- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
AA aaa çok şaşırdım. Çok geçmiş olsun. Peki kanaman ağrılı mıydı nasldı da anlamadık biz yaMerhaba kızlar ben çok üzgünüm kananam başlamıştı demiştim kan pıhtısı şeklinde geliyordu bugün hastahaneye gittim meğerse hamileymişim ama kanamam olduğu için doktor kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi değerim 150 pazartesi tekrar gidicem değer bakılcak 300-400 lerde isa kimyasal dedi ama daha yüksekse dış gebelik operasyon geçirmen gerekli dedi çok moralim bozukeşimde üzülme bak en azından gebe kalabiliyormuşsun onu öğrendik diyor çok üzüldüm ya
hsg sonrası kalanlardansın sendeAynen canım uzun süren iltihaplanmalardan sonra hsg çekilmiştim ama ikimizdede sorun çıkmamıştı eşimle daha hafta içide kan verdik genetik testi için bakılsın neden hamile kalamıyorum demiştim meğerse kalmışım ama minik yavrum tutunamamış bana
Aslında belirti vermiş kram şeklind olması ve pıhtılı olması normal değil. SEn gecikme sonrası kan vermiş miydin gebelik içiçnTeşekkürler canım benim insan üzülüyor ne bileyim uzun süre denemeden sonra testte ilk defa pozitifi görmek çok değişik bir duyguydu adetim olması gereken zamanı geçmişti 1 hafta kahve lekelenme geldi sonrasında kırampla birlikte bir ağrı sancı ve kan pıhtısı şeklinde sökülmeye başladı kırmıza döndü
Maalesef ben sessiz takipteyim ve çok giremiyorum canlar. Antalya Manavgat Hocalar köyündeyim ben. Bu taraf yanıyor biliyorsunuz... durum iyi değil durmuyor yangın. Bata 2 gün var ama yangınını yüzünden heyecan yokyok canım ya düşünmüyo geri dönmeyi
ben de topiğin eski halini özlüyorum ama herkes bi savruldu
Ben hsg yi 2020 eylülde çekildim kuzumhsg sonrası kalanlardansın sende
canım ataman hayırlı olsun inşallah istediğin şekilde hayrına olmuştır atamanCanım teşekkür ederim beni düşündüğün için❤Hayatımda bazı değişiklikler oldu. Tam transfer tarihi almak için gideceğim muayeneden önce atandığımı öğrendim. Yaşadığım şehirden farklı bir şehire. Bir süre iki şehir arasında mekik dokuyacağım için transferi ertelemek zorunda kaldık. Doktorum vazgeçme dedi kararlıydım ama hastaneden çıkınca ağladım,üzüldüm şimdi iyiyim çok şükür. Sen nasılsın hangi aşamadasın?
çok çok geçmiş olsun. ben kazdağlarındaydım elimiz kulağımız tetikte bekledik , bekliyoruz resmen.Maalesef ben sessiz takipteyim ve çok giremiyorum canlar. Antalya Manavgat Hocalar köyündeyim ben. Bu taraf yanıyor biliyorsunuz... durum iyi değil durmuyor yangın. Bata 2 gün var ama yangınını yüzünden heyecan yok
Valla Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bunları yapan şerefsizdir başka bir şey diyemiyorumçok çok geçmiş olsun. ben kazdağlarındaydım elimiz kulağımız tetikte bekledik , bekliyoruz resmen.
allah bunların sorumlularını da aynı sekilde yaksın.
içok üzgünüz çok , gündem dışına çıkamıyoruz zaten aklımız kalbimiz hep yangın yerlerinde
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben de Eylül’de hitereskopi olacağım muhtemelen. Biraz korkuyorum. Nasıl geçti sizinki acaba?canım ataman hayırlı olsun inşallah istediğin şekilde hayrına olmuştır ataman
hiç üzülme ağlama tatlım sağlık olsun bunda da vardır bir hayırgüzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda.
ben aynıyım canım haziran sonu histeroskopi oldum. üzerine regl oldum bu reglimde gidicem doktora bakalım
teşekkürler hiç korkmayınMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben de Eylül’de hitereskopi olacağım muhtemelen. Biraz korkuyorum. Nasıl geçti sizinki acaba?
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Umarım sağlıkla hayırlısıyla güzel haberler alalım en kısa zamandateşekkürler hiç korkmayınhafif bi uyutma oluyor ertesi gün biraz sancı oldu o kadar. bi kaç gün de lekelenme .
hiç korkulcak bişiy değil
Verdim bebeğim 149 dan 107 ye düşmüş dış gebelik değil dedi sayın düşüyor ama kimyasal olduğu kesin dedi 2 gün sonra yine gidicem değerim 50-60 lara düşerse sorun yok atacak vücut dedi ama düşmezse gittiğimde kürtaj diyo düşer demi yahus3545 canım kan verdin mi ? nasıl oldun iyisin mi ?
Kuzum kan verdim değerim 149 dan 107 ye düşmüş dış gebelik değil dedi kimyasal olduğu kesinleşti değerim 2 günde 107 ye düştü eğer 2 gün sonra gittiğimde 50-60 lara düştüyse kendiliğinden sıfırlanmasını beklicekmişiz ama düşmezse kürtaj dedi korkuyorum yahus3545 canım ne yaptın ne durumdasın merak ettim
Dış gebelik olmamasına sevindim canım, değerin zaten çok yüksek değil, düşmeye de başladıysa sorun çıkmaz bence endişelenme. İnşallah hiçbişeye gerek kalmazVerdim bebeğim 149 dan 107 ye düşmüş dış gebelik değil dedi sayın düşüyor ama kimyasal olduğu kesin dedi 2 gün sonra yine gidicem değerim 50-60 lara düşerse sorun yok atacak vücut dedi ama düşmezse gittiğimde kürtaj diyo düşer demi ya
sevindim canım dış gebelik olmamasınaVerdim bebeğim 149 dan 107 ye düşmüş dış gebelik değil dedi sayın düşüyor ama kimyasal olduğu kesin dedi 2 gün sonra yine gidicem değerim 50-60 lara düşerse sorun yok atacak vücut dedi ama düşmezse gittiğimde kürtaj diyo düşer demi ya
Çok geçmiş olsun canım banada değerin sıfırlanır kürtaja gerek kalmaz gibi geliyor, inşallahta hayırlısıyla öyle olurKuzum kan verdim değerim 149 dan 107 ye düşmüş dış gebelik değil dedi kimyasal olduğu kesinleşti değerim 2 günde 107 ye düştü eğer 2 gün sonra gittiğimde 50-60 lara düştüyse kendiliğinden sıfırlanmasını beklicekmişiz ama düşmezse kürtaj dedi korkuyorum ya
Sağol tatlım iyiyim