlanan tüp bebek tedavisinden dolayı array cgh ye bir test eşim ve kendim için yaptırmamı önerdiler.O testi yaptırdım sonuçlar 2 ay sonra çıkacakmış.Bakalım test sonuçlarına göre yol alacağız.Aklınızda bulunsun bu tür testleri bazen devlet karşılayabiliyor.Bana özel laboratuvarlar 2500-4500₺ arasında fiyat verdiler.Balıkesir Atatürk şehir hastanesinde bu testi ücretsiz yaptırdım.Ama herkese bu test yapılmıyor sadece endikasyonu olan hastalar için yapılıyor.Mesela bende lupus hastalığı olduğu için yapıldı.Endikasyon yok ise yapmıyorlar Ayrıca İstanbul'da marmamara ve Ümraniye eğitim araştırma Hastanesi'nde de bu test yapılıyormuş.Bilginize...

Selam kızlar umarım herkes iyidir. Durum güncellemesi yapayım diye yazıyorum bugün tüp bebek tedavime basladim. İlk ignelerimi akşam yapacağım. Dualarıniza talibim 😍 sizler ne durumdasiniz

Selam kızlar umarım herkes iyidir. Durum güncellemesi yapayım diye yazıyorum bugün tüp bebek tedavime basladim. İlk ignelerimi akşam yapacağım. Dualarıniza talibim 😍 sizler ne durumdasiniz
Arkadaşım tedavin hayırlı olsun.İnşallah bolbol ,kaliteli yumurtaların ve çok sağlıklı embriyoların oluşur🤲

canım, tedavin hayırlı olsun 🤲🏻 inşallah ilk defada güzel sonuçlansın sürecin kavuş bebişine.
bizi de süreçten haberdar et :)

Selam kizlaaaar
Regl bekliyorum kizlar ilk asilamami olacağım bir aksilik olmazsa çünkü igne raporu alamama durumum var ve rapor olmadan da tüp bebek şartı olan raporlu 2 aşılama kısmı olmamış oluyor burası küçük bir şehir oldufi için aşılama bölümü yeni açıldı rapor yazarlar mi bilmiyorum ama çok heyecanlıyım regl gelmek bilmedi tarlusal aldım bitti bekliyorum çok heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim Bayadır yokum burada malum..

Selam kizlaaaar
Regl bekliyorum kizlar ilk asilamami olacağım bir aksilik olmazsa çünkü igne raporu alamama durumum var ve rapor olmadan da tüp bebek şartı olan raporlu 2 aşılama kısmı olmamış oluyor burası küçük bir şehir oldufi için aşılama bölümü yeni açıldı rapor yazarlar mi bilmiyorum ama çok heyecanlıyım regl gelmek bilmedi tarlusal aldım bitti bekliyorum çok heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim Bayadır yokum burada malum..

Aleyküm selam bende ilk aşılamayı olacağım çoktan beri aşılama olacaktım bir sürü aksilikler oldu olamadım nasipse adetimi bekliyorm onunla olacağım. Neden raporlu olmuyor devlette olacaksan rapor çıkar ki orasını çok anlayamadım da.

Aleyküm selam bende ilk aşılamayı olacağım çoktan beri aşılama olacaktım bir sürü aksilikler oldu olamadım nasipse adetimi bekliyorm onunla olacağım. Neden raporlu olmuyor devlette olacaksan rapor çıkar ki orasını çok anlayamadım da.
Canım ben cok ufak bir şehirdeyim aşılama bölümü daha yeni açıldı tüp bebek bölümü de bi kac aya açılacak bu yüzden normal kadın doğum doktoru igne için rapor yazar mı bilmiyorum yeni bir de bölüm. Aşılama zaten ücretsiz oluyor yani ben öyle tahmin ediyorum devlet hastanesi diye ama iğne raporu çıkmadan yapılırsa sisteme tüp bebek raporu için aşılama gecmiyormus o kafama takılıyor

