adetim maşallah güldür güldür geliyor kuzum çarşamba günü startı verdi çok şükürDaha önce kist geçmişin var mı? Genelde öikolata kistlerinde böyle oluyor bildiğim kadarıyla
kıyamam rabbim şifa versin canım benimSağol canım rahmim alındı. Kesinlikle sağlık herşeyden önce geliyor.
işte bak kistten dolayı öyle olmuştur o kesin. Git bakalım bir kurcalasın doktoradetim maşallah güldür güldür geliyor kuzum çarşamba günü startı verdi çok şükürilk defa böyle oldum ama kistim vardı eridi çikolata kistim hiç olmadı yarın doktora gidicem bakalım bi kurcuklatayım yine kendimi
Rahim neden alındı senin? Çokk geçmiş olsun. :/ Çok üzüldüm senin adına gerçekten sağlık her şeyden önemli. Her şey bitmedi ama henüz senin için. Hayat devam ettiğine göre kendine farklı hedefler hayaller belirleyeceksin. Bel ki bir evlat edinirsiniz. Koruyu aile yada.Sağol canım rahmim alındı. Kesinlikle sağlık herşeyden önce geliyor.
Amin canım çok sağolkıyamam rabbim şifa versin canım benim
Çok sağol. Hiperplazi vardı, kansere çevirme ihtimali yüzünden aldırdım artık. Zaten 3. Rahim amrliyatımdı. Hayatın ne getireceği belli olmuyor ne yazık ki. Zaten çocuk fikrinden vazgeçmiştik. Pandrmi biterse inşallah evlat edinme işlemlerine başlayacağız.Rahim neden alındı senin? Çokk geçmiş olsun. :/ Çok üzüldüm senin adına gerçekten sağlık her şeyden önemli. Her şey bitmedi ama henüz senin için. Hayat devam ettiğine göre kendine farklı hedefler hayaller belirleyeceksin. Bel ki bir evlat edinirsiniz. Koruyu aile yada.
anladım canım. Tabi her şeyden önce sağlık. Allah hayırlı kişilerle karşılaştırsın sizi de. Benim görümcemde de rahim aklınalaması var dediler. Bir kere kazıttı rahmini. İlaçlar vs kulanıyor. Adetleri çok kanamalı ve uzun geçiyor. Onda da öyle ir risk var sanırım. Ama gidebildiği yere kadar götürmek istiyorÇok sağol. Hiperplazi vardı, kansere çevirme ihtimali yüzünden aldırdım artık. Zaten 3. Rahim amrliyatımdı. Hayatın ne getireceği belli olmuyor ne yazık ki. Zaten çocuk fikrinden vazgeçmiştik. Pandrmi biterse inşallah evlat edinme işlemlerine başlayacağız.
Ahh canım sevincin kursağında kalmışMerhaba kızlar ben çok üzgünüm kananam başlamıştı demiştim kan pıhtısı şeklinde geliyordu bugün hastahaneye gittim meğerse hamileymişim ama kanamam olduğu için doktor kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi değerim 150 pazartesi tekrar gidicem değer bakılcak 300-400 lerde isa kimyasal dedi ama daha yüksekse dış gebelik operasyon geçirmen gerekli dedi çok moralim bozukeşimde üzülme bak en azından gebe kalabiliyormuşsun onu öğrendik diyor çok üzüldüm ya
Sorma kuzum çok ağladım ya içim çok kötü oldu ama elden bişey gelmiyor gebe değilsin bunu unutma dedi sağlıklı değil çünkü kanaman var dedi dış gebelikten korkuyorum yaAhh canım sevincin kursağında kalmışhepsi çok yıpratıcı biliyorum üzülmemek elde değil ama eşinin de dediği gibi hamile kalabiliyor olmak bile büyük umut bizim için dua edelim kötünün iyisi olsun, umarım kimyasaldır. Hatta mucizesini gösterse allahım her şey yoluna giriverse...
