Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bizim de ikinci evlilikler. Ben de 35 yaşındayım. Eşimin bir kızı, benim bir oğlum var ikiz gibiler, ikisi de 8 yaşında. Aynı sınıfa gidiyorlar falan biz de bi bebeğimiz olsun çok istiyoruz. Allahım yüzümüzü güldürsün önce hiç bu duyguyu tatmamış arkadaşların duacısıyım, sonra hakkıyla annelik yapacak herkesin

Ayy ne güzel bir şans olmuş siizn için. Ne mutlu size caım. Allah bozmasın bu güzel yuvayı. 3. bir evlatla taçlandırırsınız inşallah

Ne güzel ikiz gibiler ve anlaşıyorlarsa bu çok güzel bir duygudur sanırım. Benim iki oğlum da babasında ve benimle görüşmek istemiyorlar. Çok hasretim onlara ama evlilik yapmamı kabul etmiyorlar. Rabbim yine de herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Evlat çok başka bir aşk...

Sıkma canını, yaşları ilerledikçe daha olgun düşünecekler. Evlatların bir süre sonra gidecek, sen hayat arkadaşınla kalacaksın. Yalnızlık çok zor, onlar daha idrak edemez bunu. Umarım kalpleri yumuşar, her şey yoluna girer
Çok iyi anlaşıyorlar. Kızımız bana anne diyor, oğlumuz eşime baba diyor. Biz istemedik ama kendileri öyle istediler. Bin şükür hayatta her şey bizim için tatlım, biz de ballı börekli yaşamıyoruz hayatı, bizim de çok ama çoook sorunumuz var aslında ama omuza omuza verip mücadele ediyoruz, savaşıyoruz herkesle, her şeyle. Her şey güzel olacak, sadece biraz zaman ve sabır

İnşallah yaşları ilerleyince anlarlar beni. Buna çok dua ediyorum. Ne güzel ya gerçekten çok sevindim ikinizi de sevmeleri, maşallah iyi de anlaşıyorlarmış. İnşallah bir ömür boyu mutlu huzurlu olursunuz canım benim. Tabiki çok zorluklar var hayatta herkes için.. önemli olan omuz omuza verip sana destek olan bir yoldaş. İnşallah herşey gerçekten güzel olacak mı bir gün...??

Yaşları kaç şimdi? Peki ya bir gün babaları da evlenirse onu da mı terkedecekler? Ebeveynlerin biraz bilinçli olup çocukları ona göre yönlendirmeleri lazım. Yani ikinizin de artık ayrı hayatları olduğunu, bir gün başkalarıyla evlenebileceğinizi babalarının da söylemesi lazım. Sen yine vazgeçme, mücadeleni göster ama modunu da düşürme. İnan bana bu günleri unutacaksın, tabii ki her şey güzel olacak yeter ki inan.. Zaman her şeyin ilacı

üzme canını yaş aldıkça onlarda doğru yolu bulacaktırlar. Babaları bekar sanırım hala. Sizin evlenmenizi yediremiyorlar.

Kızlar az önce yumurta kontrolünden çıktım. 3 yumurtam var çok şükür çatlatma iğnesi yaptı. Bi de duphaston verdi. Daha önce kullanmadım. Pazar günü başlayacaksın dedi.
süpper, hadi bakalım boyutları nasıldı ?

süpper, hadi bakalım boyutları nasıldı ?

hayırlı olsun canım. 3 yumurta kaç mm acaba
Kızlar teşekkür ederim çok ilginç ama bu sefer resmen ayak üstü bakıverdi doktor oturmadı bile. Yumurta sayısını bile söylrmicekti ben gördüm saydım da öyle söyledi. Strese girmemek için ben de üstelemedim. Amaaan dedim büyük büyük gördüm yeter. Olacağı varsa olacak napalım

ben de öyle yapıyorum sormuştım bi kere fiona hanım siz napcaksınız mmlerini ama gönlğnğz olsun söyliyim demişti
hadi bakalım canım inşallah güzel haberler alalım.

ben de öyle yapıyorum sormuştım bi kere fiona hanım siz napcaksınız mmlerini ama gönlğnğz olsun söyliyim demişti
hadi bakalım canım inşallah güzel haberler alalım.
Evet strese girmemek için bilmemek en iyisi aslında da biz duramıyoruz her şeyin üstüne düşüyoruz işte

büyük büyük ben bile gördüysem yeterdir heralde dedin hee .

Siz evlenmeden önce öyle değildi sanırım. Yada sizden saklamış :/.... Allah ıslah etsin böyle insanları. Çocuklar onda mı. Bu durumda onlar için sağlıklı değil gibi.
Evet evlenmeden önce böyle değildi sonrasında arkadaş ortamı bozdu. Çocuklarım yanında değil babaannlerinde zaten o ayrı yaşıyor. Onun için yüreğim biraz ferah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…