Canım ben cok ufak bir şehirdeyim aşılama bölümü daha yeni açıldı tüp bebek bölümü de bi kac aya açılacak bu yüzden normal kadın doğum doktoru igne için rapor yazar mı bilmiyorum yeni bir de bölüm. Aşılama zaten ücretsiz oluyor yani ben öyle tahmin ediyorum devlet hastanesi diye ama iğne raporu çıkmadan yapılırsa sisteme tüp bebek raporu için aşılama gecmiyormus o kafama takılıyor

Raporlu aşılamanın şartları var eğer hepsini taşıyorsan yazmak zorunda canım bütün devlet hastanelerinde böyle. Bende eğitim araştırma hastanesinde yaptıracağım iğneye filan rapor çıkartacağım bütün evraklarımı hazırladım pazartesi hastaneyi arayıp rapor çıkartacağım günü soracağım.

Raporlu aşılamanın şartları var eğer hepsini taşıyorsan yazmak zorunda canım bütün devlet hastanelerinde böyle. Bende eğitim araştırma hastanesinde yaptıracağım iğneye filan rapor çıkartacağım bütün evraklarımı hazırladım pazartesi hastaneyi arayıp rapor çıkartacağım günü soracağım.
Şartları ne canım doktor bana hiç bir şey demedi .. gebelik testi istedi negatif olunca tarlusal kullan regl olunca 3. Gun gel dedi bu kadar bence rapor yazmayacak

Şartları ne canım doktor bana hiç bir şey demedi .. gebelik testi istedi negatif olunca tarlusal kullan regl olunca 3. Gun gel dedi bu kadar bence rapor yazmayacak

3 evli olmak şartı var olmadıysa sebebsiz infertiliteyim ben doktor aşılama yapalım olmazsa tüpe geçeriz devlette sebepsizde 2 defa aşılama şartı var. Sizin durımunuz neydi bu arada eş de sende herhangi birşey var mıydı canım?

3 evli olmak şartı var olmadıysa sebebsiz infertiliteyim ben doktor aşılama yapalım olmazsa tüpe geçeriz devlette sebepsizde 2 defa aşılama şartı var. Sizin durımunuz neydi bu arada eş de sende herhangi birşey var mıydı canım?
Ben 2 yıl 6 aylik evliyim canım ya çıkmaz mı yani bana igne raporu .. bende pko var esimde hiz 0 di en son bi de baş kısmında sekil bozukluğu var sperm in yumurtayı delemiyor olabilir demişti doktor . Uc kere klomen femera cwtlatma iğnesi oldum ise yaramadı aşılama bölümü yoktu beklemedeydim yeni açıldı ama rapor için bir şey demedi bana doktor yalnız ben şunu biliyorum ki aşılama da igne raporu almazsan ilerde tüp bebek bu asilamayi saymiyormus bu yüzden rapor almak istiyorum ama doktor vermezse yaptırmasam mi diyorum

Çok teşekkürler canımsın 😍 muhakkak buraya yazacağım bütün gelişmeleri. Sen neler yaptin
canım ben aynı yahu , biraz kilo aldım inşallah verirsem tüp bebeğe geçicem allah bilir tabi 🤲🏻en son haziranda histeroskopi oldum poliplerim alındı. şimdilik bekliyorum öyle henüz o motivasyonu bulamadım kendimde 😕

canım ben aynı yahu , biraz kilo aldım inşallah verirsem tüp bebeğe geçicem allah bilir tabi 🤲🏻en son haziranda histeroskopi oldum poliplerim alındı. şimdilik bekliyorum öyle henüz o motivasyonu bulamadım kendimde 😕
Sen hazır olduğun zaman başlayacaksın değil mi? İnan ben de yazı geçireyim dedim yaz bitti başka bahaneler bulmaya başladığımi fark ettim kendimce. 😀 Benim başka bir ihtimalim kalmadığı için zaten şimdi ya da sonra kesin bu yola başvuracağım dedim neden bekliyorum ki.. Ön görüşme diye gittik aslında ama ilaçları yüklenip çıkmışiz 😂 inşallah senin de benim de buradaki herkesin de hakkında hayırlısı olur.🌼

Kızlar merhabaa devlet hastanesinde tüp bebek için yaş sınırı nedir acaba bilgisi olan varmı acaba?

X