Allah sağlıkla versin tatlım yaa çok üzülme olur mu? Kendini telkin etmek için bir sürü sebebin var. Evet dediğin gibi inşallah dış gebelik değildirSorma kuzum çok ağladım ya içim çok kötü oldu ama elden bişey gelmiyor gebe değilsin bunu unutma dedi sağlıklı değil çünkü kanaman var dedi dış gebelikten korkuyorum ya
Canım çok geçmiş olsun üzülme bak eşin doğru demiş demekki hamile kalabiliyorsun.. adetin olması gereken zamanda mı gelmişti nasıl olmuştu.. bide hiç sancın falan olmadı mı dıl gebelikte olabiliyormuşMerhaba kızlar ben çok üzgünüm kananam başlamıştı demiştim kan pıhtısı şeklinde geliyordu bugün hastahaneye gittim meğerse hamileymişim ama kanamam olduğu için doktor kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi değerim 150 pazartesi tekrar gidicem değer bakılcak 300-400 lerde isa kimyasal dedi ama daha yüksekse dış gebelik operasyon geçirmen gerekli dedi çok moralim bozukeşimde üzülme bak en azından gebe kalabiliyormuşsun onu öğrendik diyor çok üzüldüm ya
canım ben sana aslında dicektim de sen gebelik olmadğından emin gibiydin aklına düşürmek istemedim. ünşallah dış değildir içini ferah tut kuzum , belki de iyi sonuçlanırMerhaba kızlar ben çok üzgünüm kananam başlamıştı demiştim kan pıhtısı şeklinde geliyordu bugün hastahaneye gittim meğerse hamileymişim ama kanamam olduğu için doktor kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi değerim 150 pazartesi tekrar gidicem değer bakılcak 300-400 lerde isa kimyasal dedi ama daha yüksekse dış gebelik operasyon geçirmen gerekli dedi çok moralim bozukeşimde üzülme bak en azından gebe kalabiliyormuşsun onu öğrendik diyor çok üzüldüm ya
Ben hatırladığım kadarıyla eş faktörü yoktu belli bir sorunuda yoktu sanki hsg çekilmişti iltihap vardı o da geçmişti diye hatırlıyorumcanım ben sana aslında dicektim de sen gebelik olmadğından emin gibiydin aklına düşürmek istemedim. ünşallah dış değildir içini ferah tut kuzum , belki de iyi sonuçlanır
sizde sorun neydi kuzum uzun süre geçti konjştuk üzerinden eş faktörü vs var mıydı ?
Teşekkürler canım benim insan üzülüyor ne bileyim uzun süre denemeden sonra testte ilk defa pozitifi görmek çok değişik bir duyguydu adetim olması gereken zamanı geçmişti 1 hafta kahve lekelenme geldi sonrasında kırampla birlikte bir ağrı sancı ve kan pıhtısı şeklinde sökülmeye başladı kırmıza döndüCanım çok geçmiş olsun üzülme bak eşin doğru demiş demekki hamile kalabiliyorsun.. adetin olması gereken zamanda mı gelmişti nasıl olmuştu.. bide hiç sancın falan olmadı mı dıl gebelikte olabiliyormuş
Ne bileyim sürekli hüsran olunca sürpriz olur belki dedim beklenmeyen anda gelince diye inşallah canım çok korkuyorum bizde bir sorun yoktu kuzum eşimde de bende de yok bende bir troid varda oda 1.44 olmuş düzene girmiş yanicanım ben sana aslında dicektim de sen gebelik olmadğından emin gibiydin aklına düşürmek istemedim. ünşallah dış değildir içini ferah tut kuzum , belki de iyi sonuçlanır
sizde sorun neydi kuzum uzun süre geçti konjştuk üzerinden eş faktörü vs var mıydı ?
Aynen canım uzun süren iltihaplanmalardan sonra hsg çekilmiştim ama ikimizdede sorun çıkmamıştı eşimle daha hafta içide kan verdik genetik testi için bakılsın neden hamile kalamıyorum demiştim meğerse kalmışım ama minik yavrum tutunamamış banaBen hatırladığım kadarıyla eş faktörü yoktu belli bir sorunuda yoktu sanki hsg çekilmişti iltihap vardı o da geçmişti diye hatırlıyorum
Canım teşekkür ederim beni düşündüğün için❤