Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Sen e nabızdan mı bakıyorsun? Sağlık ocağıysa hangi ildeysen o ilin plaka kodunu sona yazarak hsl diye yaz Google a. Mesela hsl34 gibi. Tabii barkod numarasını alman lazımdı onun için. Oradan aynı gün öğreniyorsun. Sağlık ocaklarının laboratuvarı orası canım

barkod var bebeğim ama hsl yazıyorum çıkmadı şimdi senin dediğinden denedim

burdan bakıyom kuzucum zaten
DAdıTüpKayıt TarihiSonuçRef.AralığıD/YCih.Gön.TarihiAçıklamaBarkod TarihiKan Alma TarihiLab Kabul TarihiOnay TarihiRapor TarihiTahmini Rap.Tarihi
Beta-hCGBİYOKİMYA01.09.2021 09:26 01.09.2021 15:03Onay bekliyor.01.09.2021 09:2601.09.2021 12:3401.09.2021 13:56

kuzum çıkmş aile hekimi tuşa bascak onaylıcak

M Masalmina canım nasıl bir tedavi ile hamile kaldın biraz bilgi verebilir misin?
Canım yeni gördüm, tek tüpüm tıkalı çıktı hag de laporoskopi ile tüpüm alındı ameliyattan 3 ay sonra bamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu 1 ay bekleyip aşılama yaptırdım hemen ve tuttu çok şükür kısaca hikayem bu şekilde

Teşekkür ederim cnm cevabın için inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

iyi kuzum napalım tırmalacama sen
Tırmalamadan kasıt tedavi mi canım, valla napim eli kulağında adetimi bekliyorum cuma günü adet günüm ama vücudumu artık o kadar iyi tanıyorum ki yine olmadı eminim, hatta o kadar eminimki yeni randevumu bile oluşturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…