Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar ben hiç sonuçlarda bu wild ı görmemiştim şimdiye kadar ve çok endişelendim. Daha araştıramadım dışarıdayım diye. Var mı bilginiz? Nedir bu sonuçlar? Endişelenmeli miyim?

Eklentiler

• Screenshot_20210716_144436.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar ben hiç sonuçlarda bu wild ı görmemiştim şimdiye kadar ve çok endişelendim. Daha araştıramadım dışarıdayım diye. Var mı bilginiz? Nedir bu sonuçlar? Endişelenmeli miyim?
Wild yazanlar normal demek, bazı laboratuvarlar böyle yazıyor

Ay iyi bari.. Kelime anlamını düşününce bi tırstım sağol tatlım. Heterozigotlar hafif risk galiba değil mi?
Aynen hafif risk ama her gen riskli değilmiş gene göre değişiyor, seninkilere genelde iğne önerilmiyor

Günaydın arkadaşlar arefe günümüz mübarek olsun inşallah. Rabbim gelecek yıl bu günlere kucağımızda bebeğimizle gelmeyi nasip etsin inşallah. Bu güzel günde hepimizin gönlünde ne duası varsa Rabbim kabul etsin. Bugün hadisi Şerife göre 1000tane ihlas suresi okuyanın ne dileği varsa Rabbim geri cevirmeyecekmis. Tekrar hayırlı arefeler... şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.

Merhaba hayırlı olsun öncelikleYasemin hanım işlemleri hangi acıbademde yapıyor acaba Altunizade acıbademde mi?

Hayirli olsun canim uygulamanin ismini alabilirmiyim

Bu arada ben 22 temmuzda duphaston kullanmaya başladım. İlk günlerde karnım ve kasiklarim ağrıyordu ama iki gündür hiçbir sıkıntım olmadı. İnşallah hamilelik vardı ve duphaston destek olur.

kızlar merhaba nasılsınız ya benim bu ay adetim 7 gün gecikti sonra geldi ama rengi koyu kahve hep öyle geldi hiç kırmızıya dönmedi hiç böyle adetli gibide değilim değişik ya sürekli o şekilde leke geliyor neden olabilir sizce hamilelikten şüphelenmiyorum ama yine bir sorunummu var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…