bitti vallahi çok zor geldi işe gelmek siz nasılsınız çok aminnnn umarım hamilesinizdirSlm kızlar nasılsıniz?? Tatil bitti bile değil mi?? Benim Bata 10gün var ama bugün belimde yoğun ağrı var. Beyaz krem akıntı var. İnşallah bu defa hamileyimdir. Rabbim bizi sağ salim mucizemize kavuştursun inşallah.
Inşaalah benimde bugun itabari 9 gun var adetim 4 agustos catlama ignesi vurundum bekliyoruzSlm kızlar nasılsıniz?? Tatil bitti bile değil mi?? Benim Bata 10gün var ama bugün belimde yoğun ağrı var. Beyaz krem akıntı var. İnşallah bu defa hamileyimdir. Rabbim bizi sağ salim mucizemize kavuştursun inşallah.
İnşallah canım ya dünden beri bi de ellerim dizlerim titriyor. Midem bulanıyor. Sanırım biraz da soğuk algınlığı var onun için de olabilir diyorum ama... nasip işte...bitti vallahi çok zor geldi işe gelmek siz nasılsınız çok aminnnn umarım hamilesinizdir
İkimizde bat aynı bakalım ne sonuç alacağız. Benim doktorum hiç çatlatma iğnesi vurma niyetinde değil ama nedendir bilmem. Bu kez de regl olursam doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Yada şu anki doktoruma çatlatma iğnesi istediğimi söyleyeceğim. Neyi bekliyor anlamadım.Inşaalah benimde bugun itabari 9 gun var adetim 4 agustos catlama ignesi vurundum bekliyoruz
Benim de uygulamam bu ve gayet güzel bir uygulama.Yumurtlama takvimi olarak araabilirsin.Uygulamanın görselini altta paylaştım
İnşaAllah kontrole gittim cocuk istiyorum diye ilac verdi klomen diye icmedim yumurtam kendi buyusun dedim sordu hatta ilacu kullandinmi diye bende 2 gun ictim biraktim dedim kizacak diye halbuki hic icmedim 20 mm olmus dedi yumurtan 2 gunluk ilac icmene ragmen cok guzel dedi sagdaydi yumurtam soldada olmus dedu igneyi verdi vurdum simdi de bekliyorum sizin gibi hayirlisiyla inşaAllahİkimizde bat aynı bakalım ne sonuç alacağız. Benim doktorum hiç çatlatma iğnesi vurma niyetinde değil ama nedendir bilmem. Bu kez de regl olursam doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Yada şu anki doktoruma çatlatma iğnesi istediğimi söyleyeceğim. Neyi bekliyor anlamadım.
İnşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız canım benim. Bana duphaston verdi bu ay 21 temmuzda kullanmaya başladım. Benim reglim olunca gitmiştim ve solda 2 sağda da 7 tane yumurta oluşmuş. Bu 7 taneden 2 tanesi gelişmiş ama çatlama olmamış. Onun için duphaston başladı. Bu ay nasip bakalım.İnşaAllah kontrole gittim cocuk istiyorum diye ilac verdi klomen diye icmedim yumurtam kendi buyusun dedim sordu hatta ilacu kullandinmi diye bende 2 gun ictim biraktim dedim kizacak diye halbuki hic icmedim 20 mm olmus dedi yumurtan 2 gunluk ilac icmene ragmen cok guzel dedi sagdaydi yumurtam soldada olmus dedu igneyi verdi vurdum simdi de bekliyorum sizin gibi hayirlisiyla inşaAllah
kızlar merhaba nasılsınız ya benim bu ay adetim 7 gün gecikti sonra geldi ama rengi koyu kahve hep öyle geldi hiç kırmızıya dönmedi hiç böyle adetli gibide değilim değişik ya sürekli o şekilde leke geliyor neden olabilir sizce hamilelikten şüphelenmiyorum ama yine bir sorunummu var acaba
Merhaba gebelik testi yaptınız mı acaba? Ben de 21 haziranda düşük sebebiyle kürtaj oldum hala adet olamadım 3 gündür az az kahverengi lekelenme geliyor korkuyorum ne oldu diyekızlar merhaba nasılsınız ya benim bu ay adetim 7 gün gecikti sonra geldi ama rengi koyu kahve hep öyle geldi hiç kırmızıya dönmedi hiç böyle adetli gibide değilim değişik ya sürekli o şekilde leke geliyor neden olabilir sizce hamilelikten şüphelenmiyorum ama yine bir sorunummu var acaba
Banada verdi duphastonu carsamba gunude onuda baslayacam arada bir 18 gunde bir adet okuyorum normalde adetim 3 haftada bir 21 gunde bir yani cogunuz 4 haftalik oldugunda ögreniyor gebeligini ben 3 hafta 1 gunlukken cunku adetim o gun benim nasip canim ayni gun yapacagiz testlerimiziİnşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız canım benim. Bana duphaston verdi bu ay 21 temmuzda kullanmaya başladım. Benim reglim olunca gitmiştim ve solda 2 sağda da 7 tane yumurta oluşmuş. Bu 7 taneden 2 tanesi gelişmiş ama çatlama olmamış. Onun için duphaston başladı. Bu ay nasip bakalım.
