Sen e nabızdan mı bakıyorsun? Sağlık ocağıysa hangi ildeysen o ilin plaka kodunu sona yazarak hsl diye yaz Google a. Mesela hsl34 gibi. Tabii barkod numarasını alman lazımdı onun için. Oradan aynı gün öğreniyorsun. Sağlık ocaklarının laboratuvarı orası canımEVET CANIM
barkod var bebeğim ama hsl yazıyorum çıkmadı şimdi senin dediğinden denedimSen e nabızdan mı bakıyorsun? Sağlık ocağıysa hangi ildeysen o ilin plaka kodunu sona yazarak hsl diye yaz Google a. Mesela hsl34 gibi. Tabii barkod numarasını alman lazımdı onun için. Oradan aynı gün öğreniyorsun. Sağlık ocaklarının laboratuvarı orası canım
Hangi şehirdeydin tatlım?barkod var bebeğim ama hsl yazıyorum çıkmadı şimdi senin dediğinden denedim
burdan bakıyom kuzucum zaten
| ||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
|
izmir canımHangi şehirdeydin tatlım?
kuzum çıkmş aile hekimi tuşa bascak onaylıcakburdan bakıyom kuzucum zaten
D Adı Tüp Kayıt Tarihi Sonuç Ref.Aralığı D/Y Cih.Gön.Tarihi Açıklama Barkod Tarihi Kan Alma Tarihi Lab Kabul Tarihi Onay Tarihi Rapor Tarihi Tahmini Rap.Tarihi Beta-hCG BİYOKİMYA 01.09.2021 09:26 01.09.2021 15:03 Onay bekliyor. 01.09.2021 09:26 01.09.2021 12:34 01.09.2021 13:56
söyledim ebeye yok dedi amakuzum çıkmş aile hekimi tuşa bascak onaylıcak
Hsl35 diye denedin yani dimi?söyledim ebeye yok dedi ama
kaç canım kan sonucun ? yükselme ihtimali olan bir değer mi ?kızlar selam malesef bu ayda olmadı ama gelmedide adetim
Olsun vardır bi hayır elbetkızlar selam malesef bu ayda olmadı ama gelmedide adetim
1.20 kuzumkaç canım kan sonucun ? yükselme ihtimali olan bir değer mi ?
tabiki bebeğim sağlığım yerinde çok şükür Allah büyükOlsun vardır bi hayır elbet
Canım yeni gördüm, tek tüpüm tıkalı çıktı hag de laporoskopi ile tüpüm alındı ameliyattan 3 ay sonra bamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu 1 ay bekleyip aşılama yaptırdım hemen ve tuttu çok şükür
Teşekkür ederim cnm cevabın için inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişiniCanım yeni gördüm, tek tüpüm tıkalı çıktı hag de laporoskopi ile tüpüm alındı ameliyattan 3 ay sonra bamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu 1 ay bekleyip aşılama yaptırdım hemen ve tuttu çok şükürkısaca hikayem bu şekilde
iyi kuzum napalım tırmalacama sen napıyosun ?İyi akşamlar kızlar, nasılsınız?
Tırmalamadan kasıt tedavi mi canım, valla napim eli kulağında adetimi bekliyorum cuma günü adet günüm ama vücudumu artık o kadar iyi tanıyorum ki yine olmadı eminim, hatta o kadar eminimki yeni randevumu bile oluşturdumiyi kuzum napalım tırmalacama sen