Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar ben hiç sonuçlarda bu wild ı görmemiştim şimdiye kadar ve çok endişelendim. Daha araştıramadım dışarıdayım diye. Var mı bilginiz? Nedir bu sonuçlar? Endişelenmeli miyim?

Eklentiler

• Screenshot_20210716_144436.jpg
    Screenshot_20210716_144436.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar ben hiç sonuçlarda bu wild ı görmemiştim şimdiye kadar ve çok endişelendim. Daha araştıramadım dışarıdayım diye. Var mı bilginiz? Nedir bu sonuçlar? Endişelenmeli miyim?
Wild yazanlar normal demek, bazı laboratuvarlar böyle yazıyor 👍🏻

Günaydın arkadaşlar arefe günümüz mübarek olsun inşallah. Rabbim gelecek yıl bu günlere kucağımızda bebeğimizle gelmeyi nasip etsin inşallah. Bu güzel günde hepimizin gönlünde ne duası varsa Rabbim kabul etsin. Bugün hadisi Şerife göre 1000tane ihlas suresi okuyanın ne dileği varsa Rabbim geri cevirmeyecekmis. Tekrar hayırlı arefeler... şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.

merhabalar yasemin hocadan ben çok memnunum ilgisinden enerjisinden kişiye göre tedavi uygulamasından.. işlemlerini acıbadem veya eurofertil de yapıyor duruma göre yoğunluğa göre onun dışında ise hep kendi kliniğinde muayeneler devam ediyor sık sık. işinde çok titiz bir doktor instagramda görünen şen şakraklık iş yerinde çok daha ciddiye dönüşüyor:) fiyat ise şuan aynı mı bilemiyorum ben 2020 de başladım tüp bebek 6.500 dü ama tabiki bununla sınırlı değil ilaçlar 4ten fazla tuttu benim ( benden dolayı olabilir dozlar fazlaydı) daha sonrasında embriyo dondurulacaksa onun ücreti ayrı.. dondurulmuş transfer olacaksa onun ücreti de ayrı oluyor.. yani ne fiyat söylesem yalan olur benim tedavim uzun ve yoğunn ilaçlı geçmek durumunda kaldı sizin çok daha uyguna gelebilir. benim ilk denememdi ama tavsiye ederim yasemin hocayı.. tüp bebek merkezlerinde bu kadar bireysel ilgileniliyor mu bilemiyorum.. yasemin hocayla birebir iletişim halinde ilerliyor her şey
Merhaba hayırlı olsun öncelikle☺️Yasemin hanım işlemleri hangi acıbademde yapıyor acaba Altunizade acıbademde mi?

Tatlım regli periyotları herkeste farklı olabiliyor.24-26-28-30 günlerde regli olanlar var...mesela ben 2.gebeliğimde 26 Nisan 2019 da regli olmuştum.27 Nisan'da doktora gittim dediki hamileliğe engel birşey yok korunmasız ilişkiye geçebilirsiniz.1.2.4.6.8.10 Mayıs'ta ilişkimiz oldu onun dışında ilişkimiz olmamıştı.16 Mayıs'ta ilk kan testimdeki bhcg değerim 31 ,20 Mayıs'taki testte 331 çıktı.Bak hatta uygulamadaki notlarımın fotoğrafını da paylaşıyorum .Kişiye göre değişebiliyor hassasiyet ve belirtiler.kiminde geç döllenme olmuş olabiliyor.Benim 10-14 günlerde yumurtlama oluyor.Bilimle ters düşen birşey yok aslında önce kanda sonra idrarda çıkıyor.Benim her ikisinde de çıkmıştı.Uygulmanın fotoğrafını da atıyorum kullanmak isteyen olursa ben çok memnunum...
Hayirli olsun canim uygulamanin ismini alabilirmiyim

Bu arada ben 22 temmuzda duphaston kullanmaya başladım. İlk günlerde karnım ve kasiklarim ağrıyordu ama iki gündür hiçbir sıkıntım olmadı. İnşallah hamilelik vardı ve duphaston destek olur.

kızlar merhaba nasılsınız ya benim bu ay adetim 7 gün gecikti sonra geldi ama rengi koyu kahve hep öyle geldi hiç kırmızıya dönmedi hiç böyle adetli gibide değilim değişik ya sürekli o şekilde leke geliyor neden olabilir sizce hamilelikten şüphelenmiyorum ama yine bir sorunummu var acaba 😥

X