tamam canım , inşallah alırız güzel haberleri
ben de normal yoldan olsun diye çok direttim 3 sene oldu artık. yani histeroskopiyi bile doktor dediği an oldum. ama sorun ne hala bilmiyorum.
bu belirsizlik beni tüpe karşı da soğutyuor belki suan doğal yolla olmasına engel olan sey, tüpün tutmasını da engelleyebilir. kafamda deli sorular ama saldım gitti.
Aynı hiz benimde içimi kapladı bu aralar. Tp bebek fikrine çok alışmıştım. Artık ondan da soğumaya başladım bu yüzden.Tüp bebek niyeyse hiç aklımda yok hep olucağını hayal ediyorum ama her geçen ayda bu hayalden uzaklaşıyorum, garip bişe ya
İloveme adına çok sevindim kafasına takıyordu bu durumu tüpler açıldımı açılmadımı diye.. inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız.. güzel haberi alınca bizide müjdelemeyi unutmayın ama
hadi inşallah ben rengl oldum yeni bat 20 Ağustos yeni denemelere başlıycaz renglm bugün bitti.Slm kızlar nasılsıniz?? Tatil bitti bile değil mi?? Benim Bata 10gün var ama bugün belimde yoğun ağrı var. Beyaz krem akıntı var. İnşallah bu defa hamileyimdir. Rabbim bizi sağ salim mucizemize kavuştursun inşallah.
Çikolata kisti olabilir. Hamişlikten şüpheenmiyorsankızlar merhaba nasılsınız ya benim bu ay adetim 7 gün gecikti sonra geldi ama rengi koyu kahve hep öyle geldi hiç kırmızıya dönmedi hiç böyle adetli gibide değilim değişik ya sürekli o şekilde leke geliyor neden olabilir sizce hamilelikten şüphelenmiyorum ama yine bir sorunummu var acaba
kahverengi kan ile hamilelik belirtisi olabilir mi test yapmadım hiçÇikolata kisti olabilir. Hamişlikten şüpheenmiyorsan
test yapmadım canım kahverengi gelince adet oldum sandım ama ne gelen var ne giden gıdım gıdım kahverengi geliyor o kadar afedersin pedi boş çöpe atıyorum diyebilirimMerhaba gebelik testi yaptınız mı acaba? Ben de 21 haziranda düşük sebebiyle kürtaj oldum hala adet olamadım 3 gündür az az kahverengi lekelenme geliyor korkuyorum ne oldu diye
Anlıyorum ben de öyleyim günlük pedi bile doldurmuyor. Benim kürtaj sonrası olduğu için daha farklı bir sebebi olabilir tabi. Kahverengi kan bekleyen kan diyorlar. Bence sen test yap her ihtimale karşı gebelikte de böyle kanamalar olabiliyor çünkütest yapmadım canım kahverengi gelince adet oldum sandım ama ne gelen var ne giden gıdım gıdım kahverengi geliyor o kadar afedersin pedi boş çöpe atıyorum diyebilirim
canım çatlamayan yumurta kiste dönmüş o sökülüyor olabilir eğer gebelik yoksa.kızlar merhaba nasılsınız ya benim bu ay adetim 7 gün gecikti sonra geldi ama rengi koyu kahve hep öyle geldi hiç kırmızıya dönmedi hiç böyle adetli gibide değilim değişik ya sürekli o şekilde leke geliyor neden olabilir sizce hamilelikten şüphelenmiyorum ama yine bir sorunummu var acaba
ben de o durumdayım malesef, şimdilik bu sekilde saldım gitsin gideceği yere kadar .Aynı hiz benimde içimi kapladı bu aralar. Tp bebek fikrine çok alışmıştım. Artık ondan da soğumaya başladım bu yüzden.
lekelenme diye geçen şeydede kahve rengi akıntı oluormuş gerçi. Ben yaşamadım. bir test alıp yapsana merakıngiderilirkahverengi kan ile hamilelik belirtisi olabilir mi test yapmadım hiç
Benim salmak gibi bir lüksüm yok malesef. Doktorun verdiği süre botunca deneyip mejbur tüpe geçicezben de o durumdayım malesef, şimdilik bu sekilde saldım gitsin gideceği yere kadar .