katlanılabilcek düzeyde oldu mu bebiş uğruna fazlasına bile katlanıyoruzSağol tatlım iyiyimfemara kullandığımda yan etkisi olmamıştı. Klomen beni sarstı biraz baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı. Ama her şeye razıyız tabii yeter ki sonuç alabilelim. Perşembe günü yumurta kontrolüne gidicem heyecanla bekliyorum sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
teşekkürler canım benim Allah razı olsun umarım kürtaj olmam çok sağolasınDış gebelik olmamasına sevindim canım, değerin zaten çok yüksek değil, düşmeye de başladıysa sorun çıkmaz bence endişelenme. İnşallah hiçbişeye gerek kalmaztekrar geçmiş olsun
ah inşallah canım benim çok sağol ne güzel motive ediyorsunuz beni umarım dediğinz gibi olurÇok geçmiş olsun canım banada değerin sıfırlanır kürtaja gerek kalmaz gibi geliyor, inşallahta hayırlısıyla öyle olur
inşallah bitanem umarım öyle olur çok korkuyorum sürekli stres halindeyim yasevindim canım dış gebelik olmamasınainşallah en kısa zamanda değerin sıfırlanır, sanmıyorum ki kürtaja gerek olsun
Bazen biraz es vermek iyi geliyor, iyi yaptın canım. Ne zaman bat? Genelde saldığın zaman oluyor ya, belki de öyle olur, inşallah yanikatlanılabilcek düzeyde oldu mu bebiş uğruna fazlasına bile katlanıyoruzinşallah güzel güzel gelişmiştir yumoşların
iyiiym canım ben de bu ay tedavisiz öyle saldım bakalım regl olunca gidceğim gebelik planlaması yapıcaz doktorumla
Bekliyordum atanmayı ama bu kadar erken olacağını düşünmemiştim planlarım değişti o yüzden yerimde başkası olsa belki devam ederdi ama ben korktum hayırlısı budur inşallahcanım ataman hayırlı olsun inşallah istediğin şekilde hayrına olmuştır ataman
hiç üzülme ağlama tatlım sağlık olsun bunda da vardır bir hayırgüzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda.
ben aynıyım canım haziran sonu histeroskopi oldum. üzerine regl oldum bu reglimde gidicem doktora bakalım
Geçmiş olsun canım. İnşallah sıfırlanır tez zamanda Kürtajda hoş birşey değil souçta rahime müdahale ediliyor. Nelerle karşılacağını bilmiyor insan.kızlar selammmm çok şükür değerim 59 a düşmüş kürtajlık durum kalmadı dedi Allahım nası içim rahatladı
teşekkürler kuzum sorma vallahi nasıl rahatladım varya çok şükür yaGeçmiş olsun canım. İnşallah sıfırlanır tez zamanda Kürtajda hoş birşey değil souçta rahime müdahale ediliyor. Nelerle karşılacağını bilmiyor insan.
Hadi gözünaydın canım.. güzel günler yakın inşallahkızlar selammmm çok şükür değerim 59 a düşmüş kürtajlık durum kalmadı dedi Allahım nası içim rahatladı
ah kuzummm ağzın bal yesin kız inşallahhhhhhHadi gözünaydın canım.. güzel günler yakın inşallah
Senin yaş kaçtı Elif. Adaşız seninleKızlar benim bu ay da hüsran maalesef. Az önce regl oldum. Yeni bat 3 Eylül. Üzüldüm ama nasip değilmiş.
34 yaşındayım canım böyle olunca da insan olmayacak diye üzülüyor. Adaş olmamıza sevindim canım.Senin yaş kaçtı Elif. Adaşız seninle
Keşke bende 34 yaşında olsam :) Yarın 39 uma giriyorum. Benim şansım da bir oğlum var 7 yaşında bin şükür diliyorum. Ama 3 yıldır ikinciye uğraşıyoruz bizde. Alllah hayırlısını versin.34 yaşındayım canım böyle olunca da insan olmayacak diye üzülüyor. Adaş olmamıza sevindim canım.
Yeni yaşın istediğin dilediğin herşeyi bir çırpıda getirsin inşallah canım. Benim de iki oğlum var ama ilk eşimde ikisi de. İkinci evliliğim şimdi ama eşimin önceden çocuğu yok. Onun için üzerime çok titriyor. Öyle olunca her ay olmadıkça mahvoluyorum.Keşke bende 34 yaşında olsam :) Yarın 39 uma giriyorum. Benim şansım da bir oğlum var 7 yaşında bin şükür diliyorum. Ama 3 yıldır ikinciye uğraşıyoruz bizde. Alllah hayırlısını versin.
hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar üzülmeyinKızlar benim bu ay da hüsran maalesef. Az önce regl oldum. Yeni bat 3 Eylül. Üzüldüm ama nasip değilmiş.
Çok teşekkür ediyorum canım benim. Anlıyorum seni çok ii eşin de üzülüyordur belki. allah gönlümzden geçenleri hayır etsin inşallah. TEz zamanda gerçekleşsin dileklermiz.Yeni yaşın istediğin dilediğin herşeyi bir çırpıda getirsin inşallah canım. Benim de iki oğlum var ama ilk eşimde ikisi de. İkinci evliliğim şimdi ama eşimin önceden çocuğu yok. Onun için üzerime çok titriyor. Öyle olunca her ay olmadıkça mahvoluyorum.
İnşallah canım inşallahhayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar üzülmeyin
Evet öyle reglim gelince üzülüyor o da zaten. İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin gönlümüzden geçen herşeyi.Çok teşekkür ediyorum canım benim. Anlıyorum seni çok ii eşin de üzülüyordur belki. allah gönlümzden geçenleri hayır etsin inşallah. TEz zamanda gerçekleşsin dileklermiz.