Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar çatlama iğnesinden kaç gün sonra eğer varsa pozitif görülüyor(erken gebelik testi değil kaset test) tecrübe eden varsa paylaşabilir mi?
Canım ben 10 gün sonra yaptığımda iğne etkisi geçmişti, negatifti. 12.gün yaptığımda pozitif çizgiyi görmüştüm.

Kızlar az önce doktordan geldim. Bugün reglimin 3.günü, klomene başlattı. Yeniden heyecan sardı beni aylar sonra folbiolü kullanma dedi başka folik asit verdi, bi de rahim temiz ama gebeliğe daha iyi hazırlamak için bi antibiyotik fitil verdi. Tabii coraspine de devam.. Gebelik olursa iğneye başlayacağız, bazıları gerek görmez ama ben riske atmak istemem dedi. Artık sallamıyorum desem de yeniden tedaviye başlamak çok heyecanlandırdı valla

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu sefer tez zamanda hayırlı haberler alırsın. Ben de iğneye başlayacağım hayırlısıyla gebelik haberini alalımda o iş kolay

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu sefer tez zamanda hayırlı haberler alırsın. Ben de iğneye başlayacağım hayırlısıyla gebelik haberini alalımda o iş kolay
Sağolasın kuzum inşallah yaa sağlıklı bi gebelik geçirelim de ben başka hiçbişeyden korkmuyorum zaten. Doktor bile dedi ne kadar gerginsin, böyle olursan süreci uzatırsın dedi. Hocam dedim o kadar kötü şeyler yaşadım ki üst üste korkuyorum artık dedim. Azcık rahatlamamız gerek

dokotrlar soğuk kanlı rahat ol deyip duruyorlar ama olmuyor işte

canım tedavin
hayırlı olsun, aynı doktora mı gidiyosun daha önce femara kullanmıştın neden klomene döndünüz acaba ? ben de direk femarayla başladım ondan soruyorum . folbiol mcg olarak günlük alınması gereken folatın çok üzerinde değiştriğiniz
iyi olmuş :)

Hayır mersine taşındım ya kuzum, çok araştırdım başka bir doktora başladım burada. Bütün sürecimi konuştuk. Daha önce femara kullandığımı da söyledim. Daha etkili değil mi dedim? Hayır ilk etapta klomen, başarılı olamazsak o zaman femaraya geçeceğiz dedi. Folbiolü yarım içiyordum zaten ama başka vitaminlerle de ihtiyacım vardı iyi oldu, folbiotic yazdı. Folbiol çok eski bi ilaç, gereksiz, içme boşuna onu dedi

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim inşallah bu kez çok güzel haberler alırsın da bizde senin mutluluğunu paylaşırız burda. Rabbim nasıl isteyip uğraştığımızı görüyor biliyor. En kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah

İnşallah canım benim hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerimizin karşılığını versin inşallah

ay ne güzel ben bile heyecanlandım okurken inşallah şifa olsun bebiş olsun kucağınıza çok amiinnnnn

ay ne güzel ben bile heyecanlandım okurken inşallah şifa olsun bebiş olsun kucağınıza çok amiinnnnn
Hep birlikte yaşıyoruz hayal kırıklıklarını da, heyecanımızı da.. Ne mutlu böyle kalbi güzel insanlarla motive oluyoruz rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin

kızlar merhaba bayramın 3. Günü regli oldum fakat kahverengi leke şeklinde geliyor demiştim belki okuyanlarınız bilir ama şuan hala bitmedi ve rengi kırmızıya dönüyo böyle tam anlamıyor bir adet görmüş değilim ilk defa bunu yaşıyorum korkuyorum kötü bişey olabilirmi diye ya kasıklarımda ağrıyor adet olacak sancısı gibi doktordan randevu aldım cumartesi sabah gideceğim kist yoktur inşallah

Daha önce kist geçmişin var mı? Genelde öikolata kistlerinde böyle oluyor bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…