Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
anladım canım geçmiş olsun sanada teşekkür ederim

inan kuzum saldım kendimi hiç test bile yapmadım zaten 7 gün geç geldi adetim ne bileyim içimden test yapmakda gelmiyor
genel olarak uzun süre çabalayıp bebek sahibi olamayanlar hep aynu durumdalar öyle gözlemliyırum ne bir heves ne bir çaba, ben doktırumun bize verdiği kullanın dedği vitaminleri bile kullanmaka zorlanıyorum unutuyorum :/
napalım sağlık olsun kuzum ya, demek ki vakti var

aynen kuzum baksana tövbeler olsun neredeyse 5 gündür boş boş pedleri çöpe atıyorum gelen giden yok doğru düzgün sinir oldum artık ya şeyim aklımla oynuyor

o benden sıkıldı ben ondan teste verdiğim paraları kenarı ataydım bi bilezik yapmış olurdum
zuuhahahha ben toplu almıştım onlar bitireyim daha almıycam yaaa. Ama gebelik testi almak zorundayım yine. Dr rengl gecikmesini beklemden gebeliğini öğrenmemizde fayda var demişti. İğne için

HAYIRLISI KUZUM HAKKINDA NE DİCEM YA AŞILAMAYI DEVLET HASTAHANESİNDE YAPIYOLARMI BİLGİNİZ VARMI
tabiki yapıyorlar. Ama yaş faktörü çocuk var mı yok mu tüp bebek prosedrlerine uyuyorsan önce zaten 3 aşılama denenior sanırım sonra tüp bebeğe geçiliyor devlette. Direk aşılama yapılmıyor.

tabiki yapıyorlar. Ama yaş faktörü çocuk var mı yok mu tüp bebek prosedrlerine uyuyorsan önce zaten 3 aşılama denenior sanırım sonra tüp bebeğe geçiliyor devlette. Direk aşılama yapılmıyor.
ben bikere özelde yaptırdım çok pahalı o yüzden 2. aşılamamı devlette yaptırmak istiyorum oluyorsa o yüzden sordum kuzum

Kızlar bir şey sorucam ovulasyon testinde 16 sı pik 17 si çatlamaydı. Predictor early erken gebelik testini ne zaman yapsam sonuç alabilirim

yaşınız kaç, çocu var mı hiç? ka senelik evlisiniz? Bunlar önemli bende yaptırdım bir kere 2500 tl tuttu
30 yaşındayım hiç gebelik oluşmadı bu sene ağustosta 2. Senemiz dolacak 1,5 yıldır korunmuyoruz ama benim bu sürede enfeksiyon sorunlarım çok oldu kist vs ben özelde yaptırdım 3130 tl tuttu ama şuan bunu verecek durumda değilim o yüzden devlette oluyormu diye sormuştum

Aynen öyle aynı gün yapacağız testleri inşallah

Kızlar çatlama iğnesinden kaç gün sonra eğer varsa pozitif görülüyor(erken gebelik testi değil kaset test) tecrübe eden varsa paylaşabilir mi?

3 sene evlilik şartı aranıyor. üp bebek prosedürlerinde. ama aşılama denemişsiniz tkerar tekrar denemenin mantığı yok ben tüp bebek yaptırmak daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…