- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.603
- 33
iyiylik canım teşekkürler sen nasılsınnnSelam hatunlar nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiylik canım teşekkürler sen nasılsınnnSelam hatunlar nasılsınız?
Wild yazanlar normal demek, bazı laboratuvarlar böyle yazıyorKızlar ben hiç sonuçlarda bu wild ı görmemiştim şimdiye kadar ve çok endişelendim. Daha araştıramadım dışarıdayım diye. Var mı bilginiz? Nedir bu sonuçlar? Endişelenmeli miyim?
Ay iyi bari.. Kelime anlamını düşününce bi tırstım sağol tatlım. Heterozigotlar hafif risk galiba değil mi?Wild yazanlar normal demek, bazı laboratuvarlar böyle yazıyor
Aynen hafif risk ama her gen riskli değilmiş gene göre değişiyor, seninkilere genelde iğne önerilmiyorAy iyi bari.. Kelime anlamını düşününce bi tırstım sağol tatlım. Heterozigotlar hafif risk galiba değil mi?
Bu güzel haber, teşekkür ederimAynen hafif risk ama her gen riskli değilmiş gene göre değişiyor, seninkilere genelde iğne önerilmiyor
İyiyim canım sağol. Herşey yolunda mı?iyiylik canım teşekkürler sen nasılsınnn
çok şükür hala beklemelerdeyim minnoşum birgün gelip karnıma konar mı diye :) sende ne var ne yokİyiyim canım sağol. Herşey yolunda mı?
Merhaba hayırlı olsun öncelikleYasemin hanım işlemleri hangi acıbademde yapıyor acaba Altunizade acıbademde mi?merhabalar yasemin hocadan ben çok memnunum ilgisinden enerjisinden kişiye göre tedavi uygulamasından.. işlemlerini acıbadem veya eurofertil de yapıyor duruma göre yoğunluğa göre onun dışında ise hep kendi kliniğinde muayeneler devam ediyor sık sık. işinde çok titiz bir doktor instagramda görünen şen şakraklık iş yerinde çok daha ciddiye dönüşüyor:) fiyat ise şuan aynı mı bilemiyorum ben 2020 de başladım tüp bebek 6.500 dü ama tabiki bununla sınırlı değil ilaçlar 4ten fazla tuttu benim ( benden dolayı olabilir dozlar fazlaydı) daha sonrasında embriyo dondurulacaksa onun ücreti ayrı.. dondurulmuş transfer olacaksa onun ücreti de ayrı oluyor.. yani ne fiyat söylesem yalan olur benim tedavim uzun ve yoğunn ilaçlı geçmek durumunda kaldı sizin çok daha uyguna gelebilir. benim ilk denememdi ama tavsiye ederim yasemin hocayı.. tüp bebek merkezlerinde bu kadar bireysel ilgileniliyor mu bilemiyorum.. yasemin hocayla birebir iletişim halinde ilerliyor her şey
Merhaba çok teşekkürler Evet altunizade acıbadem de oldu işlemlerimizMerhaba hayırlı olsun öncelikleYasemin hanım işlemleri hangi acıbademde yapıyor acaba Altunizade acıbademde mi?
Çok sevindim canım inşallah bizlere de nasip olurMerhaba çok teşekkürler Evet altunizade acıbadem de oldu işlemlerimiz
Teşekkür ederiimAmiin Allahım nasip etsin inşallah isteyen herkese en yakın ve hayırlı zamanda sağlıklaÇok sevindim canım inşallah bizlere de nasip olur
Hayirli olsun canim uygulamanin ismini alabilirmiyimTatlım regli periyotları herkeste farklı olabiliyor.24-26-28-30 günlerde regli olanlar var...mesela ben 2.gebeliğimde 26 Nisan 2019 da regli olmuştum.27 Nisan'da doktora gittim dediki hamileliğe engel birşey yok korunmasız ilişkiye geçebilirsiniz.1.2.4.6.8.10 Mayıs'ta ilişkimiz oldu onun dışında ilişkimiz olmamıştı.16 Mayıs'ta ilk kan testimdeki bhcg değerim 31 ,20 Mayıs'taki testte 331 çıktı.Bak hatta uygulamadaki notlarımın fotoğrafını da paylaşıyorum .Kişiye göre değişebiliyor hassasiyet ve belirtiler.kiminde geç döllenme olmuş olabiliyor.Benim 10-14 günlerde yumurtlama oluyor.Bilimle ters düşen birşey yok aslında önce kanda sonra idrarda çıkıyor.Benim her ikisinde de çıkmıştı.Uygulmanın fotoğrafını da atıyorum kullanmak isteyen olursa ben çok memnunum...
Hayirli olsun canim uygulamanin ismini alabilirmiyim
Yumurtlama takvimi olarak araabilirsin.Uygulamanın görselini altta paylaştımHayirli olsun canim uygulamanin ismini alabilirmiyim