Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
katlanılabilcek düzeyde oldu mu bebiş uğruna fazlasına bile katlanıyoruz inşallah güzel güzel gelişmiştir yumoşların
iyiiym canım ben de bu ay tedavisiz öyle saldım bakalım regl olunca gidceğim gebelik planlaması yapıcaz doktorumla

Dış gebelik olmamasına sevindim canım, değerin zaten çok yüksek değil, düşmeye de başladıysa sorun çıkmaz bence endişelenme. İnşallah hiçbişeye gerek kalmaz tekrar geçmiş olsun
teşekkürler canım benim Allah razı olsun umarım kürtaj olmam çok sağolasın

Bazen biraz es vermek iyi geliyor, iyi yaptın canım. Ne zaman bat? Genelde saldığın zaman oluyor ya, belki de öyle olur, inşallah yani

Bekliyordum atanmayı ama bu kadar erken olacağını düşünmemiştim planlarım değişti o yüzden yerimde başkası olsa belki devam ederdi ama ben korktum hayırlısı budur inşallah

Tanı amaçlı histeroskopi mi? Belki doğru zaman gelmiştir histeroskopi vesile olur.inşallah önce senden güzel haberler duyalım.

Son düzenleme:
34 yaşındayım canım böyle olunca da insan olmayacak diye üzülüyor. Adaş olmamıza sevindim canım.
Keşke bende 34 yaşında olsam :) Yarın 39 uma giriyorum. Benim şansım da bir oğlum var 7 yaşında bin şükür diliyorum. Ama 3 yıldır ikinciye uğraşıyoruz bizde. Alllah hayırlısını versin.

Keşke bende 34 yaşında olsam :) Yarın 39 uma giriyorum. Benim şansım da bir oğlum var 7 yaşında bin şükür diliyorum. Ama 3 yıldır ikinciye uğraşıyoruz bizde. Alllah hayırlısını versin.
Yeni yaşın istediğin dilediğin herşeyi bir çırpıda getirsin inşallah canım. Benim de iki oğlum var ama ilk eşimde ikisi de. İkinci evliliğim şimdi ama eşimin önceden çocuğu yok. Onun için üzerime çok titriyor. Öyle olunca her ay olmadıkça mahvoluyorum.

Çok teşekkür ediyorum canım benim. Anlıyorum seni çok ii eşin de üzülüyordur belki. allah gönlümzden geçenleri hayır etsin inşallah. TEz zamanda gerçekleşsin dileklermiz.

Çok teşekkür ediyorum canım benim. Anlıyorum seni çok ii eşin de üzülüyordur belki. allah gönlümzden geçenleri hayır etsin inşallah. TEz zamanda gerçekleşsin dileklermiz.
Evet öyle reglim gelince üzülüyor o da zaten. İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin gönlümüzden geçen herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…